zwyciężył by clonerkaczy pisze:A mnie sie wydaje ze najlepiej jest brac moderatorow nie dazącym zbytnio sympatią jednego klubu
Ja tez ale ostatnio cos rzadko siepokazuje...'Piotrek' pisze:Byłbym w stanie poprzeć tę kandydature
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 paź 2006, 18:49
zwyciężył by clonerkaczy pisze:A mnie sie wydaje ze najlepiej jest brac moderatorow nie dazącym zbytnio sympatią jednego klubu
Ja tez ale ostatnio cos rzadko siepokazuje...'Piotrek' pisze:Byłbym w stanie poprzeć tę kandydature
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 paź 2006, 18:51
dzieki, dzieki, juz myslalem, ze nikt mojego nicka w tym temacie nie napiszezwyciężył by cloner
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 paź 2006, 19:11
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 paź 2006, 19:16
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 18 paź 2006, 19:29
Glupi zartossy pisze:I w tym momencie nie żartuje.
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 paź 2006, 19:29
I dziękujemy oczywiście za dotychczasowe propozycje.dzidzius pisze: Warto byłoby uzasadnić składaną kandydaturę poza paroma słowami w stylu „bo się nadaje”
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 paź 2006, 19:31
No chybaze cloner nas uraczy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 paź 2006, 19:33
Zgadzam sie z tym i też popieram kandydaturę fieldy'egofieldy pisze:właśnie, nie po to wybierany jest nowy mod, aby pojawiał się raz na tydzień, albo i rzadziej.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 paź 2006, 19:44
Fieldy, bo na forum poświęca wiele czasu, np. przez to się nie goli, w sensie na twarzy, bo tak ogólnie to słyszałem, że lubi golnąć. Poza tym może jak nie Zaza to jego ojciec?I dziękujemy oczywiście za dotychczasowe propozycje.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 paź 2006, 19:55
Jak dla mnie to sa moderatorzy tylko z Polskiolson pisze:Glupi zartossy pisze:I w tym momencie nie żartuje.. Niektorzy wspominali, ze nie ma moda 'z Anglii'. 'Z Niemiec czy Francji' tez nie ma i nikt nie rozpacza
. Moim zdaniem najlepiej by bylo rozszerzyc pole manewru Czehera i Fiely'ego. No chybaze cloner nas uraczy
.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 paź 2006, 19:58
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 paź 2006, 20:00
A jednak znajdzie się paru outsiderów którzy coś tam napiszą...Uparliście się na tą Anglię a tak naprawdę to niewielu userów się tam w ogóle wypowiada...
olson pisze:'Z Niemiec czy Francji' tez nie ma i nikt nie rozpacza
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 paź 2006, 20:23
'Piotrek' pisze:kaczy napisał:
Np. Niggaz niby dla czego mnie nie lubi
Myśle,że odpowiedz na to pytanie jest prostsze niż ci się wydaje. Pika pika.
Cloner pisze:a tak powaznie - to ja odpadam, no chyba, ze Tym na górze ja odpowiadam Razz
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 paź 2006, 20:25
Argument koronnyRóżA pisze:no i końcu Kanonier
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 paź 2006, 20:43
Komuś tego fuksa 13 lat temu zabrakło. Może szklanka zimnej wody byłaby lepsza.kaczy pisze: jestes zwykly 'piotrek' ktory fuksem uniknal bana kiedy mial 9 WP ....
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio