Wakacje...

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Wakacje...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 14 maja 2004, 19:24

Jak zamierzacie je spędzić ?? Wiadomo, że każdy ma swój ulubiony sposób spędzania wolnego czasu, ale mimo wszystko co zamierzacie robić na wakacjach ?? Ja najbardziej nad wodą lubię, ale nad morze mam troszkę daleko...

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 maja 2004, 19:26

:D ja planuje pojechać z kumplami we czwórke nad morze.....mam całe :shock: 900 kilosów.....ale damy rade.....sukcesem bedzie jak ja z tamtąd wrócę :lol:
:lol:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 14 maja 2004, 19:43

Kostek myśmy mieli w planach zrobić sobie trasę rowerami przez całą Polskę - do Helu(Mieszkamy w tym samym województwie to wiesz skąd). Moi kuzyni już byli, w tym roku chciałem z nimi jechać, ale muszę sobie lepszy rower kupić, a w ogóle rodzice mi nie pozwolą (16 lat) :/

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 maja 2004, 19:56

Mazurek pisze:Kostek myśmy mieli w planach zrobić sobie trasę rowerami przez całą Polskę - do Helu(Mieszkamy w tym samym województwie to wiesz skąd). Moi kuzyni już byli, w tym roku chciałem z nimi jechać, ale muszę sobie lepszy rower kupić, a w ogóle rodzice mi nie pozwolą (16 lat) :/
nawet nie wiedzaiłem, że jesteśmy z tego samego województwa....
witaj ziom !
:D :D :D
no tak na rowerze nad morze też bym sie przejechał....ale chcemy ze znajomymi pociągiem :D
dokładnie w który miejscu leży twoje miasto?
:)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 maja 2004, 20:10

Ja pewnie tak jak co roku pojade nad jeziorko na kaszuby. Albo do kuzyna :lol:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 14 maja 2004, 20:25

32 km na południowy-wschód od Rzeszowa. Mniej więcej w połowie drogi między Rzeszowem a Krosnem. Również witam :D
A tak dokładnie to tutaj :
Obrazek

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 maja 2004, 20:34

:mrgreen:

masz jakiś zespół piłkarski....
u mnie są dwa III i V (bedzie IV) liga.

PS. sorry za off-topic :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 14 maja 2004, 20:37

Wisłok Strzyżow, i lepiej nie wspominać gdzie on teraz jest :P

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 maja 2004, 20:39

co do moich zespołów....to nie prezentują żednej świetnej gry.....
ale poczytaj sobie....

http://www.pressmedia.com.pl/sn/wydarze ... %21w%2Etxt

heh takie mamy rozrywki :mrgreen:

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 14 maja 2004, 20:44

wow widze że hooligans się rozwija zerknijcie tu :
www.sandecjahools.prv.pl

A co do wakacji to 2 tygodnie nad morzem potem praca u wójka pomoc przy sklepie wyjazdy nad jezioro ,imprezy!! reszte czau spędze u babci 30 min na nogach od mojego domu :D
Ostatnio zmieniony 14 maja 2004, 22:27 przez chicken_ns, łącznie zmieniany 1 raz.

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 0:39

no racja, najlepij nad morzem :wink: więc, wstane rano (ok 10-11) wsiąde w autobu (20 chyba) 15-20 minut jestem w mielnie :wink: rozkładam sie na plazy szukam moffa i mija pół dnia :wink: odzina 18 koniec sońca pakujemy sie i wracamy do domu odpręzyc sie :wink: tak to bedzie wyglądac :wink:

Awatar użytkownika
DEMON
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DEMON » 15 maja 2004, 0:50

Wakację spędzę w tym roku nietypowo, bo najprawdopodobniej w domu, a wyjazdy jak się trefią to raczej krótkie. Być może pojedę do Strasbourga. Natomiast na pewno pojadę do Poznania popracować co nieco u braciszka w komisie samochodwym, mycie samochodów te sprawy. W końcu trzeba zarobić co nieco tym bardzie, że gitarę basową i piecyk do tego muszę sobie kupić, a to niestety tanie nie jest :(

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 14:17

Jip pisze:no racja, najlepij nad morzem :wink: więc, wstane rano (ok 10-11) wsiąde w autobu (20 chyba) 15-20 minut jestem w mielnie :wink: rozkładam sie na plazy szukam moffa i mija pół dnia :wink: odzina 18 koniec sońca pakujemy sie i wracamy do domu odpręzyc sie :wink: tak to bedzie wyglądac :wink:
No i o 19 na piwko jakieś albo przed blok na ławeczke :) Ale tak będzie do 14 lipca, bo 15lipca lece do Londynu i wracam albo po 2week albo na koniec wakacji :) Tam sobie kupie sprzęcik vestaxa :twisted: Płytek 12' mase :) Już nie będzie wylotów na plaże Jip tylko cały czas granie u mnie na vinylach :D 8)

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 14:20

Moff pisze: Już nie będzie wylotów na plaże Jip tylko cały czas granie u mnie na vinylach
i mi czasem już nie mów ze ja jestem maniakiem :lol: na muzyke zawsze czas sie znajdze aetrzeba nabrać troche wakacyjnych barw :wink:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 14:23

Jip pisze:
Moff pisze: Już nie będzie wylotów na plaże Jip tylko cały czas granie u mnie na vinylach
i mi czasem już nie mów ze ja jestem maniakiem :lol: na muzyke zawsze czas sie znajdze aetrzeba nabrać troche wakacyjnych barw :wink:

Może ja jestem maniakiem :lol: :?: :wink: Ale nie no ja będę się uczył na Bidona sprzęcie od środy , będę się uczył pod okiem Dj Nodib'a [ Bidon ] oraz Wesołego [ Dj Freaky ] może i coś Max [ Dj Raff ] mnie pouczy :) Zobaczymy :P Ale do wakacji się wyrobie w graniu na deckach :D Po sezonie wakacyjnym będzie czas na występowanie z chłopakami :) Kreślarnia czeka na mnie 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”