Go2Goal.com - manager piłkarza

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
eKubal
Junior
Junior
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eKubal » 08 lip 2016, 17:43

Cześć,

gra z Was ktoś w Go2Goal.com? Jest to przeglądarkowy manager, ale inaczej niż w innych grach online w g2g prowadzimy jednego piłkarza a nie całą drużynę. Założyłem niedawno konto, utworzyłem własną drużynę i trochę gram, nawet wciąga :D. Mecze są rozgrywane w stylu starego football managera, nie jakieś tekstowe więc można zobaczyć jak wytrenowany przez nas zawodnika sobie radzi na boisku.
Gra wystartowała niecały miesiąc temu, jest w całości po polsku, sporo graczy jest z Polski, administracja jest aktywna, zmiany pojawiają się niemal każdego dnia.
Zapraszam do rejestracji: https://go2goal.com/?p=swiatp&q=forum i dołączenia do mojego zespołu: go2goal.com/team/95?p=swiatp&q=forum

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 443

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 11 lip 2016, 18:35

ja sobie konto założyłem i jak mam 2-3 minutki to się bawię

Awatar użytkownika
Kubski145
Skład B
Skład B
Reputacja: 8

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubski145 » 11 lip 2016, 19:10

Trochę za dużo klikania. Taka gierka nastawiona na grindowanie. Ale całkiem fajnie wygląda.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 443

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 14 paź 2016, 20:16

eKubal pisze: Cześć,

gra z Was ktoś w Go2Goal.com? Jest to przeglądarkowy manager, ale inaczej niż w innych grach online w g2g prowadzimy jednego piłkarza a nie całą drużynę. Założyłem niedawno konto, utworzyłem własną drużynę i trochę gram, nawet wciąga :D. Mecze są rozgrywane w stylu starego football managera, nie jakieś tekstowe więc można zobaczyć jak wytrenowany przez nas zawodnika sobie radzi na boisku.
Gra wystartowała niecały miesiąc temu, jest w całości po polsku, sporo graczy jest z Polski, administracja jest aktywna, zmiany pojawiają się niemal każdego dnia.
Zapraszam do rejestracji: https://go2goal.com/?p=swiatp&q=forum i dołączenia do mojego zespołu: go2goal.com/team/95?p=swiatp&q=forum
i jak ekubal nadal w to grasz?

Kimkat
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kimkat » 10 lis 2016, 14:55

Znacie jakieś podobne gry tego typu?
Ważne by były przeglądarkowe, by w wolnych 15minutach można było sobie zagrać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”