Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 25 cze 2007, 16:29
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 26 cze 2007, 12:25

Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 26 cze 2007, 13:03
Jehry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 cze 2007, 17:06
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 cze 2007, 20:24
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 26 cze 2007, 20:26
Raczej nie, chyba że zdecydują się na wykupienie czegoś w ostatniej chwili. Ale za to było "Na Rynek marsz..."Łukasz_ pisze:Jedno małe pytanie, czy nasza szanowna TVP w tym roku nie transmituje żadnych meczy ?
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 cze 2007, 20:28
Prawa wykupil na Polske Sportklub. Kazda komercyjna stacja ma wiecej pieniedzy na prawa niz publiczna wiec nie ma co sie dziwic.Łukasz_ pisze:Jedno małe pytanie, czy nasza szanowna TVP w tym roku nie transmituje żadnych meczy ?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 27 cze 2007, 2:18
nawet na polsacie sport nie bedzie?????iceald pisze:Raczej nie, chyba że zdecydują się na wykupienie czegoś w ostatniej chwili. Ale za to było "Na Rynek marsz..."
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 27 cze 2007, 3:37
knockout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 27 cze 2007, 9:55
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 cze 2007, 10:26
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 27 cze 2007, 12:33
Jehry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jacio » 27 cze 2007, 13:46
Jacio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 cze 2007, 13:54
Strzal Estoyanoffa z koncowki pierwszej polowy czy przewrotka Forlana z poczatku drugiej to nie byly grozne akcje? Chyba inny mecz ogladales...Jehry pisze:nie potrafił stworzyć ani jednej groźnej akcji!
Jaka sensacja? co ty gadasz? Peru przeciez nie jest jakims tam kelnerem, jest to solidny zespol, posiadajacy dobrych zawodnikow ofensywnych... Nie wiem czemu mowisz ze wygrana Peru to sensacja, moze jakas mala niespodzianka najwyzej... Mnie to jakos zbytnio nie zdziwilo...Jehry pisze:Sensacja w pierwszym meczu. Jeden z moich głównych kandytatów do mistrzostwa zagrał beznadziejnie.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 cze 2007, 14:00
Były, ale to nie Forlan strzelał. Diego stał wtedy przed bramkarzem.Martinho pisze:czy przewrotka Forlana z poczatku drugiej to nie byly grozne akcje
No ja nie wiem. Jak w ataku ma się takich zawodników jak Pizarro czy Farfan to nie można mówić o słabej drużynie. A z gry Peru było lepsze.Jehry pisze:Sensacja
Marco Van Basten
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio