Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 31 gru 2017, 19:36
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 31 gru 2017, 19:45
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 gru 2017, 19:54
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 31 gru 2017, 20:03
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 gru 2017, 20:14
Kluchman
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 31 gru 2017, 20:19
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 31 gru 2017, 20:19
Ruchałeś chociaż jedną?sickstick pisze:Ahh jeszcze w tym starym roku spinySiedze w kuchni w wkładam głowę w fotel, bo mam akurat falę zwiększonego bólu jądra, a tu jeb znienacka współlokatorka (modelka) wyjebała mi kopa w tyłek, ciesząc się że zrobiłem celownik. No to ja wkurwiony, krzyczę, że mam k[*] chore jądra, że boli, o ona mnie k[*]kopie, no idiotka!; chwilę jeszcze warczę, po czym już spokojniej dodaje, że nie jestem zły, bo przecież nie spodziewałem się po niej myślenia. Ta wyraźnie urażona ucieka do pokoju, chyba płacze. Naskakują mnie dwie inne współlokatorki - że jak mogłem, że ona nie wiedziała, tralalalala. No to ja gaszę i je, krzyczę, że lesby głosu nie mają kiedy idzie o jądra; co podkurwia je jeszcze bardziej, bo przecież ona już nie są lesbami, tzn same nie wiedzą, w każdym razie też wrzeszczą. Więc ja się stamtąd zmywam i wracam do pokoju.
Czyli że miał być spokojny sylwek z 3 współlokatorkami, a teraz wszystkie 3 sa na mnie obrażone i siedzą w swoich pokojach
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 31 gru 2017, 20:24
Ja Cię lubię. #lizusKluchman pisze: Dziewczyna w sumie chciała sobie tylko zażartować (mniej lub bardziej udanie). Mogłeś inaczej się zachować i lepiej oznajmić, że nie życzysz sobie takich zachowań. Bez takiej spiny i psucia atmosfery.
U mnie książka, herbata i może coś w TV (na razie leci katastrofa w przestworzach na National Geographic). Zapowiada się świetny Sylwester.
Imprezy, alkohol, tłumy i hałas to nie dla mnie.
Spoiler:Tak. Nie mam przyjaciół i nikt mnie nie lubi.
Keres

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 gru 2017, 20:27
Mam świętą zasadę nie ruchać współlokatorek, aczkolwiek w tym mieszkaniu zrobiłem niestety wyjątek, o czym wspomina fragmentwloski pisze:Ruchałeś chociaż jedną?
sickstick pisze:bo przecież ona już nie są lesbami, tzn same nie wiedzą, w każdym razie też wrzeszczą
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 31 gru 2017, 20:29

Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 31 gru 2017, 20:30
Jak nie masz w realu ksywy sikstik, to nie powinieneś się niczego obawiać.sickstick pisze:Mam świętą zasadę nie ruchać współlokatorek, aczkolwiek w tym mieszkaniu zrobiłem niestety wyjątek, o czym wspomina fragmentwloski pisze:Ruchałeś chociaż jedną?sickstick pisze:bo przecież ona już nie są lesbami, tzn same nie wiedzą, w każdym razie też wrzeszczą![]()
EOT bo większość bliskich mi osób wie że 'siedze ciegle na jakims forum', wiec hipotetycznie może to czytać ktoś kto wolałbym żeby nie czytał
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 31 gru 2017, 20:30
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 gru 2017, 20:32
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio