Kebab pisze:ak skończysz 12 lat to Ci przejdzie. // Niggaz
niggaz zachowujesz sie jak bys był niewiadomo kim. To ze cie zrobili modem nie znaczy ze sobie mozesz jechac po wszystkich jak chcesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 31 mar 2006, 15:45
Kebab pisze:ak skończysz 12 lat to Ci przejdzie. // Niggaz
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 31 mar 2006, 15:50
To jest sprzeczne z naturą, tak jak kibicowanie Interowi i Milanowi jednocześnie, jak deszcz o smaku piwaKebab pisze:Wogóle klub który kocham jest Real i koniec kropka.Barcelone lubie i tyle
Trzeba się na amsterdamy przerzucićziomalek15 pisze:nie musielibysmy krzychu tyle na hardziaki wydawac:P
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomalek15 » 31 mar 2006, 16:01
ziomalek15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2006, 16:04
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 31 mar 2006, 16:08
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 31 mar 2006, 16:14
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 19:50
jovan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 mar 2006, 20:39
To wszystko wyjaśnia.jovan pisze:z poczuciem humoru
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 mar 2006, 21:18
Ja dobrze wiem kim jestem. Oczywiste jest, że nie każdego będę traktował jednakowo. Jeżeli ktoś pisze tak infantylne posty jak Kebab to będę robił wszystko, aby wyleciał stąd z hukiem. Nawet nie mam zamiaru ukrywać moich zamiarów. Odpisując mu w sposób prowokacyjny wywołuję jego odpowiedzi, które tylko potwierdzają, że obniża drastycznie poziom forum. Nie czepiam się jeżeli ktoś nie zasługuje na to.internista1908 pisze:niggaz zachowujesz sie jak bys był niewiadomo kim.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 31 mar 2006, 21:54
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 21:58
No co ty, nie podnosisz rąk w czasie meczu i nie przekazujesz zawodnikom mocy?Nie do konca trafiają też do mnie hasla wierny po porażce dumny po zwyciestwie. Cieszy mnie jak druzyna ktorej kibicuje wygra ale zeby tam byc z tego dumnym. Przeciez w tym 0 moja zasluga, moze gdybym byl na tym meczu i zdarl gardlo...
jovan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 31 mar 2006, 22:06
dokladniejovan pisze: No co ty, nie podnosisz rąk w czasie meczu i nie przekazujesz zawodnikom mocy?
SpY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 22:10
jovan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 31 mar 2006, 22:56
Chodzi mi oto ze ogolnie jestes chamski. Za twoich rzadow forum bardzo sie zmienilo jeszcze pół roku temu było calkiem spoko mody nie wychodzily specjalnie poza szereg a ty starasz nie swoimi prowokacjami skupic na sobie uwage. Inie chodzi mi tu tylko o ten temat tylko o caloksztalt.Niggaz pisze:Ja dobrze wiem kim jestem. Oczywiste jest, że nie każdego będę traktował jednakowo. Jeżeli ktoś pisze tak infantylne posty jak Kebab to będę robił wszystko, aby wyleciał stąd z hukiem. Nawet nie mam zamiaru ukrywać moich zamiarów. Odpisując mu w sposób prowokacyjny wywołuję jego odpowiedzi, które tylko potwierdzają, że obniża drastycznie poziom forum. Nie czepiam się jeżeli ktoś nie zasługuje na to.internista1908 pisze:niggaz zachowujesz sie jak bys był niewiadomo kim.
Temat do bloku IMO jeżeli dalej posty będą tak wyglądać.
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamil_wloski » 31 mar 2006, 23:47
kamil_wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio