Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 16 maja 2005, 22:49
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 22:57
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 maja 2005, 22:57
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 maja 2005, 23:02
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 maja 2005, 23:03
Kibic nie gra, tylko pikarze...narzekamy na niski poziom naszej ligi a to na kibicach opiera sie siła klubu
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 23:05
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 maja 2005, 23:06
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 maja 2005, 23:22
juz sie tłumacze.nowok pisze:czytalem ostatnio na tym wspanialym forum rozmowe jednego z moderatorow z jakims kolesiem na ten temat i bardzo mnie on zainteresował;P... jak polak moze kibicowac klubowi z zagranicy ?? mi sie to wydaje dziwne ... ja co najwyzej sympatyzuje z Barcą bo podoba mi sie ich gra i nienawidze realuale mieszkam w Polsce ... wiecej, mieszkam w WLKP i kibicuje Lechowi .... smieszą mnie teorie "po co mam kibicowac polskim klubom skoro tak słabo grają i wogole" .... narzekamy na niski poziom naszej ligi a to na kibicach opiera sie siła klubu .... czy ktos w mediolanie kibicuje np. bayernowi ?? sądze że ze swieczką by takiego szukac. Mozecie mnie krytykowac ale naprawde mysle ze jest to smieszne ... coraz wiecej dzieciakow lata za realem, bayernem, milanem .... to troche przykre, w hiszpanii nie wiedzą dobrze gdzie lezy Polska a my sie nimi podniecamy.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2005, 23:33
U mnie jest dokładnie identyczna sytuacja. Podejrzewam (ba - jestem pewny), że gdyby u mnie w Lublinie istniał jakiś liczący się piłkarski klub to pewnie jemu bym kibicował a tak to lipa. Jeśli chodzi o żużel to niby TŻ Sipma Lublin miał w tamtym roku okazję awansować do extra ligi ale nie poszło z Zieloną Górą i lipazawdi pisze:juz sie tłumacze.nowok pisze:czytalem ostatnio na tym wspanialym forum rozmowe jednego z moderatorow z jakims kolesiem na ten temat i bardzo mnie on zainteresował;P... jak polak moze kibicowac klubowi z zagranicy ?? mi sie to wydaje dziwne ... ja co najwyzej sympatyzuje z Barcą bo podoba mi sie ich gra i nienawidze realuale mieszkam w Polsce ... wiecej, mieszkam w WLKP i kibicuje Lechowi .... smieszą mnie teorie "po co mam kibicowac polskim klubom skoro tak słabo grają i wogole" .... narzekamy na niski poziom naszej ligi a to na kibicach opiera sie siła klubu .... czy ktos w mediolanie kibicuje np. bayernowi ?? sądze że ze swieczką by takiego szukac. Mozecie mnie krytykowac ale naprawde mysle ze jest to smieszne ... coraz wiecej dzieciakow lata za realem, bayernem, milanem .... to troche przykre, w hiszpanii nie wiedzą dobrze gdzie lezy Polska a my sie nimi podniecamy.
mieszkam w toruniu. w toruniu jest: klub zuzlowy, nie nawidze tego sportu. to w ogole nie powinno sie sportem nazywac, a juz zwlaszcza druzynowym. poza tym w totuniu jest klub pilkarski, ktory gra teraz w 3 lidze, czyli jak wiadomo, lig 3-cich jest chyba 4. jakby ligi regionalne. sa teraz na 2 miejscu z 3 punktami straty do lechii gdansk. moze awansuja, zycze im jak najlepiej. torun nie ma zadnych tradycji pilkarskich, zadnych. chyba byli kiedys w drugiej lidzer nawet, chyba nawet niezle im szlo, ale to bylo sezonowe. w toruniu wszyscy kibicuja druzynie zuzlowej, kibicow pilkarskich jest znikoma ilosc.
jakbym mieszkal i wychowal sie w poznaniu, w krakowie, w warszawie, czy lodzi to jestem pewny, ze kibicowalbym polskiej druzynie, ale na szczescie tak sie nie stalo i jestem kibicem najlepszego klubu na ziemi.
Barca - mes que un club!!!!!!!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 16 maja 2005, 23:38
BUNCH pisze:Kibic nie gra, tylko pikarze...narzekamy na niski poziom naszej ligi a to na kibicach opiera sie siła klubu
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 23:48
O przepraszam. W Lublinie macie MotorekNiggaz pisze:U mnie jest dokładnie identyczna sytuacja. Podejrzewam (ba - jestem pewny), że gdyby u mnie w Lublinie istniał jakiś liczący się piłkarski klub to pewnie jemu bym kibicował a tak to lipa. Jeśli chodzi o żużel to niby TŻ Sipma Lublin miał w tamtym roku okazję awansować do extra ligi ale nie poszło z Zieloną Górą i lipaA teraz zapowiada się, że mogą nawet spaść jeszcze niżej
![]()
No ale wracając do piłki to skoro żaden klub z polskiej ligi nie jest mi specjalnie bliski to samą ligą także nie interesuje się tak bardzo. Wybrałem Barcelonę i jestem z teo dumny. Nie mogłem wybrać lepiej
W III lidze było ich 200nowok pisze:Crakovia odrodziła sie dzieki kibicom
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 maja 2005, 23:51
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2005, 23:54
Oddałem serce za drużynępiwus pisze:O przepraszam. W Lublinie macie MotorekNiggaz pisze:U mnie jest dokładnie identyczna sytuacja. Podejrzewam (ba - jestem pewny), że gdyby u mnie w Lublinie istniał jakiś liczący się piłkarski klub to pewnie jemu bym kibicował a tak to lipa. Jeśli chodzi o żużel to niby TŻ Sipma Lublin miał w tamtym roku okazję awansować do extra ligi ale nie poszło z Zieloną Górą i lipaA teraz zapowiada się, że mogą nawet spaść jeszcze niżej
![]()
No ale wracając do piłki to skoro żaden klub z polskiej ligi nie jest mi specjalnie bliski to samą ligą także nie interesuje się tak bardzo. Wybrałem Barcelonę i jestem z teo dumny. Nie mogłem wybrać lepiej
. Pamiętam, że jakieś 2 miesiące byli na stadionie Wawelu i grali z Wisłą II. Bardzo brzydko o nas śpiewali
. Poza tym to dobra ekipa, bo było ich więcej niż emerytów, którzy zwykle chodzą na nasze rezerwy
.
Żeby nie było. Ja wcale nie dziwię się tym, którzy nie mają w mieście klubu z tradycjami, więc utozsamiają się z zagranicznymi. Przynajmniej wiedzą, co robią (chociaż możnaby wziąść Wisłę; kurcze wiślacki fanclub w Lublinie, to by było coś).
W III lidze było ich 200nowok pisze:Crakovia odrodziła sie dzieki kibicom. Właśnie tyle co naszej emeryckiej ekipy na rezerwach.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 17 maja 2005, 0:16
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 maja 2005, 0:49
Ha a teraz mi powiedz, w jakim polskim klubie Krzynek zaczynał swą przygodę z pierwszą ligą??Andreyew pisze:Zapewne nigdy nie zobacze na oczy zadnego z zawodnikow Bayeru (Nawet Krzynowka ktory "bywa" w Polsce, chyba ze przyjedzie do Gdanska)
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio