Confederations Cup 2005 - Strona 10

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Puchar Konfederacji?

Czas głosowania minął 27 cze 2005, 16:52

Argentyna
13
30%
Brazylia
23
53%
Niemcy
2
5%
Grecja
2
5%
Meksyk
1
2%
Japonia
1
2%
Tunezja
1
2%
Australia
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lip 2005, 8:44

sly_FCI pisze:A pozatym Robinho jest chyba szczuplejszy od niego, zreszta jak zawodnik bedzie dobry tehnicznie i szybki to mu nie straszni beda rywale, zdazy podskoczyc kiwnąć czy ominąć rywala...
też mi się tak wydawało, ale jak zobaczyłem jak Robinho odbijał się od Huth'a to aż żal chłopaka :wink:

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 8:48

fieldy pisze:
sly_FCI pisze:A pozatym Robinho jest chyba szczuplejszy od niego, zreszta jak zawodnik bedzie dobry tehnicznie i szybki to mu nie straszni beda rywale, zdazy podskoczyc kiwnąć czy ominąć rywala...
też mi się tak wydawało, ale jak zobaczyłem jak Robinho odbijał się od Huth'a to aż żal chłopaka :wink:
No ja niestey tego nie widziałem, ale zobaczy sie w przyszłym sezonie, bo troche szkoda jakby mial zostac w Brazylii, ale tez przykro mi ze chlopak nie zagra dla Interu. Bo to yłby transfer świetny, no ale móglby tez okazac sie klapą jak Ronaldo (na tym chociaz zarobilismy :lol:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”