Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 11 lis 2008, 15:53
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 lis 2008, 16:23
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2008, 16:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 11 lis 2008, 16:41
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 12 lis 2008, 17:12
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 lis 2008, 18:46
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 lis 2008, 19:15
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 lis 2008, 19:45
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 lis 2008, 20:25
Dla mnie Szaranowicz komentujący basket nie różni się niczym, od Szaranowicza komentującego skoki czy prowadzącego studio przed meczem LM (w każdym z ww przypadków nie chce się tego oglądać, a jak najszybciej zapomniećYukasz pisze: Jeśli o kosza chodzi to dla kogoś kto interesuje się tym sportem nie od wczoraj to pamięta głównie Szaranowicza i jego słynne 'hej hej tu NBA' które w jakimś stopniu przyczyniło się do popularyzacji tego sportu w Polsce![]()
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 lis 2008, 21:26
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 lis 2008, 1:50
Gdyby nie relacje na tvp to i 20 Jordanów w NBA nie miałoby żadnego wpływu na bum w Polsce. Po prostu jedno szło w parze z drugim. Poza tym przynajmniej moje ucho z zadowoleniem odbierało dopływający doń dźwięk wydobywający się z ust Szaranowicza, także w skokach których już nie oglądam więc nie wiem jak od kilku lat to z nimi jest. Zresztą nie chcę się spierać co do komentarza poszczególnych osób bo każdy ma swoje preferencje i całkiem słusznie zresztą - by żyło się kolorowoLogan pisze:Jasne jest też to, że sukces koszykówki w końcówce ubiegłego stulecia w Polsce to nie zasługa p. Włodka czy jego przygłupawego skądinąd powiedzonka, za którym z taką nostalgią tęsknią na onecie i paru forach koszykarskich, tylko pewnego koszykarza z nr 23 na plecach, jego ekipy i magii jaka się wokół drużyny z Chicago wytworzyła.
Pamiętam jak w TVN swoje pierwsze kroki stawiał Świątek o którym już wspomniał Maciek. Zresztą ten już wtedy emeryt chyba w ogóle wtedy uczył się koszykówki od podstaw10 pisze:...nikt tak nie przekręca nazwisk.
kiedy to można było w ciemno stawiać że mecz zakończy się dogrywkąMaciek (interista) pisze:Legendarne boje Miami -NYN w PO
Albo obaj jesteśmy ludźmi starej daty albo tak rzeczywiście jestMaciek (interista) pisze:obecnie nie ma tej atmosfery
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 06 gru 2008, 23:22
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 07 gru 2008, 9:18
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 07 gru 2008, 11:43
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 08 gru 2008, 16:19
Angelo18
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin