Grupa C - Anglia, USA, Słowenia, Algieria - Strona 13

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Grupa C - Anglia, USA, Słowenia, Algieria

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 cze 2010, 19:09

Rooney jest przemeczony i strasznie slaby fizycznie na tym mundialu, to nie ten sam gracz co w MU.
Barry jest słabym graczem i nie wiem co on robi w kadrze, nigdy tego nie rozumiałem.Millner też jest słaby i nie ratuje go nawet asysta dzisaj...nigdy mi sie ni podobał. Anglia momentami fajnie grała ale w obronie to jakas mizeria dalej.

Zmiana Roo mnie nie dziwi, capello odbija na tym turnieju i tyle, tak slabej angli nie widzialem nigdy i co nalepsze majacej tyle swietnych zawodnikow

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 cze 2010, 19:23

fieldy pisze:Bo to Capello jest. skąd wytrzasnął pomysł by zdjąć Roo ? :lol: nie wiem co tam Jarzinho od niego w knajpie chciał, ale zagrał znacznie lepiej dzisiaj.
Zależy kto jaką skalą ocenia. To co napisałem to odnośnie sytuacji, którą właśnie spartolił.

Tak jak pisałem po poprzedniej kolejce, najgorsze było to, że Anglicy mieli po niej jeszcze szansę, teraz grają dalej, ale taki to obecnie jest Mundial. W kilku grupach tak będzie i tacy Włosi także pewnie awansują. Anglia strzela 2 bramki grając w takiej grupie, hmm ja naprawdę obiecuję sobie po kolejnych fazach sporo więcej. Sporo.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 cze 2010, 2:56

Rooney was substituted in the 72nd minute of the 1-0 win over Slovenia after being seen to feel his ankle.
tak kłapiecie na Capello a to sie okazuje ze kontuzja byla :P

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 cze 2010, 9:02

Magnum pisze:
Rooney was substituted in the 72nd minute of the 1-0 win over Slovenia after being seen to feel his ankle.
tak kłapiecie na Capello a to sie okazuje ze kontuzja byla :P
ale zawsze najlepiej ukrzyżować zawczasu :P

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”