Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2010, 22:51
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 lip 2010, 22:56
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2010, 22:58
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lip 2010, 22:59
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 lip 2010, 14:21
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lip 2010, 15:10
Sęk w tym, że Messi grał na tym turnieju dobrze. Wiem, że zabrakło skuteczności, ale naprawdę trudno jest zaakceptować, że z gówna bata nie ukręcisz? W eliminacjach spisywał się słabiej, ale tutaj robił grę w miarę możliwości choć to nie jest jego rola.Ebi pisze:A Messi wyrasta pomału na piłakrza, który sprawdza się tlko w klubie - paru już takich było, któzy potrafili grać tytlko w swoich klubach, a w reprezentacji nic.
To ironia?Ebi pisze:Taka Argentyna to powinien być samograj. Byle przeciętny kibic a nawet sami piłaklrze między sobą mogliby się ustawić na boisku i grać tak jak lubią.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 lip 2010, 16:51
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 04 lip 2010, 17:25
EuGeniusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 lip 2010, 17:37
Przyznam się szczerze, że nigdy go nie ceniłem jako skrzydłowego i wydawało mnie się, że środek to dla niego bardziej odpowiednie miejsce. Nigdy bym jednak nie przypuszczał, że wyrośnie z niego defensywny pomocnik i to taki, który powoli staje się czołowym zawodnikiem na swojej pozycji w Europie.Chwalę Bastiana i zwracam na niego uwagę, bo wielu go niedocenia - bo Niemiec, bo defensywny pomocnik. O kiwkach i worku goli napisałem, ponieważ w futbolu liczą się także inne pozycje niż napadzior i inne cechy
A dla mnie przeciwnie - właśnie dlatego, że wiele drużyn stosuje defensywną taktykę to ważne jest, aby mieć w przodzie kogoś kto potrafi zrobić różnicę.(dla mnie to w ogóle w dzisiejszym futbolu najważniejsza formacja to obrona i pomoc - atak jest dla mnie mniejszym priorytetem).
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 04 lip 2010, 17:39
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 04 lip 2010, 17:52
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 lip 2010, 17:56
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lip 2010, 18:09
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 lip 2010, 18:15
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 lip 2010, 18:44
Parę razy w tym wątku napisałem, że zagrał dobry turniej. Przeinaczasz fakty. To widac wygodne dla kogoś, kto nie ma już ciekawego do napisania.Bienias pisze:A widziales te strzaly? Sytuacji typu Klose, dostaw noge do bramki nie mial. Kreowal gre Argentyny, kiwal, podawal, strzelal stwarzajac samemu sytuacje. Brakowalo bramek, ale dla ciebie Ebi liczy sie wszystko byle udowodnic ze Messi jest slaby.
Ebi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio