A gdzie tu była mowa o nałogu tej fruźki? Bo nie widzę. A z Arka jest gość, bo za dużą flaszkę łychy też bym napisał, ale nikt mi nie zaproponował.petrdcm pisze:pozbyła się nałogu alkoholowego

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2011, 16:52
A gdzie tu była mowa o nałogu tej fruźki? Bo nie widzę. A z Arka jest gość, bo za dużą flaszkę łychy też bym napisał, ale nikt mi nie zaproponował.petrdcm pisze:pozbyła się nałogu alkoholowego
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 15 kwie 2011, 16:54
Sam sobie odpowiedziałeś ad. nałogu, oddali flasze, co oczywiście nie znaczy że kiedyś do nałogu nie wrócąCris7 pisze:A gdzie tu była mowa o nałogu tej fruźki? Bo nie widzę. A z Arka jest gość, bo za dużą flaszkę łychy też bym napisał, ale nikt mi nie zaproponował.petrdcm pisze:pozbyła się nałogu alkoholowego
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2011, 17:04
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 15 kwie 2011, 17:31
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 15 kwie 2011, 17:36
Pozbyła się pośrednio, wszak domniemany nałóg dotyczył jej kochanka.Cris7 pisze:Dalej się nie rozumiemy. Jakiego nałogu ona się pozbyła? Przecież to brat Arka dał mu flaszkę. Ona tylko dała dupy. Więc ona z alkoholem nie miała nic wspólnego. A biorąc pod uwagę, że nie jest dziewczyną Arka brata, lecz przypadkową niewiastą, to nawet pośrednio z whisky nie miała żadnych powiązań.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 kwie 2011, 17:54
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 kwie 2011, 17:56
A kto powiedział, że Arka brat ma problem z nałogiem alkoholowym? To, że rozliczył się flaszką jest miłym gestem, a nie przejawem nałogu.petrdcm pisze:Pozbyła się pośrednio, wszak domniemany nałóg dotyczył jej kochanka.Cris7 pisze:Dalej się nie rozumiemy. Jakiego nałogu ona się pozbyła? Przecież to brat Arka dał mu flaszkę. Ona tylko dała dupy. Więc ona z alkoholem nie miała nic wspólnego. A biorąc pod uwagę, że nie jest dziewczyną Arka brata, lecz przypadkową niewiastą, to nawet pośrednio z whisky nie miała żadnych powiązań.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 15 kwie 2011, 18:03
Miłe to by było poproszenie tej kochanki aby załatwiła Arkowi równie chętną koleżankę o podobnych parametrach psychofizycznych. Arek by odmówił bo ma już swoja "pusie", ale przez grzeczność brat mógłby się wykazać taką próbą szlachetnego czynu. Dawanie alkoholu jest niczym innym jak nakłanianiem do picia lub chęcią pozbycia się problemu flaszki nawet jeśli ów trunek jest szlachetnym gatunkiemCris7 pisze:A kto powiedział, że Arka brat ma problem z nałogiem alkoholowym? To, że rozliczył się flaszką jest miłym gestem, a nie przejawem nałogu.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 kwie 2011, 19:16
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 kwie 2011, 23:20
Hola, hola! Alfonsem to jestem tutaj ja! I do tego z Cymerii!petrdcm pisze:Czy ja dobrze rozumiem? Opłaciłeś bratu dziewczynę napisaniem pracy i jeszcze masz z tego profity w postaci flaszki? Alfons!?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 kwie 2011, 23:58
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lis 2011, 9:31
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lis 2011, 10:34
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lis 2011, 10:38
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lis 2011, 10:50
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited