A ja nie bylem zainteresowany, ale juz jestem.Wiec zamilcz, jezeli nie jestes zainteresowany tym czy sie odbedzie
Mam nadzieje, ze zostane zaproszony na gale
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 mar 2007, 19:09
A ja nie bylem zainteresowany, ale juz jestem.Wiec zamilcz, jezeli nie jestes zainteresowany tym czy sie odbedzie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 mar 2007, 19:11
Jak będę miał ochotęKrzysztof Jarzyna pisze:Wiec zamilcz, jezeli nie jestes zainteresowany tym czy sie odbedzie. Z gory dziekuje.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 20 mar 2007, 19:19
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 mar 2007, 19:22
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 mar 2007, 19:47
Przeczytałem ale z niego dowiedziałem się to samo co dwa miesiące temu - gala miała byc, cos nie wyszło, wszystko jest prawie gotowe, czekamy jeszcze na 'złote usta' i cierpliwosci bo niedługo będzieKrzysztof Jarzyna pisze:Jezeli nie chciales tylko wywolac zamieszania i pokazac, ze mody to jednak zle czlowieki, to mogles przeczytac post Babela, ktory znajduje sie na poprzedniej stornie, gdzie wytlumaczyl i napisal jakie sa widoki na gale. No ale Ty musiales wyjechac ze swoimi pretensjami, bo kazda okazja do wykazania naszej niekompetencji i nierobstwa jest dobra.
Zapomniałeś dodac ze 'bydzie wojna' którą próbuję wywołacKrzysztof Jarzyna pisze:Ty jako sprawny dzialacz GPW, Ty, jako jeden z reformatorow. O Wielki Yukaszu!
Nie mierz innych swoją miarąMnie nie interesuje kiedy odbedzie sie wreczenie nagrod zasluzonym dzialaczom PiSu wiec sie o to nie dopytauje. Ty sie dopytujesz o gale, mimo ze Cie nie interesuje. Pytasz w imieniu innych, ktorzy sie wstydza... Hmmm, startujesz w wyborach na soltysa?
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 cze 2007, 7:44
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 cze 2007, 7:56
spoko , dopiero 7 miesięcyRóżA pisze:Rozumiem, że tym razem wytłumaczycie się sesją, tak?
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 cze 2007, 7:58
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2007, 11:39
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 cze 2007, 14:12
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 cze 2007, 14:17
A co z osobami, ktore nie jada na zlot, a rowniez oczekuja podsumowaniaMentor pisze:Czekam aż pieniążki na zlot wpłyną. Potem pomyślimy.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2007, 14:58
Nie wiem czy to dobra opcja dla WasRóżA pisze:My natomiast czekamy na posumowanie. Wtedy zapłacimy
Będzie po zlociecloner pisze:A co z osobami, ktore nie jada na zlot, a rowniez oczekuja podsumowania
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 lip 2007, 19:50
...Mentor pisze:Czekam aż pieniążki na zlot wpłyną. Potem pomyślimy.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lip 2007, 19:52
cloner
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio