Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 sie 2005, 14:41
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 sie 2005, 14:56
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 sie 2005, 15:23
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 31 sie 2005, 16:04
I tu jest glowny blad jaki popelniaja wszyscy ktorzy bronia sie rekami i nogami przed legalizacja. w takiej Holandii gdzie poziom zycia i swiadomosci jest o wiele wyzszy, po zalegalizowaniu stalo sie tak jak napisal zawdi (wiec nie bede przpisywal jego slow). u nas tez tak by sie stalo. co prawda na poczatku mogloby pojsc w duga strone (normalna reakcja) ale z czasem przestaloby to byc chodliwym towarem. wprowadziliby normalnie akcyze na palenie i jeszcze by budzet podreperowali. a jak cos nie bedzie zakazane, to tym samym nie bedzie juz tak popularne.największy Romeo na pilka.pl pisze:Ja nie wyobrazam sobie, aby w Polsce narkotyki nawet te miekkie byly legalne. "dac palec, to wezma cala reke" - jezeli polsi rzad pozwolilby na legalizacje narkotykow miekkich to z czasem zezwalanoby an coraz wiecej
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 sie 2005, 16:39
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 27 wrz 2005, 23:53
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 wrz 2005, 0:30
substytut alkoholu? nie lubie palic jak pije i nie lubie pic jak pale. w sumie nie nie lubie tylko po prostu tego nie robie. to po prostu zmula, przynajmniej mnie. wiadomo 4 piwka nie zaszkodza, ale picia z trawa nie lacze i nie polecam.Tomachos pisze:co do samej używki to uważam ją jako dobry substytut alkoholu!!
z minusow to jest to używka strasznie rozleniwiająca:/ co poniektorzy mylą z pewnym rodzajem "uzaleznienia"
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 wrz 2005, 0:34
zawdi pisze:kazdy stanie sie leniem po dluzszym paleniu!!!!
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 28 wrz 2005, 0:41
a ja polecamsubstytut alkoholu? nie lubie palic jak pije i nie lubie pic jak pale. w sumie nie nie lubie tylko po prostu tego nie robie. to po prostu zmula, przynajmniej mnie. wiadomo 4 piwka nie zaszkodza, ale picia z trawa nie lacze i nie polecam.
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 28 wrz 2005, 10:41

enoce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 wrz 2005, 11:30
Oj co racja to racja. Świete słowa.zawdi pisze:Po marihuanie wlancza sie syndrom amotywacyjny!!! co jest dowiedzione!!! każdy stanie sie leniem po dluzszym paleniu !!!
enoce pisze:Przy rządach PiSu... opcja legalizacji to martwy temat... dla marzycieli... lubie marzyć
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 wrz 2005, 12:41
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 wrz 2005, 13:15
Tez cos wiem ale w troche inne sposób... kiedyś zrobiłem małe podliczenie. I wyszło żeSzczerze mówiąc marysia to najlepszy biznes na zbiciu kasy...sam coś o tym wiem, ale nigdy nie będe sie bawil w dilerkę, bo nie chcę by mnie kojarzyli z tym
Bogi pisze:.Tylko, że jak dla mnie, dla każdego powinno być jasno powiedziane - bierz, ale na własną odpowiedzialność.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 wrz 2005, 13:36
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 28 wrz 2005, 13:37

enoce
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio