Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy) - Strona 8

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Bernabeu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1772

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 paź 2018, 13:33

Problem w tym, że ona składając zeznania na policję nie podała (przynajmniej początkowo, albo w ogóle, już nie pamiętam, w każdym razie nie mogło dalej toczyć się śledztwo) nazwiska sprawcy w tym 2009 roku, dlatego ta narracja o żądnej pieniędzy panience, która po seksie następnego dnia z wyrachowaniem poszła wyłudzać pieniądze, nie trzyma się kupy. Ta sprawa obecnie też nie została sprawą medialną przez nią - a przez materiał Spiegla dzięki Football Leaks. Gdy w 2017 roku ukazał się ten artykuł, ta kobieta nawet tego nie chciała komentować. Zaczęła to robić dopiero jak zmieniła prawników i przestała respektować tę śmieszną ugodę. Na konferencji policji i prawnika jej nawet nie było. To tak co do medialnie wykorzystującej sytuację kobiety.

Czy to wszystko prawda, nie wiem, można tylko powtórzyć się, że te zarzuty wydają się stosunkowo łatwe do zweryfikowania bo nie wiem jaki problem obecnie stanowi weryfikacja prawdziwości maili - pewnie niewielki. Warto jednak chociaż poczytać jakie jest chociaż stanowisko tej drugiej strony. Odnoszę nieodparte wrażenie, że osoby piszące że na pewno gwałtu nie było tego nie zrobiły. A ja tylko mogę powtórzyć że nie wiem czy ten gwałt był, ale sugerowane przez prawników i Spiegla dowody są jak na takie sprawy mocne.

No i ponawiam pytanie czy kiedykolwiek doniesienia Football Leaks okazały się nieprawdziwe, bo tutaj wiadomo, że całą korespondencję Ronaldo i prawników ma Spiegel i prawnicy tej Mayorgi.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 paź 2018, 13:34

Rojiblanco pisze: Impreza miała być u niego na chacie.
To skąd on ją ściągnął?

Awatar użytkownika
panmechiko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 308

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: panmechiko » 06 paź 2018, 13:35

MazurXIII pisze: Tobie mechiko życzę by po zakrapianej imprezie i nocy z koleżanką rano się jej odwidziało i żebyś został oskarżony o gwałt. Z całego serca.
Post zgłoszony za groźbę

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 paź 2018, 13:36

:rotfl4: groźbę? Przecież Mazur nie napisał, że oskarży Cię o gwałt

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 paź 2018, 13:37

Następnie mamy stosunek analny (nie żebym był jakimś specjalistą, ale wydaje mi się to trudniejsze bez zgody drugiej osoby niż tradycyjna metoda współżycia, no chyba że pomagają ci koledzy w więzieniu
W [ch**] celne spostrzezenie.

Sugeruje, Bernabeu, zapoznac sie z tym co w USA jest uznane za gwalt. Pisalem juz wyzej, ale powtorze. Mozesz dla przykladu spedzic upojna noc laska, z ktora dasz sobie buzi rano na pozegnanie. Wydaje sie wiec, ze jest wszystko ok. Nic bardziej mylnego. Ona moze stwierdzic po kilku dniach, ze jednak sie jej nie podobalo i idzie na policje zglasic gwalt. Prawo stoi po jej stronie. Jestes gwalcicielem.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2018, 14:14 przez ozob, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 paź 2018, 13:38

Tomusmc pisze:
Rojiblanco pisze: Impreza miała być u niego na chacie.
To skąd on ją ściągnął?
Poznali sie na imprezie w knajpie, mieli iśc gdzieś tam indziej na impreze, ale okazało się, że nie ma imprezy, więc CR zrobił impreze u siebie i zaprosił gości. Jakoś tak. :mrgreen:

Awatar użytkownika
panmechiko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 308

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: panmechiko » 06 paź 2018, 13:39

Tomusmc pisze: :rotfl4: groźbę? Przecież Mazur nie napisał, że oskarży Cię o gwałt
Ty naprawde jesteś jakiś niepełnosprawny intelektualnie

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 paź 2018, 13:43

Czyli jednak byli wcześniej na imprezie ;) żeby nie było to nie bronię CR, staram się to zrozumieć na chłopski rozum. Poznaję laskę na imprezie, idziemy razem do mnie, bzykamy się i jest luz. Tydzień później wpada policja i mówi mi, że jestem aresztowany za gwałt. Jestem w dupie (hehe) bo nawet w Polsce słowo przeciwko słowu w tym przypadku idzie na stronę "poszkodowanej"
panmechiko pisze:
Tomusmc pisze: :rotfl4: groźbę? Przecież Mazur nie napisał, że oskarży Cię o gwałt
Ty naprawde jesteś jakiś niepełnosprawny intelektualnie
Odezwał się przygłup :rotfl: zgłoś ten post społeczniaku

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 paź 2018, 14:59

post jest jak najbardziej warty zgłoszenia. nie ma powodów do śmieszków.

fajny skład jak sie potwierdzi.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314
Kibicuję: AC Milan

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 paź 2018, 17:14

Około 20% Polaków nie potrafi czytać ze zrozumienim. Nie chciało mi się wierzyć w te statystyki, ale...a później jak taki smark dorośnie to ma prawo do głosowania w wyborach i decydowania o losie tego kraju. PRZERAŻAJĄCE.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 paź 2018, 17:36

Czytajac tych co o winie juz orzekli mozna dojsc do wniosku, ze Ronaldo nagabywal te panne caly wieczor, pozniej sila zaciagnal do pokoju i na koniec brutalnie wyruchal w kakao. #MeToo

Najbardziej zalosne w tej sytuacji jest jednak to, powolujac sie na wczesniej przytoczony przeze mnie przyklad, ze prawo w zaden sposob nie broni mezczyzny przed takimi oskarzeniami. Facet w zasadzie jest zdany na laske rzekomej ofiary. I nie rozstrzygam tu, ze Ronaldo jest na pewno nie winny. Sugeruje, ze cale zdarzenie nie musi byc tak oczywiste jak sie moze na pierwszy rzut oka wydawac.

Natomiast plus tej dyskusji jest taki:
seba82 pisze:Moja nienawiść do Juve
Bardzo mnie ciesza takie coming outy. :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 paź 2018, 17:45

Co tu się odpierdala to nie mam słów, na dodatek dorosły chłop zgłasza posta ze niby Mazur mu grozi oskarżeniem o gwałt przez randomowa laskę :lol2:

Awatar użytkownika
Bernabeu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1772

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 paź 2018, 17:59

ozob pisze: Sugeruje, Bernabeu, zapoznac sie z tym co w USA jest uznane za gwalt. Pisalem juz wyzej, ale powtorze. Mozesz dla przykladu spedzic upojna noc laska, z ktora dasz sobie buzi rano na pozegnanie. Wydaje sie wiec, ze jest wszystko ok. Nic bardziej mylnego. Ona moze stwierdzic po kilku dniach, ze jednak sie jej nie podobalo i idzie na policje zglasic gwalt. Prawo stoi po jej stronie. Jestes gwalcicielem.
Tutaj nie ma sytuacji ''słowo przeciwko słowu'' - prawnik Mayorgi powiedział, że możliwe jest odtajnienie jej dokumentacji medycznej z 13 czerwca '09 potwierdzające jej zeznania (dzień po wizycie u Ronaldo), zeznań na policji czy kwestionariusza uzupełnionego przez Ronaldo dla swoich prawników pozyskanego przez Football Leaks w którym przyznaje się do gwałtu. Dlatego Wasze ''analizy'' nie mają na ten moment większego sensu, bo to nie jest typowe ''po 10 latach przypomniała sobie o gwałcie'' czy ''powiedziała po latach, że ktoś ją zgwałcił'' jak niektórzy z Was sugerują. Czy to wszystko jest prawda, nie wiem, ale Wy też nie wiecie. Przesłanki (brak procesu wobec Spiegla, podpisana ugoda bez żadnego śledztwa, wiarygodność Football Leaks, różne źródła potwierdzające te informacje, ich łatwa weryfikowalność) raczej nie skłaniają do wniosku, że na pewno nie są prawdziwe. Na jakiej podstawie twierdzicie, że nie są - nie wiem.

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3395

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 paź 2018, 18:11

ozob pisze: Natomiast plus tej dyskusji jest taki:

seba82 pisze:
Moja nienawiść do Juve

Bardzo mnie ciesza takie coming outy.
5 lat temu się zarejestrowałem, napisałem kilka postów do tej pory, a Ty uważasz to za Breaking News ? Coś Ty robił przez ten czas :D

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 paź 2018, 18:15

seba82 pisze:
ozob pisze: Natomiast plus tej dyskusji jest taki:

seba82 pisze:
Moja nienawiść do Juve

Bardzo mnie ciesza takie coming outy.
5 lat temu się zarejestrowałem, napisałem kilka postów do tej pory, a Ty uważasz to za Breaking News ? Coś Ty robił przez ten czas :D
Wreszcie wykazalas sie odwaga.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”