Miłość - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Masz swoją drugą po?ow? ?

Tak, mam :)
29
29%
Nie mam :(
51
50%
Nie chc? mie? o_O
8
8%
Nie wiem [ są takie chwile ]
13
13%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 gru 2006, 22:18

Void pisze:Z perpektywy tej dziewczyny na pewno jest tak jak napisał Bagg... Bo przecież ona jest taka piękna i w ogóle; żaden jeszcze jej nie odmówił itd. No i nie akceptuje faktu, że ktoś potrafił się oprzeć jej niewątpliwemu "urokowi" więc może rozpowiadać o chłopaku jakieś urojone historie Rolling Eyes
Sory panie kolego ale odmawiając takiej pani na pewno nie myślałbym czy jest ona zdolna do rozpowiadania jakichś niestworzonych historii bo w sumie co by mnie one obchodziły :roll: Jeśli mówimy o sytuacji w której jest to niezaspokojona i szukająca wrażeń nieznajoma to przecież nigdy pewnie bym jej już nie spotkał. Zresztą komu miałaby opowiadac jak taka impreza byłaby otwarta :?: Chodziłaby po lokalu i mówiła do wszystkich nieznajomych :?: :roll: Natomiast jeśli byłaby to osoba która bym znał to zapewne większośc osób znałoby ją też z tej drugiej strony więc ona by sobie pogadała, ktos może by uwierzył i na tym by się skończyło a jak nie to dostałaby w mache i po kłopocie.
A jeśli chodzi o to co by sobie taka osoba pomyślała i jakby się poczuła to to mnie też mao interesuje. Ja nie jestem od tego aby uszczęśliwiac wszystkich na ziemi... choc niektóre lachony rzeczywiście mógłbym :P
Nie chciałbym jakoś szukać usprawiedliwienia dla takich kolesi ale męska natura jest zupełnie inna niż kobieca... Po prostu facetom jest dużo trudniej się pohamować co jest wynikiem złożonego procesu ewolucji... Laughing Zauważ że w przypadkach które opisujesz to kobieta wychodzi z propozycją i w takiej sytuacji wszystkie atuty są po jej stronie. Męskich instynktów nie da się ot tak sobie opanować Razz
Nie musisz mi tłumaczyc jaki jest facet bo sam nim jestem, myślałem że to wiadomo :roll: Wiem też że będąc bez zobowiązań wobec innej osoby większośc kolesi by przystało na taka propozycję bo trudno się takiej lali oprzec. Dlatego też wcześniej napisałem że nie wiem jakbym się zachował bo co okazja to okazja więc kto to wie :twisted:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 gru 2006, 11:30

Goguś pisze:Uważam że z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie.
Phi :P
Impertynent jeden :ban: :mrgreen:
guru pisze:Chlopie. Kupisz pare rozyczek, podlizesz sie i prawie ja masz
Na szczęście niektóre cenią się wyżej... Ponad tandetnego chwasta.
RóżA pisze:guru prezentujesz sobą typowe dla każdego 13-latka podejście do całej sytuacji. Parę różyczek i po wszystkim? Wulgaryzm? No nie, i Ty to nazywasz uczuciem? Rolling Eyes Nie mam pytań.
RóżA na prezydenta! :*
Goguś pisze:DZIEWCZYNA
MA: (...)
A jakie wymagania stawiasz sobie?
bagg pisze:"Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt."
Mądre słowa :)
guru pisze:Widze twoj problem. teraz takich dziewczyn juz niema. W dzisiejszych czasach to tylko rocznik 1930-1950 ma takie szczescie.
Wypraszam sobie :P Ja sprzątam i dobrze gotuję, a do tego moim ulubionym zajęciem jest prasowanie [i jestem w tym momencie całkiem poważna] :)
Void pisze:pali papierosy (to dla mnie element wykluczający dziewczynę z kręgu zainteresowania)
I słusznie ;)
Ja sama nie mogłabym znieść palącego faceta.
Co najśmieszniejsze [?] - w gronie moich znajomych palą wszystkie dziewczyny [poza mną] i tylko jeden facet :)

A w ogóle to mnie rozśmieszyliście wszyscy :P
Gdzie się podziali romantycy?
Gdzie zaginął szacunek do kobiet?
Większość z Was jawi się jako zakompleksieni seksiści, traktujący kobiety przedmiotowo.
W miłości najważniejsze są uczucia, a nie seks... Jeżeli myślicie tylko o tym drugim, nie nazywajcie tego miłością.

A! I powiem Wam, że najdojrzalsze podejście do sprawy ma wśród Was ten, który [z racji wieku] ponoć 'niewiele wie o życiu'.
Pozdrawiam kolegę bagg :)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 gru 2006, 12:20

futbolowa pisze:Gdzie się podziali romantycy?
Gdzie zaginął szacunek do kobiet?
Większość z Was jawi się jako zakompleksieni seksiści, traktujący kobiety przedmiotowo.
W miłości najważniejsze są uczucia, a nie seks... Jeżeli myślicie tylko o tym drugim, nie nazywajcie tego miłością.
Z punktu widzenia kobiety to musi być okropne , ale dla mężczyzny jest to normalne :P . Kobieta marzy o długich rozmowach , kwiatach etc. , a mężczyzna o seksie i zaspokajaniu dolnych części ciała. :P Na pewno są jakieś wyjątki , ale tak najczęściej jest , uważam , że większość 'wrażliwych' mężczyzn po prostu się maskuje , bo są inteligentni. Wiedzą czego chce kobieta i to im dają.
Dlatego nikt nigdy nie opracował sensownej definicji słowa 'miłość' , bo dla każdego znaczy co inaczej.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 gru 2006, 12:24

Diamen23 pisze:Kobieta marzy o długich rozmowach , kwiatach etc
A tam... Ja marzę jedynie o poczuciu bezpieczeństwa, którego nigdy nie miałam. Kwiaty i długie rozmowy wcale nie są mi do tego potrzebne.
Diamen23 pisze:a mężczyzna o seksie i zaspokajaniu dolnych części ciała.
Czyżbym była w związku z kobietą? :P
Diamen23 pisze:Na pewno są jakieś wyjątki
Są, są :)

/oooo, w głośnikach hymn United leci :)/
Diamen23 pisze:Dlatego nikt nigdy nie opracował sensownej definicji słowa 'miłość' , bo dla każdego znaczy co inaczej.
W sumie prawda... Na pwn.pl napisali:

Miłość:
1. «głębokie uczucie do drugiej osoby, któremu zwykle towarzyszy pożądanie»
2. «silna więź, jaka łączy ludzi sobie bliskich»
3. «poczucie silnej więzi z czymś, co jest dla kogoś wielką wartością»
4. «głębokie zainteresowanie czymś, znajdowanie w czymś przyjemności»
5. «obiekt czyichś uczuć i pragnień»
6. «pożycie seksualne»

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 gru 2006, 12:59

futbolowa pisze:Ja marzę jedynie o poczuciu bezpieczeństwa
To wynajmij sobie agencję ochrony, w sumie będziesz bezpieczniejsza niż z jednym kolesiem/dziewoją :wink:
futbolowa pisze:Gdzie zaginął szacunek do kobiet?
A kto mówił że go nie mamy. Po prostu zboczyliśmy od pojęcia miłości jako 'głębokie uczucie do drugiej osoby' i zajęliśmy się seksem dwojga ludzi :P Normalne kobiety ja tam z reguły szanuję ale żeby dla 'wyzwolonych' miec szacunek :?: No ja np nie wiem za co :roll: Jak dla mnie to one same się nie sanują więc ja też ich nie szanuję :roll:

futbolowa pisze:Ja sprzątam i dobrze gotuję, a do tego moim ulubionym zajęciem jest prasowanie
Masz siostrę :?: :P
futbolowa pisze:w gronie moich znajomych palą wszystkie dziewczyny
:heft:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 gru 2006, 13:07

To wynajmij sobie agencję ochrony, w sumie będziesz bezpieczniejsza niż z jednym kolesiem/dziewoją
Niedokładnie to miałam na myśli, ale dzięki za radę :P
Yukasz pisze:A kto mówił że go nie mamy. Po prostu zboczyliśmy od pojęcia miłości jako 'głębokie uczucie do drugiej osoby' i zajęliśmy się seksem dwojga ludzi Razz Normalne kobiety ja tam z reguły szanuję ale żeby dla 'wyzwolonych' miec szacunek Question No ja np nie wiem za co Rolling Eyes Jak dla mnie to one same się nie sanują więc ja też ich nie szanuję Rolling Eyes
Nie no... Ja oczywiście nie mam tu na myśli tych wszystkich małoletnich kurwiszczy, które nie wiedzą czym jest szacunek do samej siebie. Ogólnie odniosłam wrażenie, że kobieta jest Wam potrzebna tylko do bzykania :P
Yukasz pisze:Masz siostrę
Haha, niestety tylko brata :P

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 gru 2006, 13:48

Diamen23 pisze:Kobieta marzy o długich rozmowach , kwiatach etc. , a mężczyzna o seksie i zaspokajaniu dolnych części ciała.
To idź se w piłke pograj, a nie jakieś tu bzdury wypisujesz.

Jak dla mnie seks bez miłości nie jest czymś normalnym, nie mówiąc o miłości bez seksu. Teraz będę świnią - współczuje kobietom, których partner jest impotentem, i facetom, którym baba nie daje. Osz :x.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 gru 2006, 15:59

Yukasz pisze:Dalej niech pisze Róża

Ja nic tym razem nie napiszę. Po prostu sam nie wiem co. Niby wszystko było dobrze, ale w pewnym momencie... nie wiem, [k****] nie wiem :?

2WP //maestro

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2006, 21:14

Opowiadaj, opowiadaj...
My Ci doradzimy :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 gru 2006, 21:22

Mi porady są zbędne, serio. W takich sprawach wolę się kierować swoimi odczuciami. Opowiadać też za bardzo nie ma o czym, dziewczyna jak dziewczyna, albo się uda albo nie. Zmienił się jedynie mój pogląd na tą całą sytuację- wcale tak łatwo nie będzie...

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 22 gru 2006, 21:24

RóżA pisze:Mi porady są zbędne, serio. W takich sprawach wolę się kierować swoimi odczuciami. Opowiadać też za bardzo nie ma o czym, dziewczyna jak dziewczyna, albo się uda albo nie. Zmienił się jedynie mój pogląd na tą całą sytuację- wcale tak łatwo nie będzie...
miłość to piękna sprawa gdy jest odwzajemniona. co innego gdy spalasz sie na laske a ona najzwyczajniej cie nie chce. wtedy trzeba sobie odposcic... nic na sile...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 gru 2006, 21:26

Na siłę to chyba tylko Tobie się udało poderwać dziewczynę. Ja jeszcze takiej sytuacji nie miałem...

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 22 gru 2006, 21:38

RóżA pisze:Na siłę to chyba tylko Tobie się udało poderwać dziewczynę.
No więc właśnie bbaros Ci pisze że nic na siłę, bo w ten sposób na pewno nie przekonasz do siebie laski. Skoro piszesz,że tak łatwo nie będzie to jednak cały czas masz nadzieję że się uda... więc działaj! powodzenia

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 gru 2006, 21:45

:lol:

W grę nie wchodzi żadna siła. Tutaj wystarczy jedynie wykazać więcej inicjatywy. Sytuacja nie wygląda tak, że gdy tylko mnie widzi to odwraca się w drugą stronę, jest wręcz przeciwnie. Ale to nie o to chodzi. Z resztą nie ma co tłumaczyć, większość pewnie wie o co chodzi, inni zrozumieją to za kilka lat.

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 22 gru 2006, 21:47

pietrek861 pisze:
RóżA pisze:Na siłę to chyba tylko Tobie się udało poderwać dziewczynę.
No więc właśnie bbaros Ci pisze że nic na siłę, bo w ten sposób na pewno nie przekonasz do siebie laski. Skoro piszesz,że tak łatwo nie będzie to jednak cały czas masz nadzieję że się uda... więc działaj! powodzenia
jeżeli już raz RóżA dostał kosza to nie ma sensu mieć nadzieje.... lepiej zapomnieć i żyć swoim zyciem... wiem cos o tym. "latwiej jest sie zakochac nie kochajac niz odkochac kiedy sie kocha" gówno prawda! jesli ktos nic do ciebie nie czuje to nie bedzie "milosiernym samarytaninem" i z litosci nie bedzie z toba. zycie jest okrutne i niezle daje po dupie. trzeba sie z tym pogodzic. nie kazdy ma urode modela i gleboka osobowosc... nie kazda laska mozna miec. tak juz ten swiat jest ulozony.

edit.
chyba ze jeszcze nie dostal kosza :lol: to walcz :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”