Copa America 2024 - Strona 12

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Copa America 2024

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 15 lip 2024, 15:14

Czekałem godzinę na rozpoczęcie meczu, pierdolnąłem tym i poszedłem spać.

To jest [k****] dramat. Nie dopilnować szczegółów organizacji finału tak ważnych rozgrywek jak copa, gdzie przekaz idzie na cały świat, to nie jest [k****] puchar biedronki.
Ja wiem, że latynosi są pojebani i trudno czasami nad mini zapanować, ale jakieś sceny w których kibice wchodzący przez wentylację? poważnie?
No [k****] brawo ameryczko, brawo.

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3479

Copa America 2024

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 15 lip 2024, 15:25

"Osobiście nie czuję się winny, była dziura w płocie to wszedłem."

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Copa America 2024

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 15 lip 2024, 15:37

Ja ogólnie nic nie mam do koncertów przed wydarzeniem, nic nie mam do pomysłu, aby w przerwie przez te 10 minut znowu sobie ktoś pośpiewał, niezbyt mnie to interesuje, bo zazwyczaj transmisję odpalam 5 minut przed meczem, a w przerwie akurat jest czas skoczyć do łazienki/iść po picie/poprzeglądać twittera, ale pewnie komuś by się taki "mini koncert" jakiejś Shakiry czy innej Ani Dąbrowskiej spodobał, może przede wszystkim ludziom na stadionie, ale nie róbmy z meczu piłkarskiego dodatku do koncertu. Tj. przed startem spotkania niech sobie nawet śpiewają i dwie godziny, kto będzie chciał to obejrzy, ale niech mecz się zaczyna punktualnie (to tak piszę na przyszłość, wiem że wczoraj były jakieś inne problemy na finale), niech w przerwie sobie dośpiewa ta gwiazda wieczoru ze trzy numery, ale niech to w żaden sposób nie wpływa na czas spotkania. Ja wiem, że to Ameryka, a dla nich te koncerty i show w przerwach między połowami/tercjami/itp. to jakieś święto, ale niech te atrakcje zostawią sobie na ten dziwny sport, gdzie odbijają piłkę do tenisa kawałkiem drewna i biegają jak głupi czy inny soccer amerykański.
To jest moja główna obawa w kontekście Mundialu za dwa lata. Raz, że może być cyrk podobny do wczoraj, dwa, jakieś pseudokoncerty wydłużające sztucznie mecz do czego mam nadzieję nie dojdzie i ktoś w FIFIE zwróci im na to uwagę/ktoś w USA jednak organizacyjnie pomyśli o tym odpowiednio wcześnie.

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Copa America 2024

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 15 lip 2024, 17:11

No właśnie, te koncerty to też porażka. W stanach to wszystko musi być "Big" i wszystko musi być "Show". To są stany umysłu.

W ogóle piłka nożna i wszystko wokół piłki nożnej w kontekście USA, to taki Freddy Adu. Trochę zapożyczony, niby potencjał jest, niby coś z tego będzie, a jak jest każdy widzi.
Jeszcze najlepiej jak przyjeżdżają do europejskich klubów robić byznes, to jest dopiero zabawa.

Dobra, bo zaśmiecam temat. Napiszę tylko, że bardzo szkoda Kolumbii, bo mieli serię ponad dwudziestu meczy bez porażki, była szansa zakończyć to zwycięstwem w finale.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”