Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lip 2010, 22:02
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 lip 2010, 22:03
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 06 lip 2010, 22:05
Chciałem to samo przytoczyć. Robin blokował obrońcę czyli niejako uczestniczył w akcji. Dodatkowo Zasłonił Muslerę.Jarzinho pisze:No skoro Paragwajowi nie uznano bramki, to tu chyba nie powinno być wątpliwości. Chyba, ze Robin nie był na spalonym.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 06 lip 2010, 22:24
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 06 lip 2010, 22:24
brzycho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2010, 22:27
Raczej cały.brzycho pisze:Ten turniej to cały taki tego grajka, czy po prostu oglądałem nie te mecze, które powinienem?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lip 2010, 22:28
cały turniej. a dziwnie, bo przed MŚ świetnie mu szło, w Arsenalu po powrocie i w towarzyskich a tu tak kiepsko.Wszystkich meczów Holendrów nie oglądałem, ale we wszystkich tych które widziałem van Persie grał żenująco. Ten turniej to cały taki tego grajka, czy po prostu oglądałem nie te mecze, które powinienem?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 06 lip 2010, 22:29
gra tak cały czas, szkoda Urugwaju ale jak sędziowie są z dżungli to tak to wszystko wyglądabrzycho pisze:
Wszystkich meczów Holendrów nie oglądałem, ale we wszystkich tych które widziałem van Persie grał żenująco. Ten turniej to cały taki tego grajka, czy po prostu oglądałem nie te mecze, które powinienem?
Strusiek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lip 2010, 22:29
calybrzycho pisze:Ten turniej to cały taki tego grajka, czy po prostu oglądałem nie te mecze, które powinienem?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lip 2010, 22:31
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 06 lip 2010, 22:36
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 lip 2010, 22:36
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lip 2010, 22:38
co robił ?brzycho pisze:Spalony był, typ aprobował uwagę Muslery
Jak ktoś nie jest taki dobry jak dwóch legendarnych piłkarzy, to znaczy, że nie jest specjalnie dobry ?MazurXIII pisze:Holandia nie gra ani ładnej piłki,ani nie jest specjalnie silna (gdzie np. van Persiemu do Van Bastena czy Bergkampa?)
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lip 2010, 22:41
jest zenujaco slaby...fieldy pisze:że nie jest specjalnie dobry ?
czy to nie ktos tu przypadkiem rzucal sie na lewo i prawo odnosnie gramatyki, ortografii, pisowni koncowek ą a myli aprobowanie z absorbowaniemfieldy pisze: brzycho napisał(a):Spalony był, typ aprobował uwagę Muslery
co robił ?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lip 2010, 22:42
MazurXIII
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio