Zjazd forumowiczów Pilka.pl - Strona 67

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Który termin zjazdu bardziej ci odpowiada?

4-6 wrzesień
1
13%
11-13 wrzesień
0
Brak głosów
18-20 wrzesień
0
Brak głosów
To bez znaczenia, bo Eyesmon i tak pewnie skończy na tym zlocie sam
7
88%
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 sie 2007, 5:36

To i na mnie przyszła kolej. Będzie się działo...

:D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 sie 2007, 10:51

jest tu kto ? :cry:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2007, 11:00

nie, już pojechaliśmy

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 sie 2007, 11:04

teraz fieldy pisze z Zaniemyśla, od Róży telefon wziął, bo on ma z internetem

Ed:

:spoko: :king: Ale najpierw newsy
Ostatnio zmieniony 24 sie 2007, 11:38 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 24 sie 2007, 12:49

Miełej zabawy ;] niezachlajta sie

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2007, 12:51

Tigertm pisze:niezachlajta sie

Wierzysz w to ? :D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 sie 2007, 12:56

hehe :lol: oprocz spotkania to chyba główna atrakcja tego zlotu ... (jak nie jedyna :D )

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2007, 22:55

Najnowsze wiesci ze zlotu:
1. Pija.
2. Pija.
3. Prysznic poszedl sie kochac...
4. ...razem z sedesem :lol:

Poki co brak ofiar smiertelnych, chociaz ciezkie stany sa ;)

Jak ktos chce komentowac zlot, to do czasu powrotu zlotowiczow w "Dnie" a pozniej sie otworzy ten temat na nowo ;)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 sie 2007, 20:22

Dobra - czas otworzyć temacik zlotowy i podzielić się wrażeniami. Nie jestem pewien, ale czyżbym do domu wrócił jako pierwszy (Crisa nie liczę, bo on prawdopodobnie nie pisał z domu :P )?

Jak opisać zlot? Najlepiej krótkim ------> [*]

Wracając do meritum. Tego wszystkiego co się działo nie sposób ogarnąć, zwłaszcza teraz gdy jest się masakrycznie zmęczonym. Część informacji przekażą na pewno nowe rangi, które się pojawią pod nickami i nowe podpisy (jak np. "Jak wytrzeźwieję to umrę").

Ale wracając do meritum. Sama podróż to jedna wielka [*]. Wszyscy poza mną, Babelem i piwusem dotarli w miarę bez problemów (nie licząc opóźnień PKP ale wspomniana dwójka ugrzęzła na jakimś zadupiu na kilka godzin). Później dzięki sokolemu oku piwusa, który wypatrzył znak końca Zaniemyśla musieliśmy we trzech iść na piechotę ze wszystkimi bagażami 5 kilosów, a nie mówiąc już o tym, że ze dwa razy wracaliśmy się do tego samego miejsca. Wracając do meritum - przyjechaliśmy najpóźniej. Żeby wrócić do meritum, piwusowi w drodze wypadła flaszka i trzeba było pić ciepłą Nałęczowiankę żeby to jakoś przelać.

Wracając do meritum (chcesz Akarin jakąś definicyjkę, albo co? :D ) to sam zlot obfitował w dziwne sytuacje, ale w sumie można się tego było spodziewać. Trudno sobie je wszystkie przypomnieć, ale pewnie będą tutaj się pojawiały z czasem dochodzenia do siebie reszty zlotowiczów. Z takich ciekawszych akcji wypada na pewno wspomnieć to, że prysznic w łazience zaatakował kulturalnie sobie w niej stojącego Mentora a poprawił mu sedes, Akarin chciał się wieszać przez Lucę, Mentor ma większe luki od Luki, ja, Chlopaczek, Babel i Duch wróciliśmy w końcu do meritum (po tym jak się część z nas odizolowała), po ośrodku chodzili kolendnicy stawiający świeczki pod domkami i na oknach, na boisku w Zaniemyślu cały czas gra Pepe (dość łatwo mu siatkę założyć, ale trudno go obiec później), w Realu gra Wesley Snipes, Maestro po tym jak się budzi to dla odmiany idzie spać, Róża zna na pamięć już refren "Łage czygi czygi czygi" i lubi pokazać co nieco + wiele innych. Ale wracając do meritum - I ja tam z gośćmi byłem, miód i wino piłem. Ogólnie to jak będziecie mieć zdjęcia to porozsyłajcie je komu trzeba :wink: .

Wracając do meritum -> [*]

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 27 sie 2007, 20:41

Mamo ale jestem zmęczona. Mentor nadal jest w Poznaniu :lol: Na opowieści przyjdzie czas. Teraz czas zadbać o stronkę :)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 sie 2007, 20:54

Agnieszka pisze:Mentor nadal jest w Poznaniu
:rotfl2: a godzina 0.00 coraz bliżej.

Ja podobnie jak Pisakk jeszcze nie ogarnąłem do końca tego co się działo, a działo się sporo. W każdym razie poziom napinki na zlocie osiągnął absolutny szczyt :P Zostałem dumnym członkiem grupy Meritum, gdzie wstęp mają tylko nieliczni, więc jest OK.

Zamykając post z pierwszymi wrażeniami chciałem przypomnieć, że drewna do lasu się nie kupuje :wink:

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 27 sie 2007, 21:22

No cóż, nie pokochają nas w tym Zaniemyślu ;). Całe szczęście, że nie sprawdzali przed naszym wyjazdem stanu legendarnego już domku nr 10, który w zasadzie został przerobiony na izbę wytrzeźwień i jego wygląd na koniec bardzo ją przypominał. No ale przecież ten prysznic sam się o to prosił :P No i wiemy już, kiedy Mentor kopnie w kalendarz: Jak wytrzeźwieję, to umrę. Czyli jeszcze trochę pożyjesz :wink: Poszło 18 flaszek markowego napoju 40-procentowego, z wyjątkiem Starogardzkiej od Róży. Pobiliśmy rekord z poprzedniego zlotu, więc wstydu nie ma ]:-> . To parę zdań na gorąco, więcej później. Na razie nie mam siły pisać więcej :)

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 27 sie 2007, 22:28

no dobra ale macie jakieś zdjęcie grupowe, czy wasza grupa alkoholików jest anonimowa?

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 27 sie 2007, 22:43

I ja wróciłem również, idę spać jak się ogarnę to coś napisze. Z najnowszych wieści kolega, "Łage czygi czygi czygi" utkwił w W-wie z tego co wiem!.

Dobra....do później, :!:

A wracając do meritum--> ["] , by Pisakk

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 sie 2007, 23:32

Pisakk pisze:nie licząc opóźnień PKP ale wspomniana dwójka ugrzęzła na jakimś zadupiu na kilka godzin)
No pewnie, po co liczyć ledwie 5-6 godzin opóźnienia :lol:.

Pisakk pisze:Żeby wrócić do meritum, piwusowi w drodze wypadła flaszka i trzeba było pić ciepłą Nałęczowiankę żeby to jakoś przelać.
Ej Ty, można też napisać, że uratowałem alkohol, po tym jak się siatce dno urwało, ale już mniej demonicznie brzmi ['].

Co do Mentora, to jak można umieć zorganizować świetny zlot, a potem nie dać rady z normalnym powrotem do domu :shock:?

PS. Jarzyna pizza dobra, ale nie prowadź po pijaku :(.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”