Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 sty 2008, 11:22
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 sty 2008, 17:41
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 07 sty 2008, 18:11
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 sty 2008, 18:25
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 sty 2008, 19:11
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 sty 2008, 10:36
A Ty się nie pochwalisz? Smile2
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 08 sty 2008, 11:10
No pewnie, nawet niedawno na takiej byłemLoczek pisze:Otóż z całą pewnością każdy z was dostał do domu kilka razy zaproszenie na prezentację pościeli z wełny
Powodzenia! To chyba jedna z najmodniejszych prac obecnie - doradztwo finansowe. I z pewnością dobrze dochodowychLoczek pisze:A teraz właśnie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną dotyczącą pracy na stanowisku - doradca finansowy.
Mężczyźni o zarobkach nie rozmawiają. Przynajmniej nie za głośnoLoczek pisze:Spyrczak, a chociaż płacą Ci dobrze w tej pracy ?
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 sty 2008, 12:55
pierwsze 4 miesiace bylem na zleceniu to bralem bez tych roznych skladek etc. ok. 900 zl na reke, od lipca jestem na umowe o prace na rok i po jednej podwyzce w pazdzierniku + dodatek stanowiskowy 1,50 zl biore na reke 1200 zl bez zadnej soboty oczywiscie w systemie dwuzmianowymLoczek pisze:Spyrczak, a chociaż płacą Ci dobrze w tej pracy ?
Good LuckLoczek pisze:A teraz właśnie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną dotyczącą pracy na stanowisku - doradca finansowy.
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 08 sty 2008, 14:14
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 sty 2008, 12:14
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 sty 2008, 9:45
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 sty 2008, 12:58
Oj dostał, dostał. Jest to lekko denerwujące (łagodnie mówiąc), bo jakaś pani z miłym głosem dzwoni najpierw do domu i zadaje pytanie w stylu: "Co będzie Pan robił 27. stycznia o godzinie 21:00?"Loczek pisze:Otóż z całą pewnością każdy z was dostał do domu kilka razy zaproszenie na prezentację pościeli z wełny, garnków czy innych tego typu produktów.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 sty 2008, 16:27
Loczek pisze:Jeśli nie będziecie mieli efektów, zwrócę kasę wydaną na suplementy.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 sty 2008, 16:30
A ty myslales ze uwierza ci na slowokaczy pisze:jakąś opinie od lekarza czy cos w tym stylu (o czym nie było informacji).
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 23 lut 2008, 10:01
Oj dostał, dostał. Jest to lekko denerwujące (łagodnie mówiąc), bo jakaś pani z miłym głosem dzwoni najpierw do domu i zadaje pytanie w stylu: "Co będzie Pan robił 27. stycznia o godzinie 21:00?" Rolling Eyes A takich telefonów dwa w tygodniu co najmniej. Kiedyś odpowiadałem, że zaproszenie można przesłać, ale nie wiem czy skorzystam. Tylko, że wtedy dzwonili, żeby potwierdzić przyjście. Więc od jakiegoś czasu systematycznie odmawiam. Gwoli ścisłości, zaproszenie i tak nie jest dla mnie, tylko na rodziców, ale często się zdarza, że tego typu telefony ja odbieram i mnie to naprawdę denerwuje. A rodzice i tak nie chodzą na pokazy.
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio