Gdzie oni sie podziali?

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Gdzie oni sie podziali?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 gru 2004, 22:48

Chciałbym sie dowiedzieć, co sie dzieje z newsmenem "Kebab88" i z moderatorką "Agnieszką". Czy mają tylko przerwe, czy zostali wyrzuceni lub odeszli na zawsze? Bo bez nich ta strona wydaje sie uboższa :roll:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Re: Gdzie oni sie podziali?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 29 gru 2004, 23:03

Lakier pisze:Chciałbym sie dowiedzieć, co sie dzieje z newsmenem "Kebab88" i z moderatorką "Agnieszką". Czy mają tylko przerwe, czy zostali wyrzuceni lub odeszli na zawsze? Bo bez nich ta strona wydaje sie uboższa :roll:
moze maja duuuuuuuzo nauki i nie maja czasu na pisanie newsow :roll:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 29 gru 2004, 23:08

Agnieszka (nota bene jest to redaktor naczelny tego serwisu i o wyrzuceniu nie ma mowy ;) ) ma problemy natury technicznej - spalenie zasilacza wraz z płytą główną. Podobnie rzecz ma sie z Kebabem, oboje wrócą na dniach, możliwe, że już jutro :)

Co do tego, zę strona jest obecnie uboższa - to prawda - ale dlatego że w okresie świątecznym działamy na nieco wolniejszych obrotach - w końcu wszystkim należy się chwila wytchnienia :) w nowym roku wszystko wróci co njamniej do normy :)

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 16 sty 2005, 16:58

Z tego co widze to Agnieszka codziennie odwiedza forum tyle tylko że nic nie pisze :( .

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sty 2005, 17:03

Ma ktoś juz jakies nowe wieści od Mazurka? bo ostatnio nikt nie wiedział co sie z chłopakiem dzieje :?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 16 sty 2005, 19:30

Tomusmc pisze:Ma ktoś juz jakies nowe wieści od Mazurka? bo ostatnio nikt nie wiedział co sie z chłopakiem dzieje :?
ja nie wiem ale jes;i by odszedl to by byla niezla strata bo to fajny chlopaczek ale o juz ostatnio cos malo pisal :?

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 16 sty 2005, 19:40

W statusie na gg ma, że wraca w sobote 22 stycznia. Więc może się zjawi :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sty 2005, 20:40

dzidzius pisze:W statusie na gg ma, że wraca w sobote 22 stycznia. Więc może się zjawi :)
Ciekawe gdzie on pojechał jak go nie ma już chyba ponad miesiąc :)

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 17 sty 2005, 0:01

Może na misje pokojową w Iraku ;)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 lis 2005, 15:21

Fajny temat znalazłem :)
Proponuje zmienić trochę jego tematykę, i zamisat rozważać nad Agnieszką (ktora ostatnio częściej się udziela) i kebabem proponuje zająć się innymi, którzy już nie piszą.

Ostatnio zauważyłem, że przestali pisać dwie wielkie gwaizdy forum: Dombroś :( :( :( i Bianconeri (Ali) :( :( :( Forum przez to staje się coraz to nudniejsze :cry:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2005, 15:28

Obawiam sie, ze Dombros nie wytrzymal presji ze strony pogromcow duchow :cry: ewentualnie po wygraniu "Zlotych Ust" tak zachlysnal sie sukcesem, ze juz nie chce sie zadawac z takim plebsem jak my :lol: istnieje tez trzecia opcja - zwrocmy uwage na nowych userow, ktorzy beda sie pojawiac, bo byc moze Dombros bedzie chcial rozpoczac nowe zycie na pilka.pl. wiecie "tabula rasa" i takie tam :lol:

Ps. ale obawiam sie, ze jezeli ten temat nabralby takiego kierunku to trzeba byloby go przeniesc do Gier... bo co sie czarowac, pole do popisu dla nabijaczy jak zloto. SAM SOBIE NABILEM POSTA :D a co tam!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lis 2005, 15:30

No ja sie ostatnio zastanawiłem gdzie sie podziwa jeden z ostatnich mądrze piszących w tamecie fan Starej Damy. Kolega Maestro :wink: :? nie udziela się na forum od 3 miesięcy albo i wiecej. Może ktoś wie co z Nim sie dzieje :?: Obraził się ?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 15:53

Krzysztof Jarzyna pisze:Dombros bedzie chcial rozpoczac nowe zycie na pilka.pl.
To jest ciężkie, bo jest jeszcze moderacja, która nie śpi :lol:.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Maestro
No wpada czasem o swoich porach... Szkoda chłopa, nie wiem czemu nie pisze. Może niektórych zaskocze, ale nawet forum sie nudzi :shock:. Maestro celował w rzeczową dyskusję, a wiadomo, że we Włoszech nie napinasz się, nie żyjesz... Koło kłótni przechodził obok, nie zdziwiłbym się jakby zaczął przechodzić koło reszty...

Jak już się zrobił temat wspominkowy, to brakuje Rebuzza, Andreyewa i Woojtasa, bo dzięki nim istniał taki zapomniany dział jak Niemcy. Najbardziej brakuje Pisakka, ale jestem pewien, że wróci i to chwilowa przerwa. Wiecej nieobecnych nie pamiętam, ale kiedyś Chłopaczek pisał więcej w tematach innych niż Kosciół i AC Milan :twisted:.
Ps. ale obawiam sie, ze jezeli ten temat nabralby takiego kierunku to trzeba byloby go przeniesc do Gier... bo co sie czarowac, pole do popisu dla nabijaczy jak zloto. SAM SOBIE NABILEM POSTA
Już nie przesadzajmy, rzadko tocza się jakieś dyskusje nie dotyczące piłki poza Grami. Wiec może zostać, najwyżej później przeniosę do Eleven Pub ;).

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 10 lis 2005, 16:07

piwus pisze:kiedyś Chłopaczek

Kiedys byl tez jeszcze Dorian i Milosz ale oni tez polegli :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2005, 16:16

Zniknął również Rossi [ostatni naszczęście się pojawił spowrotem]
zawsze z nim prowadziłęm ożywione dyskusje na temat talentu Robina van Persie i co zrozumiałe bardzo ciężkie rozmowy o Arsenalu i ManU.
Ale zawsze kulturalnie :lol: i żadko zchodziliśmy z tematu. Ciesze się, że niedługo wróci na stałę - w końcu zaczną się ajkies dyskusje na poziomi [nie obrażając innych, codzi mi o dyskusje które wypisałem wyżej]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”