Zagłosuj w Plebiscycie forumowym 2019!Link do tematu z głosowaniem ;) (Głosujemy do końca roku)

Pytania Techniczne

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 03 mar 2004, 8:28
Reputacja: 0
Lokalizacja: Stalowa Wola
Kontakt:

Pytania Techniczne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 20 lip 2004, 11:43

Gdy klikam zeby sie instalowalo wyskakuję błąd ktory jest pokazany na dołączonym obrazku

za pomoc z góry dziękuję

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Posty: 873
Rejestracja: 08 kwie 2004, 14:32
Reputacja: 0
Lokalizacja: Strzyżów
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 20 lip 2004, 13:15

Miałeś ostatnio jakiegoś wirusa ?
Jeśli tak to mógł ci niektóre biblioteki pousuwać. Spróbuj ściągnąć i zainstalować ponownie i na wszelki wypadek przed instalacją przeskanuj sobie system antivirem.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Posty: 873
Rejestracja: 08 kwie 2004, 14:32
Reputacja: 0
Lokalizacja: Strzyżów
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 04 lis 2004, 14:26

pakiet MS Office :D
:arrow: Excel
:arrow: Access

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 170
Rejestracja: 27 wrz 2004, 21:47
Reputacja: 0
Lokalizacja: matrix

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 05 lis 2004, 21:04

a zna ktos cos do robieni np. PRZEKROJÓW POPRZECZNYCH, to jest do budownictwa, i nie dla mnie oczywiscie, dla znajomego. ogolnie cos do projektowania

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: 03 gru 2004, 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontakt:

Dlaczego nie działają mi żadne gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 8:46

Otóż tak: Mam Celerona 1100, GeForca 4 4200 Titanium 128, 256 MB Ram, 80 GB, i DVD. Gdy próbuje włączyć jakąkolwiek grę, pokazuje się niebieski ekran, że coś tam wystąpiło jakiś bład czy coś tam. Gdy 2 razy kliknąłem przycisk(byle jaki) to pokazuje mi się czarny ekran z myszką i nic wiecej i wtedy musze restartnąć kompa. Co mam zrobić żeby mi to działało? Aha mam Windowsa 98se. Błagam o pomoc!!!![/i]

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C
Posty: 68
Rejestracja: 18 gru 2004, 14:42
Reputacja: 0
Lokalizacja: Puławy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 23 gru 2004, 9:21

Spruboj sformatowac dysk i wgrac od nowa system.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: 03 gru 2004, 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontakt:

Nie pomoże...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 9:58

Ale własnie jest to nowy system.
Już 2x formatowałem wczesnij dysk i nic.
A tek poza: jak sie zdobywa stopnie wojskowe na portalu pilka.pl?

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 03 mar 2004, 8:28
Reputacja: 0
Lokalizacja: Stalowa Wola
Kontakt:

Re: Nie pomoże...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 23 gru 2004, 10:14

sirtomaszo pisze:A tek poza: jak sie zdobywa stopnie wojskowe na portalu pilka.pl?
jęsli masz określoną liczbe postow wtedy zmienia ci sie ranga
ale radze ci nie pisać postow tylko po to aby ranga się zmienila... po prostu jesli będziesz pisał bez sensu zostaniesz powszechnie uznany za nabijacza :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: 03 gru 2004, 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 10:16

Bardzo dziekuję za odpowiedz!

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C
Posty: 68
Rejestracja: 18 gru 2004, 14:42
Reputacja: 0
Lokalizacja: Puławy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 23 gru 2004, 11:45

Jak piszesz ze juz 2 razy sformatowales dysk i nic.
To moze masz cos zwalonego na plycie Windowsa(blad w jakims pliku).
A jesli to nie pomorze to w ostatecznosci mozna pujsc do serwisu zaplacisz wtedy kase (chyba ze serwisant jest twoim znajomym)
ale za to bedziesz mial pewnosc ze jest wszyskow dobrze.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Posty: 857
Rejestracja: 16 lip 2004, 22:21
Reputacja: 0
Lokalizacja: ArenA
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 23 gru 2004, 11:46

Kup sobie lepiej oryginalną grę :lol:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: 03 gru 2004, 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 14:36

U serwisantów było to samo. I co ja mam teraz zrobić? Akurat to znajomi mojego tatusia :D wiec nic nie stwiedzili...

Czy to może być wina uszkodzonej płyty głównej? Bo ci serwisanci tak mówili, tylko nie wiem czy to jest prawda.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: 03 gru 2004, 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 30 gru 2004, 11:58

Ciekawe jest jeszcze to że nie moge wykonać testów grafiki w directx. A tak poza tym to mam oryginałki :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Posty: 1697
Rejestracja: 03 maja 2004, 19:25
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 gru 2004, 12:50

moż enie masz sterowników do karty/płyty g(ł)ównej/nie wiem czego tam jeszcze albo najnowszego direct X

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Posty: 229
Rejestracja: 03 gru 2004, 8:27
Reputacja: 0
Lokalizacja: Ze wsi ;-)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 31 gru 2004, 17:41

Mam najnowszego directX'a, najlepsze stery do karty i mimo to grafika 3d nie chce działać...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”