Myślę że chyba ludziom chodziło o to jego ciśnięcie w Smudę przy zmianie.fieldy pisze:NIe rozumiem tego pojazdu na Ludo. Koleś miał asystę, stworzył jeszcze kilka okazji, zagrywał dobre piłki, a wszyscy w kółko piszą, ze jest beznadziejny.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 cze 2012, 22:50
Myślę że chyba ludziom chodziło o to jego ciśnięcie w Smudę przy zmianie.fieldy pisze:NIe rozumiem tego pojazdu na Ludo. Koleś miał asystę, stworzył jeszcze kilka okazji, zagrywał dobre piłki, a wszyscy w kółko piszą, ze jest beznadziejny.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 cze 2012, 22:52
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 cze 2012, 22:52
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2012, 22:54
I mial racje. Dobrze bije wolne to byla pozycja dla niego. Trzeba byla zdjac daremnego Boenischa.Magnum pisze:Myślę że chyba ludziom chodziło o to jego ciśnięcie w Smudę przy zmianie.fieldy pisze:NIe rozumiem tego pojazdu na Ludo. Koleś miał asystę, stworzył jeszcze kilka okazji, zagrywał dobre piłki, a wszyscy w kółko piszą, ze jest beznadziejny.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 12 cze 2012, 22:55
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 cze 2012, 22:56
Swój chłop,sam bym wiele Smudzie wygarnąłMagnum pisze:Myślę że chyba ludziom chodziło o to jego ciśnięcie w Smudę przy zmianie.fieldy pisze:NIe rozumiem tego pojazdu na Ludo. Koleś miał asystę, stworzył jeszcze kilka okazji, zagrywał dobre piłki, a wszyscy w kółko piszą, ze jest beznadziejny.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 cze 2012, 23:01
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 cze 2012, 23:02
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2012, 23:02
Piszczek nie zdazyl za Dzagojewem.Nie wiem kto zawinił przy bramce, ale świetny mecz naszych środkowych obrońców.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 cze 2012, 23:04
Nie nie zdążył, tylko odpuścił. Nie tego chyba w Dortmundzie uczą. Ogólnie mocno średni mecz Piszczka.Piszczek nie zdazyl za Dzagojewem.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 cze 2012, 23:05
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 cze 2012, 23:07
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 12 cze 2012, 23:07
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2012, 23:12
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 12 cze 2012, 23:13
Dobry żart. Ciekawe, co miał robić jak było przy nim non-stop 2 rosyjskich obrońców.szefu91 pisze:Swoją drogą Lewandowski niezłą kupę grał.
Luminos
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio