Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 17 lip 2005, 12:27
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 17 lip 2005, 17:32
Po prostu zaśmiecałeś mój temat jakimiś śmiesznymi obrazkami. Wyraźnie napisałem, że temat będzie poświęcony moim sygnaturkom, a nie pierwszymi zabawami w photoshopie użytkowników pilka.pl. Najpierw poćwicz, dojdź do jakiejś formy, a nie ledwo załączyłeś photoshopa i już prezentujesz swoje wypociny i w dodatku robisz sygnaturki na prośby userów, którym zapewne Twoje sigi się nie podobają. Potrenuj trochę, a nie pokazuj swoich nędznych początków. Twoje sigi wywołują u większości śmiech, więc na prawdę nie wiem po co je prezentujesz. Wiesz na jakich stronach szukać pomocy w tworzeniu grafiki. Wiadomo, nie każdy jest od razu orłem, ale pobaw sie dłużej w photoshopie i potem prezentuj swoje prace. Takie jest moje zdanie na ten temat..a i jeszcze jedno, ja tylko zwróciłem Ci uwagę, abyś nie umieszczał swoich sigów w moim temacie i założył swój temat.bartek12 pisze:Tutaj bedziemy zamieszczali rózne sigi.Jest juz jeden temat lecz Krzysztof był bardzo niezadowolony ze dajemy sigi dlatego robimy ten temat.
Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 18 lip 2005, 10:06
<== mój pierwszy sig
<== też gdzieś z początków
<== taki na szybko zrobiony
<== dla kolegi
<== na premiere
<== ostatnio dla FabregasaMazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2005, 10:51
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 18 lip 2005, 11:02
Używaj Lasso Tool, 2 pxLakier pisze:Moze mi ktos przyblizyc wycinanie w Photoshopie?

Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 18 lip 2005, 11:53
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 lip 2005, 11:56
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 18 lip 2005, 11:57
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 18 lip 2005, 12:00
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 18 lip 2005, 13:30
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2005, 13:32
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 lip 2005, 13:48
Czy to przypadkiem nie jest Slipknotfieldy pisze:mi też sie nudziło i zrobiłem coś takiego - nie związane ze sportem
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2005, 13:51
nie to jest KORN - mój ukochany zespół - a ten gościu u góry to basista Korna - FieldyAndreyew pisze:Czy to przypadkiem nie jest Slipknotfieldy pisze:mi też sie nudziło i zrobiłem coś takiego - nie związane ze sportem
Co do Photoshopow to co sadzicie o moim avatarze, zedytowalem klatke po klance z avatara jageta
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 18 lip 2005, 13:52
Nawet Ci się nieźle udało, trzeba było tylko dokładnie kolory zmienic. Na Twoim avatarze dziwnie wygląda logo Bayeru;]Andreyew pisze:Czy to przypadkiem nie jest Slipknotfieldy pisze:mi też sie nudziło i zrobiłem coś takiego - nie związane ze sportem
Co do Photoshopow to co sadzicie o moim avatarze, zedytowalem klatke po klance z avatara jageta
Krzysztof T.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio