EURO 2012: WIELKI FINAL - Wlochy vs Hiszpania - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wygra ?

Wlochy
35
70%
Hiszpania
15
30%
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314
Kibicuję: AC Milan

Re: EURO 2012: WIELKI FINAL - Wlochy vs Hiszpania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 cze 2012, 11:58

Tak,tak - Cassano po problemach z sercem jest super wypoczęty i świeży.
Zbanuje go ktoś w końcu?

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 29 cze 2012, 12:01

czyli jest inwalida i gra w turnieju? a to dobre.
prawda jest brutalna i jestem tu od jej przekazywania, a ze to moze cie bolic, coz, nie moj problem.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 cze 2012, 12:08

... :roftl3: Koleś,który otarł się o śmierć,miał operacje serca i gołym okiem widać,że motorycznie nie daje rady jest...wypoczęty...
Obrazek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 cze 2012, 12:11

Przed meczem z Anglia pisalem ze Italia nie jest druzyna na mistrza. Przekonali mnie postronnych kibicow i chyba samych siebie ze jest zupelnie inaczej. Ta druzyna ewoluowala podczas tego turnieju i sa nie tylko gotowi zeby zdobyc mistrzostwo Europy ale sa tez tego godni. Udowodnili to wszystkim wczoraj.

Ogladajac Hiszpanie odnosilem wrazenie ze sie oszczedzaja wygrywaja jak najmniejszym nakladaem sil. W meczu z Portugalia wygladalo to jednak inaczej. Nie przyspieszyli nie pokazali ze jak chca to moga i postawili swoj los na szali w konkursie rzutow karnych. Cos w tej druzynie do konca nie funkcjonuje. Italia powinna ich ugryzc mocno i bolesnie.

A moze mistrz sie w koncu sprezy?

Awatar użytkownika
Luminos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 29 cze 2012, 12:28

Szkoda, że Balotelli to nie ten typ zawodnika, który jak coś strzeli, to będzie w następnych meczach gwarancją dobrej gry. Może równie dobrze zaciąć się z bramkami aż do następnego roku.

Wiadomo, że trochę na siłę wyciągam wnioski, ale jak Włosi zagrają w środku, jak Portugalia to zdominują środek pola.

Dla mnie wystawienie napastnika w reprezentacji Hiszpanii na finał jest musem. Tylko zastanawiam się, kto mógłby grać na szpicy. Llorente ma warunki podobne do Gomeza, a ten wczoraj sobie w ogóle nie poradził, Negredo to zupełnie poziom "niefinałowy", a Torres to niewiadoma. Jak dla mnie to Soldado by pasował :P

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 cze 2012, 12:33

jestes dobry jak twoj ostatni mecz. poprzednie mecze italii? hiszpania-srednio na jeża, chorwacja-nudy, irlandia-do jednej bramki, anglia-nudy, zreszta wczoraj spora doza fartu w 1 polowie (2 powazne bledy defensywy -Pirlo z linii i niemal samoboj wszystko przy 0-0 ps slabe niemcy stworzyly wczoraj 5x wiecej okazji bramkowych niz wychwalana portugalia z espanią).
Hiszpania za to gra porywający i nienudny futbol.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2060

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 cze 2012, 12:42

urwa tylko nie mowcie, ze ten Portugalczyk dostal sedziowanie w finale :?.Mogliby dac Howarda.

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 29 cze 2012, 13:06

Już potwierdzone: Pedro Proenca sędzią meczu finałowego.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 cze 2012, 13:24

Nie przyspieszyli nie pokazali ze jak chca to moga i postawili swoj los na szali w konkursie rzutow karnych
?? Predzej Portugalii zalezalo dotrwac do karnych anizeli Hiszpanii, ktora dazyla w dogrywce do rozstrzygniecia meczu.

A moze mistrz sie w koncu sprezy?
A po co? Wyniki bronia Hiszpanie wiec nie bedzie zmian. Na chwile obecna reprezentacja Hiszpanii stracila jedna bramke i wystraczylo jej tylko 3 minuty zeby strate odrobic. To chyba tyle sprezania na te ME.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 29 cze 2012, 13:39

Wlosi beda mieli spore szanse na zwyciestwo w tym meczu, pod jednym warunkiem:

Prandelli musi wreszcie posadzic na lawke tego idiote Montolivo! Jak mozna trzymac w pierwszym skladzie gracza, ktory wykonuje karnego slabsza noga (przez co malo nie wywala swojego zespolu z Euro), dlugie pilki podaje slabsza noga no i na dodatek jesli ma idealna pilke do strzalu mocniejsza noga to przeklada ja na slabsza i traci szukajac miejsca do strzalu??!!
Cholera mnie bierze jak to ogladam!!

Co do samego meczu to zapowiada sie niesamowicie ciekawie... najbardziej ciekaw jestem czy del Bosque pokaze ze czegos sie uczy w trakcie turnieju i wystawi skrzydlowych. Watpie w to, ale mimo wszstko jestem ciekaw.
Natomiast Wlosi, pokazali ze sa zaskakujaco silni i z meczu na mecz coraz lepsi.
No i statystyka jest po ich stronie :)

EDIT:
Doktorku, co to za ogora wrzuciles na zdjeciu pod Pirlo :D :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 cze 2012, 13:48

Bienias pisze:A po co?
Po to zeby wygrac Euro?
Taka gra jak do tej pory moze na Wlochow nie wystarczyc.

Z Portugalia pokazali wlasnie ze nawet jak chca to niezbyt moga. Chcieli wygrac dogrywke ale jedna setka Iniesty to za malo. W karnych moglo byc roznie.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 cze 2012, 13:52

HELDER pisze:niemcy stworzyly wczoraj 5x wiecej okazji bramkowych niz wychwalana portugalia z espanią).
Tu się z tobą zgodzę, ale to było do przewidzenia. Portugalia osobiście Mnie nie zachwyciła. Wczoraj Niemcy w drugiej połowie więcej atakowali, lecz to Włochy miały lepsze sytuacje podbramkowe.
Luminos pisze:Dla mnie wystawienie napastnika w reprezentacji Hiszpanii na finał jest musem. Tylko zastanawiam się, kto mógłby grać na szpicy. Llorente ma warunki podobne do Gomeza, a ten wczoraj sobie w ogóle nie poradził, Negredo to zupełnie poziom "niefinałowy", a Torres to niewiadoma. Jak dla mnie to Soldado by pasował :P
Owszem, że wystawią... Fabregasa.
Emerald pisze:Prandelli musi wreszcie posadzic na lawke tego idiote Montolivo! Jak mozna trzymac w pierwszym skladzie gracza, ktory wykonuje karnego slabsza noga (przez co malo nie wywala swojego zespolu z Euro), dlugie pilki podaje slabsza noga no i na dodatek jesli ma idealna pilke do strzalu mocniejsza noga to przeklada ja na slabsza i traci szukajac miejsca do strzalu??!!
Cholera mnie bierze jak to ogladam!!
:lol:

Od początku byłem za Włochami i Hiszpanią na tym turnieju. I obie zagrają w finale. Piękny finał. Oczywiście będę za Włochami, ale jak Hiszpania nie będę rozpaczał. Mimo iż jakoś nie wierzyłem, że zajdą tak daleko.

Podoba mi się ta piłka. Włosi od razu w 3 podbiegają do tego gościa co ma piłkę i żyć mu nie dają. Przypomnijmy, że w turnieju grają za darmo.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 29 cze 2012, 14:54

MazurXIII pisze:... :roftl3: Koleś,który otarł się o śmierć,miał operacje serca i gołym okiem widać,że motorycznie nie daje rady jest...wypoczęty...
dopuki nie nauczysz sie czytac doputy rozmowa z toba bedzie jałowa. nie napisalem nigdzie ze jest wypoczety, lecz ze 11 wlochow z meczu wczorajszego byla oparta o Juventus(7)-ktory nie grał w europie, Rome, ktora rowniez nie grala w Europie, Fiore-to samo oraz Balo-jedynego pilkarza o dosc zaawansowanym kalendarzu i -niegrajacego pol roku Cassano. I gdzie tu jest klamstwo? Czekam na argumenty obalajace to co napisalem wyzej

Mirek15 pisze:
HELDER pisze:niemcy stworzyly wczoraj 5x wiecej okazji bramkowych niz wychwalana portugalia z espanią).
Tu się z tobą zgodzę, ale to było do przewidzenia. Portugalia osobiście Mnie nie zachwyciła. Wczoraj Niemcy w drugiej połowie więcej atakowali, lecz to Włochy miały lepsze sytuacje podbramkowe.
no trudno zebys sie nie zgodzil skoro to jest fakt. jeszcze brakuje tego zebys ktos zaczal negowac taką oczywistość(a jak znam zycie pare osobistosci chcialby to zrobic - jak ten co przyczepil sie do casssano).
Ostatnio zmieniony 29 cze 2012, 14:58 przez HELDER, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2060

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 cze 2012, 14:57

Dopoki nie opanujesz j.polskiego moglbys sobie dac spokoj z pisaniem.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 cze 2012, 14:59

OJP...rozumiem,że jeśli piłkarz nie gra pół roku i jest to przedstawiane jako PRZEWAGA nad Hiszpanami to masz na myśli,że jest tuż po operacji serca?Aha :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”