FMy - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 gru 2004, 21:26

a ja naprzyklad gralem sobie jeszce w cm4(bo fm mnie nie kreci a czekam na cm5) widzewem i po dwoch sezonach bylem mistrzem polski, wymienilem polowe sklady kupujac pilkarzy prawie za free po dobrych negocjacjach np za kwote 5 000 !! doslownie 5 000 euro, a po tym jak zdobylem mistrza doszedlem do polfinalu ligi mistrzow przegrywajac z liverpoolem :(

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 gru 2004, 12:43

a ja mam takie pytanie :arrow: jak są posady i centrum zatrudnienia to ja mogę się zgłaszać do inncyh klubów żeby je prowadzić ale czy może się zdarzyć taka sytuacja że klub zgłasza się i prosi mnie abym został ich managerem :?:

inter1908
Skład B
Skład B

FM2005

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 22 gru 2004, 14:47

moze sie tak zdazyc ze klub sam sie ciebie spyta czy chcesz zostac ich trenerem !! no i sam oczywiscie tez mozes złozyc propozycje a po jakims czasie otrzymujesz odpowiedz!! pozdro

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 22 gru 2004, 14:57

Pasztet pisze:a ja mam takie pytanie :arrow: jak są posady i centrum zatrudnienia to ja mogę się zgłaszać do inncyh klubów żeby je prowadzić ale czy może się zdarzyć taka sytuacja że klub zgłasza się i prosi mnie abym został ich managerem :?:
TAk mozna i to i to, jest tez taka opcja ze jednym trenerem prowadzisz klub i reprezentacje

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 gru 2004, 16:58

mimek pisze:
Pasztet pisze:a ja mam takie pytanie :arrow: jak są posady i centrum zatrudnienia to ja mogę się zgłaszać do inncyh klubów żeby je prowadzić ale czy może się zdarzyć taka sytuacja że klub zgłasza się i prosi mnie abym został ich managerem :?:
TAk mozna i to i to, jest tez taka opcja ze jednym trenerem prowadzisz klub i reprezentacje
aha dzięki :wink: szkoda że jeszcze żaden klub się po mnie nie zgłosił :roll: a czemu ma się tylko tam 6 czy 7 parametrów a inni managerzy mają aż 2 takie tabelki

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 gru 2004, 17:04

Pasztet pisze:
mimek pisze:
aha dzięki :wink: szkoda że jeszcze żaden klub się po mnie nie zgłosił :roll: a czemu ma się tylko tam 6 czy 7 parametrów a inni managerzy mają aż 2 takie tabelki
Bo trudno by dla Ciebie było określić np. ocena umiejętności zawodnika, zdolności medyczne itp. Dlatego mamy mniej, ale za to inne

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 gru 2004, 21:01

no tak ale by się przydało coś więcej np. umiejętność przekonywania piłkarza do czegośtam.. albo coś. ale jest jak jest i jest dobrze :wink:

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

f

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 22 gru 2004, 21:49

podajcie mi tanich ale utalentowanych zawodników i ich kluby do gry w 2 lidze. którzy mało kosztują

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 gru 2004, 23:17

mam taki problem :? :arrow: wchodze na terminarz patrze tam na jkieś mecze i nagle.. zauważam że nie mam wypisanych szans na zwycięstwo.. w zadnym meczu :( to po zainstalowaniu tego patcha sie tak stało chyba :x

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 23 gru 2004, 21:04

hej .czy ktoś jeszcze odwiedza ten temat bo wiedze że nikt nie chce mi pomóc. Prosze jescze raz :
odajcie mi tanich ale utalentowanych zawodników i ich kluby do gry w przeciętnym klubie pierwszej którzy mało kosztują

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 gru 2004, 21:09

Ja ci podam z Feyenoordu, kilku wychowankow ktorzy graja pierwsze skrzypce( doprowadzili mnie do polfinalu pucharu uefa)
van den Ouweland- najwiecej asyst
Leonardo- niesamowite asysty
Gerson Magrao- zdobywca nagrody "golden boot" w holandii
na wypozyczenie powinni odejsc

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 25 gru 2004, 12:41

Mam Puchar Uefa :D wygralem 2-1 z Interem, w lidze zajalem 3 miejsce i praktycznie kupil 2 zawodnikow reszta to wychowankowie :D
Mam pytanie macie jakies sukcesy slabszymi klubami w poprzednich czesciach managerow i do jakiego sezonu doszliscie?? Ja grajac pogonia szczecin doszedlem do 1/2 ligi mistrzow, jak bedziecie chcieli bede mogl wrzucic jakies screeny z moich zwyciestw a co do sezonu to miale 2016 rok :D

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 25 gru 2004, 12:53

Mi nigdy tak dlugo sie nie chcialo grac :D....doszlem najdalej w CM 01/02 do roku 2007/.....czyli gralem 6 sezonow...Manchesterem United oczywiscie :D:D:D.....acha i mam prosbe...gram teraz w FM Fiorentina...musze utrzymac sie przed spadkiem....Fiorentina ma dobra pomoc i anwet dobry atak...ale fatalna obrone i bramkarzy...mam tylko 3.5 ml...niec ktos mi poda kilku obroncow i jakiegos bramkarza...tanich...abym sie zmiescil w tej kasie...i wzmocnil swoja defensywe....z gory dziekuje...

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Problem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 25 gru 2004, 13:25

nie wiecie o co chodzi jak sie instaluje Football Managera z tym akcesem
Co trzeba wpisać i gdzie?
bo mi nie chodzi i właśnie piszą o jakimś akcesie jak próbuje włączyć
prosze o szybką odpowiedz jak ktos wie[/b]

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 gru 2004, 15:15

jeśli ktoś poszukuje młodych talentów, to polecam:
-Canini (N, Milan, 19 lat)
-Fernando Henrique (B, Fluminese, 20 lat)
-Patrick Scullion (O, Dunfermline, 18 lat)
-Francis Banecki (O, Werder)
-Eddie Gaven (N, USA, 17 lat)
-Lebohang Mokoena (N, RPA, 17lat)

To sa zawodnicy których warto polecieć, są to potencjalne gwiazdy, jednak na początku trzeba miec do nich dużo cierpliwośći

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”