Grupa D - Niemcy, Serbia, Australia, Ghana - Strona 12

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Grupa D - Niemcy, Serbia, Australia, Ghana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 cze 2010, 22:37

Dr.Football1 pisze:K...aaaaaaaaaaa !!! Co za dzien ! Najpierw Slowenia,a teraz Serbowie :mać: Oddalbym wszystkie pieniadze za to,ze pilkarze Antica rozniosa Australijczykow z palcem w tylku,a tu co ?! Zagrali jakby to byl mecz o puchar wojewody miasta Wachock,a obudzili sie na 5 min przed koncem jak juz bylo po ptokach :evil: Zyc sie odechciewa,a jutro gra nastepna druzyna ktorej kibicuje...Slowacja :suicide:
Serbia i Słowacja to dla mnie dwaj najwięksi frajerzy tego turnieju (jak na razie). Serbowie to troszkę jak Chorwacja na MŚ 2002 - najpierw porażka z Meksykiem, potem mobilizacja, wygrana z Włochami a na koniec się podniecili i dostali w plecy z Ekwadorem, który o nic nie grał. Jutro też trzymam za Słowacją, któa choć na to ne zasłużyła to lubię niespodzianki :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 cze 2010, 7:29

Serbowie strasznie sfrajerzyli, ale przynajmniej jedna ekipa z Czarnego Lądu gra dalej i nie są w złej sytuacji w spotkaniu z USA. Australia pokazała charakter, trochę głupie te kartki łapali, przesadzone i to ważnych zawodników. Być może z nimi z Ghaną by wygrali i wczoraj byliby w dobrej sytuacji.
Po Serbach spodziewałem się zdecydowanie więcej i są dla mnie ogromnym rozczarowaniem, nie pokazali praktycznie nic z Czarnymi Gwiazdami i wczoraj z Kangurami.

Awatar użytkownika
toporow
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 24 cze 2010, 12:49

Jarzinho pisze:Po Serbach spodziewałem się zdecydowanie więcej i są dla mnie ogromnym rozczarowaniem, nie pokazali praktycznie nic z Czarnymi Gwiazdami i wczoraj z Kangurami.
Było to do przewidzenia. Ja od początku Serbii nie wróżyłem sukcesu. Takie ekipy jak Ghana czy Niemcy prezentowali ciut wyższy poziom. W sumie to nawet mecz towarzyski zremisowany z naszą reprezentacją może o tym świadczyć ;p. Serbowie nie tworzyli kolektywu, tak jak nie tworzą go Anglicy, czy chociażby Włosi (pierwszym ledwo ledwo udało się awansować z grupy, a drudzy będą się męczyć jeszcze ze Słowacją).

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”