Rewolucyjne zmiany w piłce nożnej - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 kwie 2005, 10:57

TO WEDLUG MNIE PRIMA APRILIS I TEMAT MOZNA ZAMKNAC BO MAGUS ROBI SOBIE Z WAS JAJA.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 12:20

Pierwszy post to żart niewątpliwie ale sam temat można zostawić bo temat jest zawsze aktualny. Przecież zmiany będą i to jest oczywiste. Można tutaj podyskutować na ten temat bo chyba każdy ma swoje zdanie.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 12:59

ja nie chce zednych zmian w footbolu. gdyby zienic przepisu to nie bylby to juz ten sam sport. przyklad: zwiekszenie liczby zawodnikow do np. 20. ludzie co by sie na tym boisku wyprawialo!!!!!!!!! nie dosc ze trzebabybylo zwiekszyc rozmiaru boiska to jeszcze bylaby tam zabijaczka i rzez. gdy sie zieni 1 przepis trzeba bedzie zmodyfikowac reszte, a to bylaby KATASRTOFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 13:05

Kuchar pisze:ja nie chce zednych zmian w footbolu. gdyby zienic przepisu to nie bylby to juz ten sam sport. przyklad: zwiekszenie liczby zawodnikow do np. 20. ludzie co by sie na tym boisku wyprawialo!!!!!!!!! nie dosc ze trzebabybylo zwiekszyc rozmiaru boiska to jeszcze bylaby tam zabijaczka i rzez. gdy sie zieni 1 przepis trzeba bedzie zmodyfikowac reszte, a to bylaby KATASRTOFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll: :lol:
No to nieźle Kuchar dałeś do pieca w tym momencie.
Twój przykład wymiata. Ciekawe jak długo nad nim myślałeś. Nie chodzi nam o takie zmiany jakbyś chciał wiedzieć a poza tym nie trzeba modyfikować wszystkiego. Wogóle to jeszcze raz :roll: :lol:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 03 kwie 2005, 13:08

ja nie hcce zadnych zmian !! co to za piłka nozna bez spalonego... :?: :roll: :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 13:08

Niggaz pisze:
Kuchar pisze:ja nie chce zednych zmian w footbolu. gdyby zienic przepisu to nie bylby to juz ten sam sport. przyklad: zwiekszenie liczby zawodnikow do np. 20. ludzie co by sie na tym boisku wyprawialo!!!!!!!!! nie dosc ze trzebabybylo zwiekszyc rozmiaru boiska to jeszcze bylaby tam zabijaczka i rzez. gdy sie zieni 1 przepis trzeba bedzie zmodyfikowac reszte, a to bylaby KATASRTOFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll: :lol:
No to nieźle Kuchar dałeś do pieca w tym momencie.
Twój przykład wymiata. Ciekawe jak długo nad nim myślałeś. Nie chodzi nam o takie zmiany jakbyś chciał wiedzieć a poza tym nie trzeba modyfikować wszystkiego. Wogóle to jeszcze raz :roll: :lol:
Ej bardzo przepraszam chlopaki, ale jeszcze nic nie mowili ze bedzie na boisku 40 chlopa :D:D:D

Skad takie pomysly :P:P:P:P Chip w pilce to jedno, ale 40 na boisku ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”