Nie, nie ma żadnego haczyku.maciek_88 pisze:To jest jakieś pytanie z haczykiem czy jak...
Wiem, uprzedzałem w pierwszym poście, że takie może być.maciek_88 pisze:Dziwne pytanie jak dla mnie.
A co nie mogę założyć takiego temu ? Regulamin na to nie pozwala ?Akarin pisze:Asteniu załóż jeszce temat: Torres vs Etoo, Torres vs Kahn, Torres vs reprezentacja Afryki.
Tu nie w pełni chodzi o Złotą Piłkę choć taki temat został także poruszony. Głównie chodzi o to kto był lepszy w 2008 roku, stąd nowy temat, dodatkowo chciałem żeby była ankieta.Akarin pisze:Nie za bardzo rozumiem po co założyłeś ten temat, skoro masz temat o Złotej Piłce i tam mógłbyś to napisać.
To nie ja ich wygrałem, tylko osoba która uparcie twierdzi że obaj w 2008 roku grali lepiej niż Torres. Wymienił jeszcze paru zawodników, jednak te nazwiska była najśmieszniejsze i kiedy je wyśmiałem, ta osoba nadal uparcie twierdziła że obaj byli lepsi. W końcu napisałem mu że tylko on tak twierdzi, a on na to żebym mu to udowodnił, więc po to założyłem ten temat. Tyle. A ty Akarin mógłbyś najpierw się zapytać dlaczego akurat taki temat i dlaczego akurat takie nazwiska i mógłbyś też podać swój typ, choć widzę że popierasz moją opinię.Akarin pisze:Btw, przeciwników w tym swoim plebiscycie wybrałeś takich, ze równie dobrze mogłeś napisać Torres vs Sebastian Mila. Choć tutaj mógłby być ciekawy pojedynek.
EDIT :
DZIĘKI WIELKIE ZA ZNISZCZENIE ANKIETY