Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 17 sty 2017, 10:36
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 17 sty 2017, 11:19
Pewnie tak, ale z drugiej strony, co mam zrobić, kiedy z tej pracy mogę dostać punkty, które uratują mi dupę, jeśli chodzi o ocenę? A przesłanie mu wiązałoby się z tym, że on by i tak nie zmienił, bo jest zbyt leniwy, a zresztą by nawet nie potrafił. Babka by się zorientowała i ofiarowała mi zero punkcików, które mogą się okazać cholernie ważne.
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 sty 2017, 11:38
Dawno dawno temu, pod koniec podstawówki mieliśmy zadanie domowe z religii. Katechetka kazała nam odpowiedzieć na jakieś głupie pytanie: "Co bóg znaczy w twoim życiu?" albo coś w tym rodzaju. Nie pamiętam już co napisałem, ale z uwagi na moje poglądy religijne, były to 3-4 ogólnikowe zdania na odczepnego. Później okazało się, że jakimś cudem kolega z klasy to samo zadanie zrobił niemal identycznie, choć pisaliśmy niezależnie od siebie. Różnice były tylko w pojedynczych słowach typu i/oraz, lub/albo itp. Oczywiście wyszliśmy na ściągaczy, bo ani ona ani wychowawczyni nie uwierzyła, że żaden z nas nie spisał tego zadania od drugiego.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 17 sty 2017, 12:12
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 17 sty 2017, 12:35
Keres

Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 sty 2017, 13:05
Ja również celuję w przyszły rok. Coś czuję, że to tylko kwestia czasu, aż na forum powstanie nowy temat poświęcony dzieciom.janop pisze:Gratulacje. Dzieciak to mòj plan na przyszły rok (chyba, że wojna będzie)
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 sty 2017, 13:10
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 sty 2017, 13:18
23.09. jak to moja narzeczona mówi, wreszcie mnie usidliBienias - w którym miesiącu ślub?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 sty 2017, 13:19
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 sty 2017, 13:24
rekinho
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 sty 2017, 14:06
rekinho
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 17 sty 2017, 14:12
Zanim twój dzieciak w ogóle będzie mógł zostać fanem, to Barca może do tego czasu podzielić los Rangersów
Rojiblanco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio