Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 maja 2010, 18:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 maja 2010, 19:08
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 maja 2010, 10:13
No ale jak już napisałem brak powołania dla tych piłarzy wcale nie jest zaskoczeniem z wyjątkiem Gago. Pierwszy skład Maradona podał już miesiąc temu. Na Zanettiego i Cambiasso nie stawiał nigdy oprócz jakichś nic nie znaczących epizodów. Garay był tylko przez chwilę rozważany, bardziej szkoda Gabiego Milito. Także mete, troche się z choinki urwałeśmete pisze:Brak powołania dla Garaya, Zanettiego, Cambiasso, Banegi, Gago kosztem piłkarzy z rodzimej ligi uważam za żart. Owszem niektórzy nie prezentują poziomu w reprezentacji takiego jak w klubie(Cambiasso), ale po takim sezonie ligowym powinni dostać szanse wykazania się w czasie przygotowań.
Akurat pierwsz jedenastka zaproponowana przez Diego jest znośna, ale jest jedno wielkie ale. Oczywiscie chodzi o ustawienie Leo. Maradona niedawno mówił, że na mistrzostwa ustawi reprezentację pod Messiego, po czym podał pierwszy w skład w którym Messi dalej jest na środku ataku...Mentor pisze:Chodzi mi o najsilniejszą (Twoim zdaniem) pierwszą jedenastkę, która jednocześnie jest możliwa do wystawienia przez Diego znając jego sympatie i antypatie.
Jasne, że średniak. Ale jedyne alternatywy dla niego to Insua z L'poolu i Clemente. Szkoda, że nie ma Emiliano, ale w sumie Clemente też jest spoko. Poza tym zaletą Rodrigueza jest to, że może grać na lewej jak i na prawej obronie. Dla niego to nie ma większej różnicy. Maradona lubi takich uniwersalnych piłkarzy, dlatego rozumiem, że powołał jego niż właśnie Insuę, który nie dość że ma małe doświadczenie w kadrze to jest przyklejony do jednej pozycji (chyba, że Benitez wystawiał go gdzieś indziej, ale nie wiem o tym).Mentor pisze:Heinze dla mnie to średniak.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 maja 2010, 19:46
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 maja 2010, 19:51
Dodam od siebie, że transmisja w Polsacie Sport. Nie wiem tylko czemu od 21:40.Corinthians pisze:O 21:30 w Buenos Aires Argentyna zmierzy się towarzysko z Kanadą.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 maja 2010, 20:14
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 maja 2010, 20:16
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 maja 2010, 20:18
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 maja 2010, 20:38
Tylko,żeby nie skończył jak QuaresmaAle to i tak nic w porównaniu z bramką Di Marii.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 maja 2010, 20:53
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 cze 2010, 21:08
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bytrek » 07 cze 2010, 21:33
bytrek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2010, 9:28
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2010, 9:45
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 cze 2010, 11:24