Trening

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
pilka8907
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Trening

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka8907 » 21 lis 2012, 18:16

WItam, chętnie poznam kogoś z Warszawy kto miałby ochotę pochodzić na siłownię ze mną? Mam 22 lata i nie mam tu zbyt dużo znajomych bo niedawno sie wprowadziłem ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Trening

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lis 2012, 18:25

sbQ pisze:Z uwagi na to, że jesteś tu nowy, to raczej nie chce mi się wierzyć w to, iż któryś z naszych chłopców zechce pójść z obcym człowiekiem "na siłownię".
Nikt Cię tu nie zna, nie wiadomo kto siedzi tam, po drugiej stronie.
a myslisz, ze Dr by sie nie skusil? jakby byl na miejscu 8) chociaz z drugiej strony masz racje... ze za stary... to juz nie jest kocur.
Podchodzac z trzeciej strony to dziad fieldy znalazl sie na poczatku listy festera... na dwoje babka wrozyla :afro:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: Trening

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 21 lis 2012, 18:28

Nie rozumiem dlaczego Adrian tak szyderczo odpisał koledze. Przecież mają ze sobą wiele wspólnego :!: Adrian co prawda jest o kilka lat starszy od założyciela tematu, ale również niedawno przeprowadził się do stolicy. Co więcej, sądząc po częstotliwości ukazywania się jego postów, również nie ma tutaj zbyt wielu znajomych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”