Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:15
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sty 2005, 13:30
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 21 sty 2005, 13:34
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:36
rebuzz pisze:ad do tematu: nie, pisac nie umiem , choc felietony pisze czesto na swojej stronce o BVB, to jednak jak widzie poziom moich felietonow , felietonow ludzi piszacych na pilka.pl to moge spokojnie stwierdzic ze NIKT TUTAJ NIE POTRAFI PISAC ;] , smutna prawda ,hmm po prostu widac ze felieton pisal "czlowiek z pasja " a nie np. zwykly reporter , niestety trzeba przyznac ze w "wiekszosci" podkreslam w "wiekszosci" felietony wlasnie reporterow sa ciekawsze, bardziej zawiłe, i po prostu maja jakis wiekszy przekaz.
pozdrawiam ;]
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 21 sty 2005, 13:38
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:41
rebuzz pisze:Tak, wlasnie o to chodzi , ale czesto sie zdarza ze ludzie z pasja po prostu nie maja talentu ;]
pozdro
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sty 2005, 14:00
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 21 sty 2005, 14:02
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:03
Tomusmc pisze:Mi sie podoba Twój felieton. Dużo w nim prawdy i jest bardzo fajnie napisanytroche sie rozmarzyłeś to pisząc co?
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 21 sty 2005, 14:08
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 sty 2005, 14:18
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:20
to byl komplement ??BUNCH pisze:Smitu, jesteś podobny do Pana Shelby'ego z "Memento"..
BUNCH pisze: Ja nie umiem, pisać felietonów. Ale wg mnie sędzia powinien mieć obraz, albo coś, że w sutdiu na powtórce inni sędziowie wszyto oglądaja i dają głównemu sygnał, czy dać kartke, czy nie dać, czy był spalony, czy nie. - ja bym to zamieścił w felietonie.
zawdi pisze:po pierwsze nie ma tytulu. po drugie mi osobiscie nie bardzo sie podobal, takie lanie wody o wszystkim i o niczym. felietony z reguly o czyms sa, a tu nie widze zadnego glownego watku, no chyba ze ogolnie o pilce![]()
nie chce nikomu zbijac, ale, jak na moj gust, talentu zbytniego do pisania nie masz. to tyle ode mnie. pozdro
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 21 sty 2005, 14:36
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:38
pippen pisze:Felieton niezły, ale zdecydowanie za krótki !. Jeśli miałeś wenę trzeba było jeszcze bardziej się rozpisać.
Pozdrawiam
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 21 sty 2005, 14:41

BUNCH
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio