Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 kwie 2014, 13:29
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 kwie 2014, 14:49
Przecież na turnieju w RPA hymn był przedni.janop pisze:Zwykle duże turnieje mają marne piosenki, więc tradycja podtrzymana.
Ja akurat na odwrót, mam wielką nadzieję, że Argentyńczycy zdobędą mistrzostwo. To by było dopiero dobre, gdyby im się to w tym roku udało. Na terytorium Brazylii byłoby to podwójne zwycięstwo.janop pisze:W sumie mam tylko nadzieję, że w czwórce nie będzie teamu z Ameryki Południowej. To byłoby dość zabawne.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 kwie 2014, 14:53
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 kwie 2014, 15:09
To też prawda, nawet album gdzieś miałem z tymi wszystkimi piosenkami, tylko jeszcze jak MŚ w RPA były. W ogóle fajne kawałki wtedy wychodziły.Ebi pisze:Ale już kawałki "okołomundialowe" bywają zacne - takie radosne, nakręcające na wakacyjny nastrój i dobrą zabawę np. Wavin Flag, Endless Summer (choć to oficjalna).
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 kwie 2014, 15:27
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 08 kwie 2014, 20:41
Shaggy?byl tez taki jeden, tez z okzji EURO 08 z maskotkami w teledysku, zorientowani beda wiedziec
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 kwie 2014, 20:43
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 kwie 2014, 20:46
Trudno będzie ci trzymać kciuki za Paragwaj skoro nawet nie grają na Mundialu.Chemik pisze:Typowy kawalek do radia, a ja takie mam zwyczaj tylko hejtowac chyba, ze trafi sie cos sluchalnego i mniej komerycjnego
Skoro Mundial jest w Brazylii to czemu utworu nie wykonal jakis brazylisjki producent?
Np. Danny Oliveira: albo chyba najbardziej znany brazylisjki DJ, Gui Boratto: (swietny remix jego), nawet dla niepoznaki mogli dac Sandro Silve, Holender, ale przynajmniej malo dociekliwi mogliby skojarzyc z Brazylia![]()
A te wszystkie kawalki na MS czy ME sa strasznie przereklamowane choc akurat na ME2008 byl spoko, (byl tez taki jeden, tez z okzji EURO 08 z maskotkami w teledysku, zorientowani beda wiedziec)
Co do Mundialu ja kibicuje jak zawsze Urugwajowi, reszta mnie nie obchodzi jakos specjalnie. (Licze na polfinal choc najpierw trzeba wyjsc z grupy, zreszta cwiercfinal tez bedzie dobry) Ew. jakby szukac dalej to bede trzymal kciuki (kibicowac to za duze okreslenie) za Bosnie, Belgie, Kolumbie, Paragwaj i pewnie jeszcze z 2-3 slabsze reprezentacje, o ktorych zapomnialem. Z tej elity najbardziej lubie Wlochy, wiec nie pogniewam sie jakby zdobyli medal.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 kwie 2014, 20:50
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 kwie 2014, 18:34
League
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio