Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 cze 2012, 11:58
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 29 cze 2012, 12:01
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 cze 2012, 12:08

MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 cze 2012, 12:11
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 29 cze 2012, 12:28
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 cze 2012, 12:33
Hiszpania za to gra porywający i nienudny futbol.jestes dobry jak twoj ostatni mecz. poprzednie mecze italii? hiszpania-srednio na jeża, chorwacja-nudy, irlandia-do jednej bramki, anglia-nudy, zreszta wczoraj spora doza fartu w 1 polowie (2 powazne bledy defensywy -Pirlo z linii i niemal samoboj wszystko przy 0-0 ps slabe niemcy stworzyly wczoraj 5x wiecej okazji bramkowych niz wychwalana portugalia z espanią).
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 cze 2012, 12:42
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 29 cze 2012, 13:06
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 cze 2012, 13:24
?? Predzej Portugalii zalezalo dotrwac do karnych anizeli Hiszpanii, ktora dazyla w dogrywce do rozstrzygniecia meczu.Nie przyspieszyli nie pokazali ze jak chca to moga i postawili swoj los na szali w konkursie rzutow karnych
A po co? Wyniki bronia Hiszpanie wiec nie bedzie zmian. Na chwile obecna reprezentacja Hiszpanii stracila jedna bramke i wystraczylo jej tylko 3 minuty zeby strate odrobic. To chyba tyle sprezania na te ME.A moze mistrz sie w koncu sprezy?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 29 cze 2012, 13:39
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 cze 2012, 13:48
Po to zeby wygrac Euro?Bienias pisze:A po co?
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 cze 2012, 13:52
Tu się z tobą zgodzę, ale to było do przewidzenia. Portugalia osobiście Mnie nie zachwyciła. Wczoraj Niemcy w drugiej połowie więcej atakowali, lecz to Włochy miały lepsze sytuacje podbramkowe.HELDER pisze:niemcy stworzyly wczoraj 5x wiecej okazji bramkowych niz wychwalana portugalia z espanią).
Owszem, że wystawią... Fabregasa.Luminos pisze:Dla mnie wystawienie napastnika w reprezentacji Hiszpanii na finał jest musem. Tylko zastanawiam się, kto mógłby grać na szpicy. Llorente ma warunki podobne do Gomeza, a ten wczoraj sobie w ogóle nie poradził, Negredo to zupełnie poziom "niefinałowy", a Torres to niewiadoma. Jak dla mnie to Soldado by pasował
Emerald pisze:Prandelli musi wreszcie posadzic na lawke tego idiote Montolivo! Jak mozna trzymac w pierwszym skladzie gracza, ktory wykonuje karnego slabsza noga (przez co malo nie wywala swojego zespolu z Euro), dlugie pilki podaje slabsza noga no i na dodatek jesli ma idealna pilke do strzalu mocniejsza noga to przeklada ja na slabsza i traci szukajac miejsca do strzalu??!!
Cholera mnie bierze jak to ogladam!!
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 29 cze 2012, 14:54
dopuki nie nauczysz sie czytac doputy rozmowa z toba bedzie jałowa. nie napisalem nigdzie ze jest wypoczety, lecz ze 11 wlochow z meczu wczorajszego byla oparta o Juventus(7)-ktory nie grał w europie, Rome, ktora rowniez nie grala w Europie, Fiore-to samo oraz Balo-jedynego pilkarza o dosc zaawansowanym kalendarzu i -niegrajacego pol roku Cassano. I gdzie tu jest klamstwo? Czekam na argumenty obalajace to co napisalem wyzejMazurXIII pisze:...Koleś,który otarł się o śmierć,miał operacje serca i gołym okiem widać,że motorycznie nie daje rady jest...wypoczęty...
no trudno zebys sie nie zgodzil skoro to jest fakt. jeszcze brakuje tego zebys ktos zaczal negowac taką oczywistość(a jak znam zycie pare osobistosci chcialby to zrobic - jak ten co przyczepil sie do casssano).Mirek15 pisze:Tu się z tobą zgodzę, ale to było do przewidzenia. Portugalia osobiście Mnie nie zachwyciła. Wczoraj Niemcy w drugiej połowie więcej atakowali, lecz to Włochy miały lepsze sytuacje podbramkowe.HELDER pisze:niemcy stworzyly wczoraj 5x wiecej okazji bramkowych niz wychwalana portugalia z espanią).
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 cze 2012, 14:57
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 cze 2012, 14:59
MazurXIII
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio