Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 sie 2011, 21:11
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 sie 2011, 21:12
Rozumiem, że drugi rok, to rok 2010/2011, a teraz idziesz na trzeci?czarny_samael pisze:Drugim.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 sie 2011, 21:14
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 sie 2011, 23:26
Nie wiem jak reszta, ale ja się faktycznie załamałem, że się takich politologów kształci.czarny_samael pisze:Boromir --->
Załamię Cię:
Studiuję politologię na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 sie 2011, 23:27
Ciii, ja się boję, że on ze mną na roku jestCris7 pisze:Nie wiem jak reszta, ale ja się faktycznie załamałem, że się takich politologów kształci.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 sie 2011, 9:42
Heh, to już na pewno teraz Ci nie odpowiem na ww pytanieCiii, ja się boję, że on ze mną na roku jest
czarny samael
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 paź 2011, 13:36
Ja pierdziele... Taki talent... RIP
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 paź 2011, 12:13
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 23 paź 2011, 12:26
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 lis 2011, 9:36
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 gru 2011, 11:04
[*]Zmarł Socrates - legenda światowego futbolu
Nie żyje legenda brazylijskiego i światowego futbolu. Socrates zmarł w niedzielę nad ranem w szpitalu w Sao Paulo. Miał 57 lat.
Były reprezentant Canarinhos od wielu miesięcy miał kłopoty ze zdrowiem, spowodowane przede wszystkim problemami z wątrobą. Kilka razy wymykał się śmierci, ale kiedy w czwartek został w stanie ciężkim przetransportowany do szpitala w Sao Paulo na uratowanie jego życia było już za późno.
Socrates zmarł w wieku 57 lat o godzinie 4:30 czasu brazylijskiego. Przez wielu kibiców zapamiętany zostanie jako jeden z najlepszych piłkarzy w historii futbolu. Pomocnik z niesamowitą wizją gry, strzelający mnóstwo goli. Socrates słynął z doskonałych, niesygnalizowanych prostopadłych podań, którymi w latach swojej świetności zachwycał świat.
Podczas swojej kariery występował w Botafogo, Corinthians, Fiorentinie, Flamengo oraz Santosie. W reprezentacji Brazylii zagrał 60 razy, strzelając 22 bramki.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 gru 2011, 12:16
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 04 gru 2011, 15:59
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 gru 2011, 16:10
A mi się osobiście zdawało, że to był boiskowy brutalmetol pisze:Naturalnie nie znałem go osobiście, ale wyglądał też na świetnego gościa
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio