Jakim jestes kibicem?? - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jakim jestes kibicem??

pseudo kibicem
20
11%
kibiecem patritom
16
9%
wiernym kibicem
88
48%
czynnym kibicem
8
4%
niewiernym kibicem
5
3%
wiernym i czynnym zarazem
48
26%
Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 31 mar 2006, 15:45

Kebab pisze:ak skończysz 12 lat to Ci przejdzie. // Niggaz

niggaz zachowujesz sie jak bys był niewiadomo kim. To ze cie zrobili modem nie znaczy ze sobie mozesz jechac po wszystkich jak chcesz :krzesło: Zastanow sie troche nad swoim zachowaniem bo miedzy innymi przez to poziom tego forum spada, jest coraz wiecej chamstwa i głupoty zamiast rozsadku.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 31 mar 2006, 15:50

Kebab pisze:Wogóle klub który kocham jest Real i koniec kropka.Barcelone lubie i tyle
To jest sprzeczne z naturą, tak jak kibicowanie Interowi i Milanowi jednocześnie, jak deszcz o smaku piwa :wink: . No poprostu niemożliwe.
A tak wracając do topica :P to ja kibicuje Blaugranie od tego momentu kiedy dostałem swoją pierwszą koszulkę piłkarską z napisem Rivaldo. I to było chyba w 2000 roku. Tak jeszcze 3 lata temu troche biernie kibicowałem nie mając neta i patrząc czasem w sporcie po wiadomościach co tam sie działo w La Liga. Jak już przybyłdo mego domu szatan o imieniu Internet to bardziej się zaiteresowałem.

Edit:
ziomalek15 pisze:nie musielibysmy krzychu tyle na hardziaki wydawac:P
Trzeba się na amsterdamy przerzucić :D
Ostatnio zmieniony 31 mar 2006, 16:03 przez krzychu212, łącznie zmieniany 1 raz.

ziomalek15
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomalek15 » 31 mar 2006, 16:01

Heh jak deszcz o smaku piwa mmmmmm marzenie nie musielibysmy krzychu tyle na hardziaki wydawac:P
Topic:
Ja kibicuję Barcelonie od 3 lat , wczesniej uwielbialem Juve . Lazio głównie kluby z Włoch.
Niestety mecz Barcelony żadko mogę oglądnąć . Kto mi pomoże namówić rodziców na Cyfre albo POlsat Sport?:P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2006, 16:04

Kibicuję Manchesterowi od 1997 roku. Na Old Trafford byłem raz w życiu. W marcu zeszłego roku na meczu United - Fulham,który zakończył się wynikiem 1-0 po pięknej bramce Ronaldo. Oglądam mecze United w miarę możliwości. Nie mam niestety Cyfry,więc najczęściej wybieram się na mecze do bydgoskiego multikina.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 31 mar 2006, 16:08

Kibicuje Barcelonie od 2000roku. Niestety na Camp Nou nie byłem :( Ale może za rok. Mecze Barcy oglądam często. W 2005 roku nie obejżałem tylko 10 meczy. Za to w tym roku się opuściłem. Obejżałem 4 mecze tylko.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 31 mar 2006, 16:14

Kibicuje Realowi od stycznia, kiedy przyszedl Cicinho. Nigdy go wczesniej nie widzialem, ale w Bravo Sport napisali, ze jest dobry. Kibicowalem tez Barcelonie, ale jak przegrali z Atletico to juz im nie kibicuje. Moze im bede znow kibicowal jak przyjdzie Henry, bo Arsenalowi tez kibicuje. Jest moim najukochanszym klubem od wtorku, bo wygral z Juventusem, z czego sie cieszylem, bo Juventus byl moim najukochanszym klubem do soboty, ale jak zremisowal z Roma yto juz go nie lubilem, i we wtorek najukochanszy byl juz Arsenal. Lubie tez Chelsea, ale jak przegrali z Midelsboroł to ich troche mniej lubilem i nie wiem czy ich jeszcze bede lubil.

No i uwielbiam tez reprezentacje Trynidadu i Tobago, bo awansowali do mistrzostw swiata.

A swoja droga - fajny temat, moza zamkniemy?

Edit:
AAA i jeszcze chce powiedzuiec, ze nie bylem ani na Santiago Bernabełu, Kam Noł, ani na Hajbery ani na Stamford Bridz ani na Delalpi ani w Portofspejn ale moze bede. Chyba ze juz ich nie bede lubil.

Awatar użytkownika
jovan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 19:50

Jakim jestem kibicem?

Zapewne przystojnym, inteligentnym, świetnie wyglądającym, z poczuciem humoru, błyskotliwym, mającym szeroką wiedzę...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 mar 2006, 20:39

jovan pisze:z poczuciem humoru
To wszystko wyjaśnia.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 mar 2006, 21:18

internista1908 pisze:niggaz zachowujesz sie jak bys był niewiadomo kim.
Ja dobrze wiem kim jestem. Oczywiste jest, że nie każdego będę traktował jednakowo. Jeżeli ktoś pisze tak infantylne posty jak Kebab to będę robił wszystko, aby wyleciał stąd z hukiem. Nawet nie mam zamiaru ukrywać moich zamiarów. Odpisując mu w sposób prowokacyjny wywołuję jego odpowiedzi, które tylko potwierdzają, że obniża drastycznie poziom forum. Nie czepiam się jeżeli ktoś nie zasługuje na to.

Temat do bloku IMO jeżeli dalej posty będą tak wyglądać.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 31 mar 2006, 21:54

Ja jastem kibicem stosunkowo młodym. Napewno nie mogę powiedzieć że kibicuje jakiesmuś klubowi od X lat. W zasadzie to piłką na poważnie zaczalem sie interesować gdy mój kolesga pokazał mi fma :D i chcialem zobaczyc jak sie ma ta symulacja do rzewczywistosci.
przedzen typu, ze jak kibicuje je
W przeciwienstwie do niektorych nie mam jakis dziwnych uprzedzen :

Kibicuje Realowi to na Barcelonie wieszam psy kiedy sie da i namny po zwyciestwie odwrot:P
(
Z tą Barceloną to tak nie do konca trafione ale nie lubie ich tak na przekór :P
)

Nie do konca trafiają też do mnie hasla wierny po porażce dumny po zwyciestwie. Cieszy mnie jak druzyna ktorej kibicuje wygra ale zeby tam byc z tego dumnym. Przeciez w tym 0 moja zasluga, moze gdybym byl na tym meczu i zdarl gardlo...

Lubie kibicowac druzynom ktore sa teroretycznie slabsze, bo jak wygraja to mozna sie z ludzi ponabijac ^^.

reprezentacji kibicuje jednej tej slusznej , reszta jest mi obojetna.

Klubowi w zasadzie tez kibicuje jednemu, ale to tylko dlatego ze to byl moj pierwszy klub w fmie 2005 :P.
W zasadzie nie mam stosunku do naszych rodzimych klubow, kibicuje tym co ladnie graja niewazne czy wygrywaja czy przegrywaja.

Jesli juz o czyms dyskutuje to robie to dosc chaotycznie ale staram sie nie korzystac z wielkich słow typu osmieszasz sie , infantylny, nadinterpretacja itd...

Awatar użytkownika
jovan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 21:58

Nie do konca trafiają też do mnie hasla wierny po porażce dumny po zwyciestwie. Cieszy mnie jak druzyna ktorej kibicuje wygra ale zeby tam byc z tego dumnym. Przeciez w tym 0 moja zasluga, moze gdybym byl na tym meczu i zdarl gardlo...
No co ty, nie podnosisz rąk w czasie meczu i nie przekazujesz zawodnikom mocy?

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 31 mar 2006, 22:06

jovan pisze: No co ty, nie podnosisz rąk w czasie meczu i nie przekazujesz zawodnikom mocy?
dokladnie :) jak sie idzie na mecz to nie po to zeby se postac w bezruchu :D trzeba dopingowac pilkarzy :) czasem za nic nie robienie mozna oberwac :P :)

Awatar użytkownika
jovan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 22:10

Chyba mnie nie zrozumiałeś. Jesteś z Gdyni, to wszystko wyjaśnia.

Ty, ja też. :shock:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 31 mar 2006, 22:56

Niggaz pisze:
internista1908 pisze:niggaz zachowujesz sie jak bys był niewiadomo kim.
Ja dobrze wiem kim jestem. Oczywiste jest, że nie każdego będę traktował jednakowo. Jeżeli ktoś pisze tak infantylne posty jak Kebab to będę robił wszystko, aby wyleciał stąd z hukiem. Nawet nie mam zamiaru ukrywać moich zamiarów. Odpisując mu w sposób prowokacyjny wywołuję jego odpowiedzi, które tylko potwierdzają, że obniża drastycznie poziom forum. Nie czepiam się jeżeli ktoś nie zasługuje na to.

Temat do bloku IMO jeżeli dalej posty będą tak wyglądać.
Chodzi mi oto ze ogolnie jestes chamski. Za twoich rzadow forum bardzo sie zmienilo jeszcze pół roku temu było calkiem spoko mody nie wychodzily specjalnie poza szereg a ty starasz nie swoimi prowokacjami skupic na sobie uwage. Inie chodzi mi tu tylko o ten temat tylko o caloksztalt.

kamil_wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamil_wloski » 31 mar 2006, 23:47

No to sie teraz Włoski wypowie. :) Ja kibicuje Juventusowi od 10 lat, czyli od roku 1996. Miałem wtedy niespełna 6 lat i przypadkowo zaczełem kibicować Starej Damie. Obecnie cięsze się z tego wyboru, że wybrałem tak a nie inaczej. 8) :wink:

Denerwuje mnie w kibicach jedna sprawa, :? kiedy kochają jakis klub za pieniądze albo za to, że wygrywają i są popularni. Często zmieniają swoje upodobania i pozniej już niektórzy nie potrafią naliczyć ile przez rok przewineło się "najukochańszych klubów". :roll:

PS.Jeśli chodzi o reprezentacje obecnie uwielbiam gre Włoch i także już długo im kibicuje bo 6 lat. No i jestem pełen podziwu dla drużyny z Czech, która gra obecnie bardzo ładnie, ale nie jest to żadna miłość wielkości Juventusu i Azzurich. :wink:

Forza Juventus 1996-2006 ! Forza Azzuri 2000-2006 :]

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”