Post Wyświetl pojedynczy post autor: dobry_typ » 17 cze 2008, 14:18
dobry_typ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: roma_34 » 23 cze 2008, 12:31
roma_34
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 23 cze 2008, 13:15
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: roma_34 » 24 cze 2008, 11:40
roma_34
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 24 cze 2008, 22:09
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 25 cze 2008, 1:11
Piotr pisze:sory ale jak ja bylem maly to nie podniecalem sie kilkoma fikcyjnymi uderzeniami Ronaldinho w poprzeczke pod rzad
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: roma_34 » 26 cze 2008, 10:39
roma_34

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 cze 2008, 9:30
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 cze 2008, 11:40
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 13:23
dokladnie wszytsko jasne majac na uwadze powstala na forum teze mowiaca o przewrotnosci snow .... kilka razy sie spelnialo czyliJa miałem dziś sen, że Niemcy sczęśliwie wygrali 5:4 po hat-tricku Podolskiego, więc wszystko jasne
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 cze 2008, 18:18
To zależy jeszcze kto miał ten proroczy sen bo taki maestro wyśnił że Hiszpanie wygrają z Włochami, jak dobrze pamiętam po meczu obfitującym w gole. Jedyne co się sprawdziło po naszej interpretacji 'na odwrót' to 0:0 w meczu nudnym jak flaki z olejem a reszta...czeher pisze:dokladnie wszytsko jasne majac na uwadze powstala na forum teze mowiaca o przewrotnosci snow .... kilka razy sie spelnialo czyli
snilo ci sie ze bedzie duza ilosci goli wiec bedzie 1:0
ze wygraja Niemcy, wiec wygraja Hiszpanie
Podolski strzeli hattricka, wiec 3 razy nie wykoryztsa setek - skonczy z zerowym dorobkiem
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 cze 2008, 18:40
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 22:37
O FUCK !czeher pisze:dokladnie wszytsko jasne majac na uwadze powstala na forum teze mowiaca o przewrotnosci snow .... kilka razy sie spelnialo czyliJa miałem dziś sen, że Niemcy sczęśliwie wygrali 5:4 po hat-tricku Podolskiego, więc wszystko jasne
Podolski strzeli hattricka, wiec 3 razy nie wykoryztsa setek - skonczy z zerowym dorobkiem
Idzemy do Bukow DW 1:0 HiszpANIA
a wracaajc do sprawy, Guiza moze namieszac - ot tak czarny kon
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 cze 2008, 23:01
M<yślałem, że jebnę jak mecz się skończył wynikiem 1-0czeher pisze:O FUCK !czeher pisze:dokladnie wszytsko jasne majac na uwadze powstala na forum teze mowiaca o przewrotnosci snow .... kilka razy sie spelnialo czyliJa miałem dziś sen, że Niemcy sczęśliwie wygrali 5:4 po hat-tricku Podolskiego, więc wszystko jasne
Idzemy do Bukow DW 1:0 HiszpANIA
a wracaajc do sprawy, Guiza moze namieszac - ot tak czarny kon![]()
Jednak Villa z 4trafieniami, w tym 3 w jednym spotkaniu ale gral tylko w 4spotkaniach z czego w 4zszedl na poczatku wiec znowu nie tak zle, ale inni niech sie wstydza
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 cze 2008, 23:03
Moj typ przed turniejem. Szkoda, ze do buka nie poszedlemmistyk pisze:Ja stawiam na Ville, ktorego brakuje w ankiecie.
mistyk
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio