Jestem nowy na tym forum, więc z pierwszym postem liczę na wyrozumiałość:) Chciałbym założyć zbiorczy wątek o niebywałym "cudzie" sportowym ostatnich lat jakim jest projekt "Moje boisko ORLIK". W zależności od miejsca jest ich albo za dużo lub za mało, albo co najgorsze, nie każdy może tam grać
- kwestię techniczną orlików, tj. na jakich powierzchniach gracie, w jakim obuwiu (lanki, śnieżynki, zwykły TURF, może nawet halówki), ponieważ z wstępnych wiadomości wiem, że w zależności od mieszanki granulatu obuwie inaczej się sprawuje, np. gdy jest dużo tego granulatu to podobno korki nie chcą się wbijać i się biega jak po betonie, albo gdy jest za dużo szczotki to lekka wilgoć powoduje, że bez lanek mamy balet mongolski:D
- kwestię możliwości używania korków (miękkich, metalowych), nie wiem od czego zależy, że na jednym orliku można grać w lankach a na niektórych plują się nawet o śnieżynki
- kwestię dostępności, czy każdy może grać czy tylko "wybrani", którzy albo mają znajomości, albo trenują w klubach
- nowe orliki, jak macie jakieś info gdzie ma powstać/powstaje nowy orlik (kto wie, może to właśnie kilka ulic od Ciebie powstaje boisko Twoich marzeń)
Każdy może oczywiście dodać jakieś dodatkowe rzeczy od siebie