Niggaz pisze:Mecz Polska - Austria jest tak tragiczny, że odpuściłem sobie oglądanie kilkanaście minut temu. Hiszpania - Tunezja był duuuużo duuuużo lepszy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 lip 2006, 21:11
Niggaz pisze:Mecz Polska - Austria jest tak tragiczny, że odpuściłem sobie oglądanie kilkanaście minut temu. Hiszpania - Tunezja był duuuużo duuuużo lepszy.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lip 2006, 21:14
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 lip 2006, 21:33
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 lip 2006, 21:40
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 lip 2006, 21:44
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 lip 2006, 21:48
Cris7 pisze:Zwłaszcza, że temu jedynemu napastnikowi, czyli Jańczykowi wyraźnie brakuje świeżości...
Szkoda gadać.Austria jeszcze przeważa. Fojuta chwaliłem, ale teraz też zaczął się gubić.
Obrazem gry może być strzał(jeśli tak to można nazwać) rozpaczy Jańczyka sprzed chwili...
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 lip 2006, 22:01
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2006, 22:11
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 lip 2006, 22:19
Nie jestem pewien czy był komplet. Z tego co mówili na TVN 24 to na Bułgarskiej zasiadło ponad 20 tysięcy. A stadion mieści ok. 30 tysięcy.fieldy pisze:Na brawa zasługuje Poznańska publiczność, która tak jak kibice w Niemczech - cały czas dopingowała naszych, była naszym 12 zawodnikiem [był komplet] szkoda, ze to nie pomogło.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 19 lip 2006, 13:53
Cris7 pisze:Mam pytanie. Którzy piłkarze z Hiszpanii to gracze Barcelony??A zwłaszcza, czy jest nim strzelec bramki Antonio Calvo?
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lip 2006, 14:32
Tylko, że to nie jego rola. On ze swoich zadań się wywiązywał. A brał się czasami za rozgrywanie(głównie polegało to na długich 'wyjazdach'), bo w fatalnej dyspozycji była wczoraj druga linia. Jeżeli rozgrywać mieli to Cywka - Bury - Konopelsky to ja nie mam pytań...Austryjacy ich zdominowali zupełnie.A chyba po to ustawił Globisz zespół z 5 pomocnikami,aby zagęścić środek pola i kontrolować grę. Tylko, że przez środkowych pomocników, cały misterny plan poszedł w..... , bo ci nie grali wczoraj nic.krzychu212 pisze: Chwalicie tak Fojuta, ale nie podobało mi się w jego grze zaczynanie akcji ofensywnyc
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 19 lip 2006, 22:15
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 lip 2006, 12:54
Liczka może i trener żenujący, ale jako trener rezerw, skaut czy dyrektor sportowy by sprawdził się świetnie, bo ma rękę do młodzieży. Po prostu Wisła wsadziła go na jedyną posadę na którą się nie nadajePrzeegląd Sportowy: Sprawa honoru
Reprezentacji Polski do lat 19, która przegrała we wtorek w pierwszym meczu mistrzostw Europy z Austrią 0:1, brakowało przede wszystkim atutów w ataku. Osamotniony Dawid Janczyk niewiele mógł zdziałać.
Szkoda zatem, że w drużynie nie gra bramkostrzelny nastolatek z Groclinu. Szymon Kaźmierowski, wychowanek klubu z Grodziska, trafił już do kadry pierwszej drużyny. Przede wszystkim dlatego, że w minionym sezonie strzelił dla juniorskiego zespołu 78 goli. Tę skuteczność potwierdza także w zespole seniorskim. Na zgrupowaniu w Bawarii pokonał w sparingach bramkarzy szwajcarskiego FC Wil i tureckiego zespołu Mirosława Szymkowiaka - Trabzonsporu. A w ostatnim teście z wicemistrzem Serbii Partizanem Belgrad Kaźmierowski zdobył jedyną, zwycięską bramkę.
Dlaczego utalentowany snajper nie jest zatem partnerem Janczyka w ataku młodzieżowej kadry? - Dwukrotnie zapraszałem tego zawodnika na konsultacje kadry Polski i dwukrotnie dostałem odmowę klubu - tłumaczy selekcjoner kadry U-19 Michał Globisz. - Dla nich ważniejsze było zabranie go z na zgrupowanie niż gra w barwach Polski.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2006, 20:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 lip 2006, 21:20
Akarin
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio