Iker tym turniejem może a w zasadzie powinnien wygrać Złotą Piłkę...Ogólnie fajne Euro,mogło się podobać szkoda że większość meczy oglądałem retransmisję ale było warto
E Viva Espana - tak miało być
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 lip 2012, 0:27
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 lip 2012, 0:32
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 lip 2012, 0:36
Nie wiem czy nie był czasami piłkarzem meczu wybrany.ddemon pisze:Iniesta grał kapitalnie w tym turnieju ale w finale aż tak widoczny nie był
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 02 lip 2012, 0:37
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 lip 2012, 1:07
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 02 lip 2012, 1:52
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 lip 2012, 2:35
Buffon jest lepszy, nie mówiąc o Zoffie czy Jaszynie.Ktoś zaczął temat Casillasa. Klasa sama w sobie. Dużo świetnych interwencji, pewność w polu karnym. Pozwolę sobie na stwierdzenie, że jest to najlepszy bramkarz w historii piłki nożnej i myślę, że wiele osób się ze mną zgodzi.
Nie przekreślałbym Niemców, którzy mają młodą a już świetną kadrę. Kroos, Hummels, Ozil - za 2 lata to będzie klasa światowa, jeśli już nią nie są.Hiszpania to świetna kadra, cały świat zazdrości takiego zespołu i jest to w zasadzie jedyny poważny kandydat do mistrzostwa świata w 2014 roku.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 lip 2012, 4:16
Ehe.maciek_88 pisze:
Boję się o Giorgio. Widac, że nie jest w pełni zdrów i te kontuzje mają odzwierciedlenie w jego szybkości. Kiedyś pisałem w temacie Juventusu, że zawsze drżę o niego w pierwszych 3 tygodniach od powrotu po kontuzji, bo jego gra opiera się na wyprzedzeniu a wracając po urazie nie ma tej dynamiki i to widac, kiedy on chce skasowac rywala i w pełni kondycji fizycznej by to zrobił, ale po powrocie brakuje tego ułamka sekundy i rywal jest od niego szybszy. To samo działo się z Niemcami i to samo może dziac się z Hiszpanią. Jeżeli Chiellini ma zagrac na lewej obronie z Hiszpanią, to na miejscu trenera Hiszpanów wpuściłbym na tę stronę Navasa, który może zrobic z niego wiatrak. Mam nadzieję, że Prandelli będzie miec to na uwadze przy ustalaniu taktyki.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 lip 2012, 9:03
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 02 lip 2012, 9:35
Jak zwykle po wszystkim odzywają się takie głosy "Gdzie ci co mówili, że Torres jest słaby? Gdzie ci co narzekali na del Bosque? Gdzie ci co twierdzili, że Xavi jest suaby?"Gdzie jest Xavi? Nudna Hiszpania? Chyba riposta najlepsza z możliwych w tym finale. Nie ma co się więcej rozpisywać.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 lip 2012, 10:49
To żadna kpina. Mario ma niemal wszystko by być jednym z najlepszych jak nienajlepszym napastnikiem a nawet piłkarzem na świecie. Brakuje mu tylko lub aż rozumu. Wiem, że go nie lubisz, ale jesteś bardzo nieobiektywny w stosunku do niego. Talentu olbrzymiego nie można mu odmówić. Dobrze strzela z obu nóg, silny, dobrze gra głową, świetna technika i szybkość jak na takie gabaryty też dobra. Jak tylko zmądrzeje to będzie megagwiazdą w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Oby tylko przypomniał sobie o o dorośleniu szybciej niż Cassano. A skoro Mourinho, który jest świetnym fachowcem wypowiada się w ten sposób o nim mimo iż podczas pracy w Interze nie układało się im najlepiej to coś to musi znaczyć.Super Mario pokazuje jaki jest super.
Ta wypowiedź Mou o Nim, że byłby najlepszy jakby trenował na maxa to kpina jakaś.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 lip 2012, 11:14
Czemu tak sądzisz. Młodzież w granicach 20 - 25 lat rewelacyjna nie jest, a czołowi piłkarze obecnej Italii mogą nie wyrobić, ze względu na wiek i terminarz(nie da się grać 3 bardzo trudnych meczy w 6 dni i 2h dla ścisłości).mete pisze:Włosi powinni być silniejsi
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 lip 2012, 11:16
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 lip 2012, 11:20
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 02 lip 2012, 11:26
moody
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio