Zarabianie w internecie... - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 mar 2006, 10:13

to jest pic an wode te całe klikanie w maile albo bannery zarabiesz ok 0,02 gra DZIENNIE !!PRZECIEŻ to jest śmieszne... zaklady bukmacherskie albo pozycjonowanie to jest kasa... i jeszcze jak ktoś umie dobrze strony robić to moze sobie zarobić.. Jeżeli chce sie troche wygrać w zaklady trzeba myslec i miec gdzies 30zł na wstęp
i choć troche miec poukladane albo wejść na forum clonera:) na to samo wychodzi u nich zarobisz tlyko nie mozesz sie bac ze jak raz przegrasz 20zł to juz konczysz tlyko stawiasz kolejne 20zł i wychodzisz na plus.. naprawde zapraszam do niego zobaczcie sobie screeny!! :wink: pzdr cloner

Awatar użytkownika
jarcow
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarcow » 24 lip 2006, 20:46

Śmieszy mnie to, że niby na klikaniu w banery można zarobić :D Zarobek powiedzmy kilku złotych miesięcznie, to śmiech na sali, w ciągu roku uzbieracie zaledwie 50 złotych. Jedyni którzy na tym kiedykolwiek coś zyskali, to twórcy tych programów.

Największe pieniądze zarabiają administratorzy serwisów internetowych. Aby zarabiać, trzeba wpierw zainwestować, to stara zasada.

---NO SPAM---> Ja aktualnie zarabiam na stronie z mojego podpisu (więcej w moim serwisie, w zakładce "Program partnerski")

Każdy może znaleść coś dla siebie, ale jeśli to nie będzie szło w parze z indywidualnymi zainteresowaniami, to popłynie się na bank.

MLB

Prosty sposób na zarobek:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLB » 23 sie 2006, 18:51

Francuska fiirma Eurobarre rozdaje kasę za darmo. Wystarczy mieć na ekranie baner reklamowy, podczas jego wyswietlania nabijają się punkty, które zamieniają się w kase :mrgreen: . Polecam to gdyz mozna niezle dorobić nic na tym nie tracąc, jest za co obstawiać :lol:
Aby skorzystać kliknij tu

Opis Eurobarre
# Eurobarre to francuska firma która robi furorę w świecie GetPaid. Firma jest wypłacalna o czym świadczą liczne dowody wypłat i zadowoleni użytkownicy francuskiego surfbara.
# Minimum do wypłaty wynosi 15 Euro. Eurobare płaci za włączenie ich surfbara (mały programik który wyświetla bannery) za co otrzymujemy punkty które są zamieniane na pieniądze pod koniec każdego miesiąca.
# Zaletą takiego sposobu zarabiania jest to że nie musimy nic robić, wystarczy włączyć programik a punkty same się zbierają. Jedynym ograniczeniem jest to że po 4 godzinach nieaktywności przy komputerze program się wyłącza.
# Kolejną bardzo ważną zaletą Eurobarre jest ich świetny system poleconych bo za poleconego na pierwszym i jedynym poziomie firma płaci aż 100% ! To sprawia że wystarczy paru aktywnych poleconych żeby bez problemu osiągać minimum do wypłaty.
# Dodatkowo 5 000 kpt. za 15, 45 i 75 dzień uczestnictwa w Eurobarre.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapis do Eurobarre
Zapis do Eurobarre polega na pobraniu małego programu który wyświetla reklamy. Żeby pobrać program wejdź na stronę eurobarre.com i wybierz Installer i po chwili rozpocznie się ściąganie programiku (ebsetup.exe - 60kB). Następnie zainstaluj go i wypełnij formularz rejestracyjny:

Obrazek

Numer w polu nr. 1 to twój nr. w programie, nie kasuj go. Żeby zatwierdzić formularz kliknij w przycisk Validez Votre Compte.
Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 28 wrz 2006, 15:54

Mi se wydaje, że lepiej zarabiać na webmasterstwie - pozycjonowaniu i takich tam pierdołach. Ja co prawda się w to nie bawie i nic jeszcze nie zarobiłem ale np. mój brat za kasiore zarobioną za pozycjonowanie stron kupił sobie porządnego laptopa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”