Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 23 sty 2013, 17:19
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 sty 2013, 17:35
Ano nieźle to zrobił. W momencie strzału patrzył komu podać w pole karne, a tutaj bęc i kanał. Taki no-look shot.nauro pisze:No, no ależ ładna akcja i gol Majorochyba już po meczu... ale ja się tylko zastanawiam czemu, do jasnej choinki, w pierwszym meczu oni tak nie grali :O
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 sty 2013, 17:52
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 23 sty 2013, 17:55
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 23 sty 2013, 19:35
nauro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 23 sty 2013, 19:57
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 23 sty 2013, 20:06
Też jestem za WKS-em w tym roku. To jest aż nieprawdopodobne, że z takim składem jeszcze nie wygrali PNA. Wygląda na to, że mają szanse, bo konkurencja nie pokazała nic wielkiego w pierwszych meczach. Z drugiej strony to zwycięstwo Słoni z Togo też było dość wymęczone.Cement pisze:Odetchnąłem z ulgą po golu Gervinho, WKS musi to wygrać w tym roku. Złote pokolenie się starzeje, kolejnej okazji w tym składzie może już nie być.
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 23 sty 2013, 20:56
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 24 sty 2013, 12:24
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 24 sty 2013, 16:18
A ja mam nadzieję, że DRK bez problemu pokona Niger. Od ostatniego meczu jestem sezonowcem DRKjanop pisze:Turniej zakończył Issam Jemaa co jest dużą stratą dla Tunezji, bo straciła najlepszego strzelca w swojej historii. Wczoraj w końcu dobre mecze. Dziś też zapowiada się dobrze. Na razie mocny błąd sędziego. Ghana powinna grać w 10...Mam nadzieję, że Mali da radę dziś.nauro pisze:Osłabienie w reprezentacji RPA. Strzelec bramki na 2:0 we wczorajszym meczu z Angolą, Lehlohonolo Majoro doznał kontuzji łydki. Założono mu siedem szwów. Na pewno nie zagra w meczu z Marokiem oraz ewentualnym ćwierćfinale.
nauro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 sty 2013, 16:39
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 24 sty 2013, 16:45
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 sty 2013, 16:48
Do tego czerwo należało się bramkarzowi Mali. Fatalnie się spisuje sędzia.nauro pisze:Nie było karnego, sędzia kalosz!
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nauro » 24 sty 2013, 16:49
Arwin pisze:Do tego czerwo należało się bramkarzowi Mali. Fatalnie się spisuje sędzia.nauro pisze:Nie było karnego, sędzia kalosz!
nauro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 sty 2013, 16:52
Racja, Ghany.nauro pisze:Arwin pisze:Do tego czerwo należało się bramkarzowi Mali. Fatalnie się spisuje sędzia.nauro pisze:Nie było karnego, sędzia kalosz!
Chyba bramkarzowi Ghany
Arwin
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio