Ganja - widze że kilku z Was porusza temat jarania więc chyba próbuje.
Lipa_Lecz_Faza - to hasło mojego św. pamieci przyjaciela ['] który zawsze mówił że w Polsce jest Lipa ale Faza. I mimo że ogólem lipa to faza. Kiedyś mówił w czasie jarania że to hasło sprzeda parti w czasie wyborów by było poparcie niestety nie dożył ... ""Jaranie to Szansa dla Polska
To narkotyk
Ostatnio czytałem artykuł o tym jak każdy człowiek inaczej odbiera zwykłą faze. Są tacy u który jaranie powduje agresje są tacy który zaczynają być bardziej otwarci czy też maja fazy typu zamkniecie w sobie i zwidy. Mówi sie że kobiety mają wieksze pożądanie. Ale wiadome że faza zależy od sposobu palenia.
W dzisiajszych czasach z ganja jak z piłka
Pali sie z lufy, butli, wiadra butelek bongozów joitów balonów czy też na inne wynalazki.
Najlepsza fazy chyba zaliczyłem w momecie sylvestra 2000 gdy byłem jak duch. Choć dla mnie kazda jest najlepsza
Ogólem zawsze bawie sie dobrze jak pale bo po to pale. Mam kolesi który potrafia dotrzymać tempo i nie żadko kończy sie palenie niż impreska
Napiście coś palacze o sposobach jaranie jakie preferujecie czy też fazach. Bo chyba jest was tu kilku. Nie mówie o innych uzywkach bo to nie miejsca a osobiście uwazam zioło to zioło. :! i zawsze zioło. TYLKO NIE PISCIE BZDUR. TO LEPIEJ W CALE NIE PISAĆ W TYM TEMACIE.
Pozdro. Mam nadzieje że redakcja nie zadziała
PS. A może Stan Tymynski rzuci hasło w wyborach jaranie to szansa