Spam boty

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Spam boty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 sty 2010, 7:04

Witam
Jak widać, jesteśmy zalewani przez boty, zabezpieczenia nie pomagają.. czy są jakieś plany/możliwości wyeliminowania tego problemu? Jest to dość nieciekawe i wnerwiające bo już myślę, że jakis nowy post a tu spam..

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Spam boty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 sty 2010, 8:12

haha odpowiedział Ci xD

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 sty 2010, 8:38

Ja moge tylko tyle powiedziec, ze nie mam pojecia czy jest cos planowane czy tez nie. Owszem byloby bardzo miło gdyby tak sie stało, ale takie decyzje nie leza raczej w gestii moderatorów. Uwierzcie, akurat nas to jeszcze bardziej wkurza i robimy tyle ile mozemy, usuwajac to scierwo raz za razem. Pytanie jest takie, czy moja/fieldy'ego odpowiedz wyczerpała/ie temat, czy oczekujesz burzliwej dysputy i dlatego założyłeś noway temat?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 sty 2010, 8:48

Sprawa ciekawa, a odpowiedź to raczej admina powinna tu być i zapewne po to też temat.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2010, 10:29

Tak jak Babel mówi, my tylko możemy to usuwać co też czynimy. Próbowałem trochę zamazać kod, który wyskakuje przy rejestracji, żeby nie był tak łatwo widoczny [tylko ze nie wiem na jakiej zasadzie te boty działają] :lol: ale nie pomogło, co najwyżej kilku zwykłych userów się nie mogło zarejestrować :P na tym moja/nasze możliwosci się kończą.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 sty 2010, 16:41

Babel ja tu nie chce żadnych burzliwych dysput ani nic bo przecież wszyscy gramy po jednej stronie, ja tylko chcialem zeby ktos poinformowal bo staje sie to denerwujace.. a naprawde to liczylem na info od admina ale zobaczymy moze sie udzieli. Dziekuje za dotychczasowe odpowiedzi i pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”