Inicjacja Sexualna

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Inicjacja Sexualna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 mar 2005, 13:22

co myslicie o tym ze w coraz mlodszym wieku dochodzi do inicjacji, gwaltow itp ?? dla mnie to jakas paranoja :? czy jestescie juz po czy przed tym wielkim zyciowym wydarzeniem 8) :lol:

ps.

prosze zeby o wypowiedzi jakies z sensem a nie typu "rznijmy sie jak kroliki" itp. dziex

pozdro :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 mar 2005, 13:39

Niezle zbudowany musial byc ten 12-latek zeby zgwalcic dorosla kobiete. Gdzies juz to czytalem bylo tez tam napisane ze on jest uposledzony umyslowo moze nie widzial co robi. =(

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 mar 2005, 17:33

rznimy sie jak kroliki!!! :D

ja osobiscie bede ksiedzem i jestem teraz w seminarium i mi nie wolno, ale co chwila sprowadzamy sobie prostytutki. sa tez osoby, ktore sa homo i ten tego nawzajem. ja osobiscie tego nie preferuje.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 mar 2005, 9:15

Ciekawe czy kolo to przezyl :P jak mozna zauwazyc lezal i nawet glowa nie kimnal

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 mar 2005, 13:00

serek408 pisze:Ciekawe czy kolo to przezyl :P jak mozna zauwazyc lezal i nawet glowa nie kimnal
Serek408 co mial kolo przezyc ???

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 mar 2005, 13:05

Jeśli chodzi o gwałt to dla dziewczyny jest to straszna rzecz. Po gwałcie jeśli dziewczyna urodzi dziecko to jest przecież zmarnowane zycie. Takich palantów bym tępił tak samo jak pedofili. Jeśli chodzi o mój pierwszy raz to był już dawno i niewiem czemu jeszcze nikt sie na ten temat nie wypowiedział ;)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 13 mar 2005, 13:21

Ej chlopaki,gdzie sie podzial moj post co go napisalem przed serkiem408 :?:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 mar 2005, 14:10

Zawdi :roll: :lol: .Godne podsumowanie tematu 8) .

Jo jeszcze tego nie, jak to mówią u nas na wsi nie ciupciałem tzn tak z dziewoją na sianie. Ale wszystkie kury i krowy w oborze gadajom, że jestem niezły 8) . Co do tematu nikogo nie gwałciłem same chciały :lol: .
A im młodszy tym lepper się może czegoś gówniorz nauczy.

P.S. Nie rżnijmy się jak króliki bo królików nie lubie małe jakieś są. No :twisted: .

P.S.2 Obrzydliwy temat, młodzież do nauki nie do iNicJaCji SeXualnej :twisted: 8)

P.S. 3 Pisanie sTaJlEm pOwInNo bYć KaRaNe ŚmIeRćIą, jak wam się zioomy chce wciskoć co chwilę shift :roll: :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 mar 2005, 14:12

piwus pisze:Zawdi :roll: :lol: .Godne podsumowanie tematu 8) .

Jo jeszcze tego nie, jak to mówią u nas na wsi nie ciupciałem tzn tak z dziewoją na sianie. Ale wszystkie kury i krowy w oborze gadajom, że jestem niezły 8) . Co do tematu nikogo nie gwałciłem same chciały :lol: .
A im młodszy tym lepper się może czegoś gówniorz nauczy.

P.S. Nie rżnijmy się jak króliki bo królików nie lubie małe jakieś są. No :twisted: .

P.S.2 Obrzydliwy temat, młodzież do nauki nie do iNicJaCji SeXualnej :twisted: 8)

P.S. 3 Pisanie sTaJlEm pOwInNo bYć KaRaNe ŚmIeRćIą, jak wam się zioomy chce wciskoć co chwilę shift :roll: :lol:

nauka nauka trzeba robic, znaczy rozmawiac o czyms innym :P czemu obrzydliwy temat ?

a pisanie z shiftem fajne jest i wcale nie takie meczace :P :roll:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 mar 2005, 14:23

Yeah, sex dobra rzecz, ale gwałcicielom to powinno się obcinać przyrodzenie, lub powiesić za nie aż do wyschnięcia :lol:.
Z drugiej strony w więzieniu jak to się słyszy, gwłaciciele mają przesrane (ooo, mydło spadło, podnieś je :!: :lol: ).
Heh, ale i tak polski kodex jest poprostu śmieszny, długość kary, przestrzeganie jej, albo w ogóle umorzenie śledztwa... wrrr... :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 mar 2005, 17:10

Smitu ekstraklasa wśród tematów. Tak się nikt nie zwierza to... może pierwszy by się przełamał autor ? Ziomuś "za twoim przewodem" ( nic zbereźnego :mrgreen: , tylko żeby nie było :lol: ). Wszyscy pościarze otworzą aby 14-letnie prawiczki z wypiekamy na twarzy mogły czytać te wypociny i uczyć się na chwałę forum.piłka.pl :lol: :lol: .

Proponuje aby zmienić tytuł tego temaciora na Kącik Bravo- Porady i Zwierzenia :twisted: .

Na serio była kiedyś taka rubryka w Bravo "mój pierwszy raz"[

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 13 mar 2005, 17:17

piwus pisze:Smitu ekstraklasa wśród tematów. Tak się nikt nie zwierza to... może pierwszy by się przełamał autor ? Ziomuś "za twoim przewodem" ( nic zbereźnego :mrgreen: , tylko żeby nie było :lol: ). Wszyscy pościarze otworzą aby 14-letnie prawiczki z wypiekamy na twarzy mogły czytać te wypociny i uczyć się na chwałę forum.piłka.pl :lol: :lol: .

Proponuje aby zmienić tytuł tego temaciora na Kącik Bravo- Porady i Zwierzenia :twisted: .

dokladnie !
naogladaja sie filmow przyczytaja gazete poziom hormonów sie podnois a ze zazwyczaj nie maja laski to msuza jakos ofiare znaliesc :evil:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 mar 2005, 17:32

LAZIO pisze:
piwus pisze:Smitu ekstraklasa wśród tematów. Tak się nikt nie zwierza to... może pierwszy by się przełamał autor ? Ziomuś "za twoim przewodem" ( nic zbereźnego :mrgreen: , tylko żeby nie było :lol: ). Wszyscy pościarze otworzą aby 14-letnie prawiczki z wypiekamy na twarzy mogły czytać te wypociny i uczyć się na chwałę forum.piłka.pl :lol: :lol: .

dokladnie !
naogladaja sie filmow przyczytaja gazete poziom hormonów sie podnois a ze zazwyczaj nie maja laski to msuza jakos ofiare znaliesc :evil:

ehhhh, dobra spoko luz, ale sorry chyba zescie mnie z czyms pomylili !!! po pierwsze nie mam 14 lat !!!! nie jestem jakims gowniarzem, ktory lubi sobie wziasc podekscytowany w lapy bravo i podniecac sie opisami typu pierwszy raz jak tampon wypadl itp. sorry ze sie temacik nie spodobal, ale troche chyba przesadzacie !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a i tak w ogole laske mam i zadnych ofiar nie szukalem, nie mialem zamiaru wyladowywac jakis erotycznych frustracji na forum, poza tym w tym temacie nei chodzilo mi o to by kazdy pokolei pisal jak to bylo za pierwszym razem tylko o to co myslicie o coraz mlodszym wieku w jakim to sie dzieje !!!! bo mnie np poruszylo ostatnio jak dowiedzialem sie ze dziewczyna z mojego majac 14 lat jest w 7 miesiacu ciarzy !!

jednak widze ze lepiej jest sie troche ponabijac ... 8)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 13 mar 2005, 18:13

To co teraz dzieciaki wyrabiaja to przechodzi ludzkie pojecia. :x Co chwile gdzies slychac o jakis gwlaltach az strach wychodzic na ulice a co dopiero schylic sie po jakas zecz ktora ci upadnie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”