Rodzeństwo

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Rodzeństwo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 cze 2004, 19:15

Rodzeństwo...

Macie jakieś....jak z nim żyjecie... :roll: :?:

Ja mam brata, młody ma coś około 15 lat....heh :lol: nasze bitwy przechodzą do Historii Polski :lol:

A jak to wygląda u was :?: :idea:

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 09 cze 2004, 19:54

Ja mam brata 16 lat i siostre 10 lat ;)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 cze 2004, 20:28

Ja mam brata (niestety) który ma 9 lat. lejemy sie jak niewiem ale i tak zawsze wygrywam. jak on dostanie szajbe to nawet z nożem na mnie idzie :lol: na serio

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 09 cze 2004, 21:37

Ja mam siostrę (21 lat)
Na szczęście nie mieszka już z nami tylko w Krakowie. Ufff...........mam teraz więcej przestrzeni życiowej :wink:

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 09 cze 2004, 22:20

Ja mam aż dwóch młodszych braci ( 16 i 14 lat ) oraz siostrę ( 11 ), więc jest zawsze duża kolejka do kompa :wink: . Ale wiadomo, kto ma pierwszeństwo... :D

Shirya
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shirya » 14 cze 2004, 16:31

Ja mam brata starszy ode mnie 4 lata :) Bardzo przydatny szczególnie jak wraca po kilku miesiącach z rejsu i kupuje siostrze prezenty za dobre wyniki w nauce :) Wie jak mnie motywować. Kiedyś prowadzilismy walki rodem z wolnej amerykanki... ale jakoś tak nam się odmieniło i teraz świata poza sobą nie wizimy :) Buszmen (brat mój znaczy) naprawia mi komputer, doszkala jak czegoś nie mogę pojąć i rozsmiesza mnie jak mam doły... Jednak starszy brat to jest świetny wynalazek :lol:

Awatar użytkownika
DEMON
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DEMON » 14 cze 2004, 16:46

Ja mam brata starszego o 16 lat, taki śmieszny nieco przygrubawy, ale ma świetny motor:D - Kawasaki Ninje:DDDD Miałem jeszcze jednego starszego brata, tylko zmarł w wieku trzech lat.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 cze 2004, 16:52

DEMON pisze:Ja mam brata starszego o 16 lat, taki śmieszny nieco przygrubawy, ale ma świetny motor:D - Kawasaki Ninje:DDDD Miałem jeszcze jednego starszego brata, tylko zmarł w wieku trzech lat.
o 16 lat?? to po ile wy macie? strasznie duża różnica :shock:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 16 cze 2004, 11:51

Ja mam braciszka :) Edwin :P

Lat 26 :) Student Uniwerystetu Warmińsko-Mazurskiego, specjalizacja Lekarz Weterynarz :P Ostatni rok już my został :) W sumie mało co go znam :roll: :cry: Bo jak ja miałem 7lat to on już do Technikum wyjechał i potem studia i jest ok 2/3tyg w domu na rok :cry: Brat po studiach jedzie do RPA do pracy jako lekarz w Rezerwacie Narodowym, już rok temu miał oferte tej pracy, niechwaląc się jest jednym z lepszych studentów w uniwerku :)

Mam też siostre :) Edyta :P

Lat 21 :) Uczy się i mieszka w Londynie :) Już rok z chłopakiem w Anglii siedzą i chyba tam zostaną już na stałe, szkołe mają ,stała pracę , mieszkanie itd.... Żyje się im dobrze :) Na wakacje mam do nich jechać :D

No i ja zostałem jeszcze ;-) Buluś Mamusi i Tatusia :lol: Najmłodszy [17lat] jedyny w domku ....

Awatar użytkownika
Szopa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szopa » 14 lip 2004, 18:13

Ja mam siostrę w moim wieku, ale jakoś daję sobie radę :)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2004, 21:29

Ja mam brata 25 lat. jest fajny. Za każde zwycięstwo lub miejsce na podium turnieju towarzyskiego tanca towarzyskiego kupuje mi extra rzeczy. Za wyniki w nauce również. Skończył informatyke i teraz pracuje jako logistyk. W domu jest ok. 4 dni na miesiąc.

Siostra 23 lata. Studentka Prawa na uniwerku w Toruniu. Zawsze pocieszy, umie doradzic. Nikt się z nią nie równa jeżeli chodzi o język niemicki. Ma zdany najwyższy certyfikat a ma dopiero 23 lata i to na literke A. :) W czasie roku studenckiego jest w domu 2 dni na miesiąc.

Zostałem jeszcze ja 14 lat:) dobrze jest być najmłodszym Tata, mama i ja - wiadomo jak mnie rozpieszczają.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 wrz 2004, 19:09

Szopa pisze:Ja mam siostrę w moim wieku, ale jakoś daję sobie radę :)
Widze ze masz siostre blizniaczke :D

Jesli chodzi o mnie to mam siostre która mieszka w Holandii i przyjezdza czasami do Polski. Bedzie miala niedlugo dzidziusia a ma dopiero 22 lata :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 wrz 2004, 15:33

Ja mam siostre (20 lat) i sie nie możemy dogadać (no tak właściwie to my wogule ze sobą nie gadamy) Bym wolał mieć starszego brata

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 24 wrz 2004, 23:12

Lakier pisze:Ja mam siostre (20 lat) i sie nie możemy dogadać (no tak właściwie to my wogule ze sobą nie gadamy) Bym wolał mieć starszego brata
Nie wiesz co mowisz ja mam brata 3 lata starszego i doprowadza mnie do szalu a lejemy sie dosc czesto :?

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 19 lut 2005, 21:00

Ja mam brata który ma 18 lat (rocznik '87) Czasami sie z nim kłuce :P ale zwykle jest z niego pożytek (zna sie na kompach i załatwia "picie" na sylwestra :P)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”