Tyle, że Muniainowi dobrze by zrobił sam pobyt na takim turnieju bo on z roku na rok powinien coraz większą rolę odgrywać w tej kadrze.rekinho pisze:muniain był bardzo eksploatowany cały sezon i jest pewnie kurewsko zmęczony (jak całe bilbao)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 maja 2012, 0:08
Tyle, że Muniainowi dobrze by zrobił sam pobyt na takim turnieju bo on z roku na rok powinien coraz większą rolę odgrywać w tej kadrze.rekinho pisze:muniain był bardzo eksploatowany cały sezon i jest pewnie kurewsko zmęczony (jak całe bilbao)
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 28 maja 2012, 0:19
Ja tylko na trening jak mnie wpuszcząBienias pisze: Ktos jeszcze wybiera sie na Hiszpanie?
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 maja 2012, 0:22
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 maja 2012, 14:05
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 maja 2012, 14:21
Może nie symulować? U mnie stracił jakąkolwiek sympatię.Dr.Football1 pisze:Troche cyrk z tymi powolaniami doszerokiej kadry. Adrian z Serbia strzelil gola i wywalczyl karnego,a i tak nie jedzie na EURO. Co jeszcze mial zrobic ???
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 maja 2012, 14:23
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 maja 2012, 14:27
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 maja 2012, 16:29
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 maja 2012, 17:10
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 maja 2012, 18:02
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 maja 2012, 18:03
Ja jestem pewien, ze Torres bedzie w pierwszym!cru pisze:Serio myslicie ze Torres w pierwszym?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 maja 2012, 23:48
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 29 maja 2012, 10:20
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 29 maja 2012, 12:27
Dwa lata temu gral swiezo po kontuzji.stary rupieć pisze:Torres będzie grał w podstawowym składzie. I pewnie będzie kaleczył jak dwa lata temu.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 maja 2012, 12:47
Siedmiu Juventinich, wszyscy w świetnej formie podczas sezonu, dobry znak dla WłochówBramkarze: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain).
Obrońcy: Abate (Milan), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino).
Pomocnicy: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus).
Napastnicy: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma).
Boromir
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio