Wrogowie i kumple na forum - Strona 43

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2007, 12:02

brylancik pisze:Coś ostatnio zacząłeś odświeżać stare tematy. Czyżby znowu przymiarka na rekord?

No RóżA chyba lubi odswiezac nowe tematy Wrogowie i kumple na forum, Domator czy wędrowniś a kiedys tez temat Jedzenie.

Wracajac do tematu

Jesli chodzi o wrogów to chyba jestem na forum za krótko zeby ich miec, choc niektórzy napisza pare postów i juz nie lubi ich cale forum a na dowod braku sympati dostaja nawet calkiem fajne rangi :P

Jesli chodzi a kumpli to sytuacja jest podobna jak przy wrogach. Choc kilka osób wzbudza moja sympatie.

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 14 sty 2007, 12:05

Wrogowie-->nie przepadam za takimi ludźmi którzy coś powiedzą i wg. nich to jest święte-->okej, chodzi o to by mieć swoje zdanie...ale kulturalna dyskusja to jest to do czego służy to forum.
Kumple...hmm...ja tam wszystkich lubie i toleruje. Nawet tych mniej kulturalnych i próbujących pisać ironicznie i sarkastycznie pomimo tego że im to wybitnie nie wychodzi. W końcu wszyscy tworzymy to forum i każda osoba dodaje kolorytu.
pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 14 sty 2007, 12:13

Róża, widzę, że masz dzisiaj dużo wolnego czasu i odświeżasz stare tematy :D

No dobra....czas na moje zdanie :)
Wrogów na forum nie mam i nie zamierzam mieć.
Co do kumpli...jeśli takowych można posiadać wyłącznie przez net to jest kilku. Mam świetny kontakt z Zazą, fieldy'm, Różą i Yukaszem ( kolejność przypadkowa ). Jest również jedna osoba, do której mogę zwrócić się o każdej porze, czy to za dnia czy to w nocy i wiem, że mi pomoże. Tą osobą jest Chłopaczek.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2007, 13:26 przez Ewa_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 sty 2007, 12:30

Odkąd z wojennej scieżki przeszedłem na ciemna strone GTW to chyba mam samych wrogów. A tak juz całkiem na poważnie to moim największym wrogiem jest Berele Lewartow czy jakoś tak. Gość straszna wazelina, wszędzie tylko stara się mi podlizać. Można by rzec "bożyszcze pokemonów". A najlepsi kumple o ile można tak nazwać to całe GTW, ludzie niezmiernie sympatyczni, dowcipni i pełni poświecenia dla strony i serwisu. Oczywiście mam tez swoje ulubione postaci forumowe z poza moderacji, ale nie moge napisać, bo złamał bym dyscypline partyjna. Jeszcze mnie wyrzucą i skończy się lansowanie z gwiazdkami pod nickiem.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 14 sty 2007, 12:41

Interesujący temat. Ale żeby był jeszcze bardziej ciekawy proponuje zmienić tytuł na "Forumowe zgody i kosy" :D

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 14 sty 2007, 13:54

To i ja moze cos napisze :)

Wrogów nie posiadam, jest tylko moze takich dwóch co nie darze sympatią-mianowicie cloner i guru.

Kumplów też raczej nie mam, choć czasami sie tam pisalo cos z Sawyerem na gg. A tak z osob ktore lubie i szanuje to Berele Lewartow, MVB, Zaza, Pisakk, Mentor, Snipp_, Lakier, i jeszcze sporo innych ktorych nie jestem w stanie teraz wymienic

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 sty 2007, 21:51

Ja cenie sobie, moich kumpli z druzyny 'Twoja Stara', cenie sobie takze co poniektórych członków GTW, wsumie wszystkich oprócz Blabla i Mentora [']. Nie moge tez nie wspomniec o uzytkownikach takich jak piotrek256 czy tez uzytkownik 'Piotrek'. Swoją sympatia obdarzam tez wszystkich tych,którzy cenia moja osobe.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 sty 2007, 22:08

Wrogowie- brylancik. ['] Nie wiem od czego mam zaczac.
Ossy- Czlonek TS. Ostatnio mi podpadl w pewnym temacie na stronie glownej. On wie o co chodzi.
Czeher- :twisted: Zawsze sie napina w strone Arsenalu.
rkoeman- To samo co Czeher :?
Rossi- [']

Ostatnio fieldy mi podpadl(wiemy za co), ale wrog to za mocno powiedziane. :? To samo tyczy sie Róży

Kumpli to tu nie mam( nikogo chyba nie zaskoczylem :glass: ) Sa ludzie ktorych darze szacunkiem:
Zaza (Nigdy nie mialem z nim na pienku. :P ), Yukasz, Jarzinho, RealFan i tam jeszcze ktos sie znajdzie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 sty 2007, 0:07

guru pisze:Ostatnio fieldy mi podpadl(wiemy za co), ale wrog to za mocno powiedziane. To samo tyczy sie Róży
Fieldy, mamy się bać?

podpadłem guru :o niech mnie ktoś uszczypnie, może okaże sie to tylko złym snem :lol2: // fieldy

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 sty 2007, 0:13

RóżA pisze:Fieldy, mamy się bać?
Nie musisz, ale jak chcesz.

EDIT
podpadłem guru :o niech mnie ktoś uszczypnie, może okaże sie to tylko złym snem :lol2: // fieldy
hahaha, ale jestes smieszny... :roll:

i na tym zakończ :ot: // fieldy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 sty 2007, 0:43

Fieldy, mamy się bać?
podpadłem guru Surprised niech mnie ktoś uszczypnie, może okaże sie to tylko złym snem Lol // fieldy
Po co takie teksty od razu :?: Sami go prowokujecie :roll: Guru wyraził swoje zdanie w jak najbardziej odpowiednim do tego temacie a wy nie musicie się z nim zgadzać [to co napisałem napisałbym w każdym przypadku tzn nie zważywszy kogo Róża cytował] :!:

A co do tematu to tak :arrow: nie jestem do nikogo wrogo nastawiony mimo że kiedyś miałem 'małą' różnice zdań z piwusem a później lekką z Martinho to w ogóle czuje jakby tego nie było i nic, najzupełniej nic do nich nie mam a same sytuacje miały miejsce dawno temu i są oczywistą nieprawdą. Ba, nawet w niektórych tematach liczę się z ich opinią. Do Berele też obecnie nic nie mam choć kiedyś napisałem że drażnią mnie jego posty ale albo on trochę się poprawił albo mi przeszło :wink: Do innych userów nie mogę się przyczepić bo do rękoczynów między nami nie doszło (a jeśli takie były to o nich zapomniałem gdyż najwyraźniej po mnie spłynęły jakby nic nie miało miejsca) a mogą mi oni byc jedynie obojętni :twisted:

A z forumowych kolegów/koleżanek to tak... nie będę nikogo wymieniał bo jeszcze o kimś zapomnę i będzie płacz oraz pytania czemu ja ich nie wymieniłem a potem prośba o umieszczenie ich w tym akapicie. Jednych na forum znam lepiej i przy okazji ich lubię a najczęściej oni wiedzą o tym bo albo to już mówiłem albo po prostu daję im to do zrozumienia choć czasem ci 'oni' myślą że jest zupełnie odwrotnie bo inaczej niż powinni interpretują to co napisałem nie rozumiejąc mojego ukrytego joke'u :roll: Jednak są to userzy co oczywiste z którymi mam największy kontak co także oczywiste w tematach w których ja się wypowiadam choć są też wyjątki bo z niektórymi nie mam kontaktu a lubię czytać ich wypowiedzi. Innych znam dobrze ale są mi całkowicie obojętni, innych znam tylko tak po prostu z widzenia a o pozostałych nawet nie wiem że są zarejestrowani bo z nimi nie rozmawiam albo odbywało się to bardzo rzadko a ja o tym zapomniałem lub po prostu nie rzucają mi się w oczy :roll:

PS Róża chyba otworzyłeś Puszkę Pandory bo po przeczytniu niektórych postów byłem w lekkim szoku gdyż wydawało mi się że jest odwrotnie niż jest a sam post brałem za joke :roll: Ale chyba lepiej napisać że nie lubię np Yukasza albo że na forum nie ma Dzidziusia niż to ukrywać i udawać że siedzi on obok mnie i gramy w karty :P

Tak, pisałem prawdę i nie była to wypowiedź w stylu polityka :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2007, 9:18

Yukasz pisze:Ale chyba lepiej napisać że nie lubię np Yukasza albo że na forum nie ma Dzidziusia niż to ukrywać i udawać że siedzi on obok mnie i gramy w karty
więc dlaczego mam ukrywać, że to co myśli o mnie niejaki guru robi na mnie jakiekolwiek wrażenie ? Nie robi żadnego, podpadłem mu ? lol, tyle w tym temacie,
Yukasz pisze:Sami go prowokujecie
grrrr ... znów piszesz do mnie, ale czuje, ze masz jeszcze kogoś na myśli. Cześka ? Jego też wymienił w swym poscie ... :think: byłbym wdzięczny, gdybyś zaznaczył zawsze o kogo ci chodzi, gdy do mnie piszesz per "wy". Czy może ci tym razem o mnie i o Róże chodziło ? Choć piszesz, ze 'prowokujemy' a w poscie Róży [moim także, ale to inna sprawa] nie widzę prowokacji. Jestem przekonnay, ze Róża pisał tego posta z uśmiechem na ustach. Bo chyba nie sadzisz, ze rzeczywiscie się obawia :P

A skoro już tu pisze, to wypadałoby coś na temat napisać.
Więcej osób darzę sympatią, niż antypatią :lol:
Sympatia darzę ludzi, którzy, jak to Zaza kiedyś napisał szanują siebie i innych. Oczywiscie całą GTW :lol2: i tak dalej :P [no i wielu zwykłych, szarych userów [nie, nie wywyższam się] których wymieniał nie będę, bo musze iść do banku :P

Nie darzę sympatią natomiast takich, którzy innych nie szanują, jak np. [żeby nie było, że ogólnikowo etc.] wspomniany wcześniej Zaza, który lubi pisać o szacunku, ale sam chyba nie wie z czym to się je. Prosze nie odbierać mojego posta jako prowokacja, wszakże pragnę tylko wyrazić swoje zdanie w odpowiednim do tego temacie.
Jest więcej osób, za ktorymi nie przepadam, ale to w nastepnym odcinku.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sty 2007, 12:31

Yukasz pisze:Ale chyba lepiej napisać że nie lubię np Yukasza albo że na forum nie ma Dzidziusia niż to ukrywać i udawać że siedzi on obok mnie i gramy w karty
I po co się Zazie podlizujesz? Napisz wprost a nie "dawaj do zrozumienia".

:rotfl:

Z racji tego, że ukrywam dzidziusia przed światem, a niektórym forumowiczom wydaje się tak niezbędny, jakby bez niego nie mogli znaleść nawet opcji zaloguj na forum, nie mogę mieć zbyt wielu przyjaciół na forum :(. W dodatku opinia publiczna spycha mnie do tych "leszczy", "Teresek", "już nie GTW a SB donoszą akta IPN", a bycie "wyżutkiem" forum nie poprawia mojego wizerunku. Tak więc siedzę sobie z innymi towarzyszami i staramy się ukryć prawdę przed społecznością i o by tu jeszcze spieprzyć, a na forum niespecjalnie orientuję się nawet kto pisze.

Serio mówiąc, to jestem gbur i zazwyczaj gg używam jeśli ktoś do mnie pisze, więc nie ciężko się domyślić, ze nie mam tutaj jakiś głębszych kontaktów. Są tylko osoby, których posty lubię poczytać, GTW (przykro mi każdy mod musi to wymienić :lol:), Chłopaczek, 'Piotrek', deltinho, bellus, Tomachos, cloner :P (wymieniłem kogoś dla odmiany, bo tak wszyscy piszą lubię wszystkich, nie piszę by nie pominąć. Ja tylko przeproszę pominiętych, to wyłącznie moja wina). Wrogów generalnie brak, chociaż jest taki jeden, który jako jedyny na forum wyprowadził mnie z równowagi i jeszcze dodatkowo zniechęcił do udostępniania numeru gg. Pewnie są osoby, które za mną nieprzepadają po stylu wypowiedzi moderacyjnych... no coż to nic osobistego z mojej strony.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2007, 12:57 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 15 sty 2007, 17:32

ja nie mam ani wrogów ani przyjaciol na forum. kiedys mialem kilka starc z kilkoma uzytkownikami ale teraz jestem spokojnym i grzecznym chlopcem :D

ps.
oficjalnie zakładam Klub Obrony Przesladowanych i Tłamszonych Użytkowników Forum. Pierwsza ofiara krwiożerczych moderatorów stał sie Zaza - ikona tego forum. nie dajmy likwidowac naszych braci :D chetnych do wstapienia do tego elitarnego klubu prosze o kontakt priv.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 sty 2007, 18:14

Loco pisze:oficjalnie zakładam Klub Obrony Przesladowanych i Tłamszonych Użytkowników Forum
Koniecznie powołaj jeszcze Front Wyzwolenia Forumowiczów. Napiszcie postulaty i zorganizujcie wybory pierwszego sekretarza. :lol2: Krzyżyk na drogę :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”