Football Manager w ostatniej odsłonie wzbudził mnóstwo kontrowersji. Pomimo sporych niedociągnięć firmy Eidos i tak jest najlepszą grą piłkarską na rynku.
Bardzo często pojawia się pytanie " jaki dobry zawodnik do 3,5,10,20 mln euro ", " kogo kupić do swojego klubu ". Często chwalicie się swoimi osiągnięciami, przechwalacie się, napinacie.
Postanowiłem wziąć was za kudły i porozdzielać tym właśnie plebiscytem.
Zasady :
Każdy użytkownik podaje imię i nazwisko swojego piłkarza, 2 screeny ( pierwszy - profil ogólny, drugi - statystyki ). Pod screenami musi znajdować się krótki opis piłkarza. Krótki, nie oznacza 2 zdań, tylko wypowiedź złożoną z kilku zdań.
Dopóki będziecie wklejać linki, nie będę podsumowywał plebiscytu. Jeśli tema będzie powoli umierał śmiercią naturalną, wybiorę tych " najlepszych " ( po 5 z każdej kategorii ) i będziemy głosować ( coś na styl złotych ust ).
A oto kategorie :
1. Najlepszy bramkarz. Tutaj chwalicie się swoimi bramkarzami, młody, stary, bez różnicy.
2. Najlepszy obrońca. Jak powyżej.
3. Najlepszy skrzydłowy. Jak powyżej.
4. Najlepszy środkowy pomocnik. Jak powyżej
5. Najlepszy napastnik.
6. Talent spoza Europy
7. Młody talent.
8. Pieniądze. Tutaj wklejamy linka w którym będzie screen z waszym stanem konta. Od razu nadmieniam, że nie ma to być 100mln euro, czy 150, ale naprawdę pokaźna sumka ( tyle o tym piszecie ).Od razu zaznaczam - scrennów może być tutaj kilka.
9. Osiągnięcia. Tutaj wklejamy screeny w których ilustrujecie wasze osiągnięcia. Od razu zaznaczam - scrennów może być tutaj kilka.
10. Transfery. Tutaj wklejacie linka z waszymi " najlepszymi " transferami.
Czyli : za ile kupiłem ( screen ) a za ile sprzedałem (screen ). Za ile był do kupienia ( screen ) a za ile go kupiłem ( screen ).
11. Bug. Czyli największe błędy w grze. Screen
Jeśli coś jest niejasne, piszcie.
P.s
Drodzy moderatorzy, nie blokujcie tego tematu.
A i małe sprostowanie : możecie wypełnić np 1,2,3 kategorie. Nie musicie wszystkich naraz
I jeśli macie kilku piłkarzy żeby wkleić do danej kategorii, proszę bardzo. Limit nieograniczony.