Euro 2008: Król strzelców - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Kto zostanie królem strzelców podczas Euro 2008?

Miroslav Klose
0
Brak głosów
Thierry Henry
3
6%
Luca Toni
16
30%
Ruud Van Nistelrooy
3
6%
Fernando Torres
8
15%
Zlatan Ibrahimovic
6
11%
Cristiano Ronaldo
2
4%
Inny zawodnik
16
30%
dobry_typ
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dobry_typ » 17 cze 2008, 14:18

W ankiecie również zaznaczyłem "inny zawodnik" - za dużo tendencyjnych, "wielkich" nazwisk.

Może Podolski? Może Nihat (Turcja może się okazać czarnym koniem tego turnieju)? W każdym razie w Villę, mimo 4 bramek, które już strzelił, nie wierzę => po prostu Hiszpanie z podobnych imprez odpadają zwykle w ćwierćfinałach;)

roma_34
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: roma_34 » 23 cze 2008, 12:31

A ja obstawiam Fabregasa - wczoraj pokazowo zapodal karniaczka, czyzby magia nike? ;) widzieliscie w ogole ten spot? jest mocny! :D

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 23 cze 2008, 13:15

Rowniez licze ze Fabregas strzeli w polfinale na spokoju ze 4 brameczki :lol:
A te swoje spoty to sobie mozesz schowac głęboko bo to wlasnie one generują dzisiaj pseudofanow twierdzacych ze Ibra i Cr7 są the best. Zamiast patrzyc na to jaką zawodnik przezneuje technike uzytkową na boisku to taki malolat mysli ze ktos jest swietny bo pompki z piłką na plecach robi...

roma_34
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: roma_34 » 24 cze 2008, 11:40

'Prawdziwi kibice' maja to do siebie, ze tez kiedys byli malolatami :] Nie sądzę, żeby spoty z piłkarzami nastawione na zwrócenie uwagi robiły dzieciakom pranie mózgu, chyba że już kompletnym tepakom. Kazdy kibic wie, komu i dlaczego kibicuje i nie wiem, czemu uważasz, że akurat ty masz prawo decydowac, kto jest fanem a kto pseudofanem. Maluch najpierw zwroci uwage na smieszny spot z gosciem, ktory strzela bramke plonaca pilka, a potem bedzie chcial pojsc na prawdziwy mecz, to chyba oczywiste.

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 24 cze 2008, 22:09

sory ale jak ja bylem maly to nie podniecalem sie kilkoma fikcyjnymi uderzeniami Ronaldinho w poprzeczke pod rzad tylko probowalem nasladowac owczesne gwiazdy, ale nie z cholernie komercyjnych spotow , a z wielkich widowisk jak Mundial we Francji czy finał Euro 2000. A o tym ze dzieciakom tworzy sie mylne pojecie pilkarskiego kunsztu niech swiadczy fakt ze u mnie w miescie na boisku juz sie mlodzi nie scigaja w strzelaniu jak Beckham tylko probuja robic jakies debilne dokoła świata, w grze zupelnie niepotrzebne. Piłka to MECZE, emocje, łzy a nie głupawe spoty Nike'a :wink:

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 25 cze 2008, 1:11

Piotr pisze:sory ale jak ja bylem maly to nie podniecalem sie kilkoma fikcyjnymi uderzeniami Ronaldinho w poprzeczke pod rzad

No i dobrze, bo to był fotomontaż :)

roma_34
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: roma_34 » 26 cze 2008, 10:39

wiesz, nie wydaje mi sie, zeby dzieciaki nie wiedzialy jak sie gra w noge po obejrzeniu spotu nike. dla nich pilkarze pokroju Fabregasa sa idolami, ktorzy potrafia wszystko, wiec gosc, ktory strzela bramke plonaca pilka zamienia sie w jakiegos superbohatera, a lepiej zeby byl nim realny pilkarz niz jakis himan czy batman ;)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 cze 2008, 9:30

Dzisiaj najprawdopodobniej wszystko się wyjaśni. Albo Villa utrzyma albo Podolski coś jeszcze ukuje :wink: Mimo wszystko 4 bramki to mało według mnie :?

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 cze 2008, 11:40

Ja miałem dziś sen, że Niemcy sczęśliwie wygrali 5:4 po hat-tricku Podolskiego, więc wszystko jasne :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 13:23

Ja miałem dziś sen, że Niemcy sczęśliwie wygrali 5:4 po hat-tricku Podolskiego, więc wszystko jasne
dokladnie wszytsko jasne majac na uwadze powstala na forum teze mowiaca o przewrotnosci snow .... kilka razy sie spelnialo czyli
snilo ci sie ze bedzie duza ilosci goli wiec bedzie 1:0
ze wygraja Niemcy, wiec wygraja Hiszpanie
Podolski strzeli hattricka, wiec 3 razy nie wykoryztsa setek - skonczy z zerowym dorobkiem

Idzemy do Bukow DW 1:0 HiszpANIA

a wracaajc do sprawy, Guiza moze namieszac - ot tak czarny kon

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 cze 2008, 18:18

czeher pisze:dokladnie wszytsko jasne majac na uwadze powstala na forum teze mowiaca o przewrotnosci snow .... kilka razy sie spelnialo czyli
Podolski strzeli hattricka, wiec 3 razy nie wykoryztsa setek - skonczy z zerowym dorobkiem
To zależy jeszcze kto miał ten proroczy sen bo taki maestro wyśnił że Hiszpanie wygrają z Włochami, jak dobrze pamiętam po meczu obfitującym w gole. Jedyne co się sprawdziło po naszej interpretacji 'na odwrót' to 0:0 w meczu nudnym jak flaki z olejem a reszta... :angry2: No ale dziwaki widocznie tak mają że nawet sny mają dziwne :lol:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 cze 2008, 18:40

Nie będę zakładał nowego tematu i napiszę tutaj.Całe po południe zastanawiałem się nad tym, kto zostanie MVP turnieju.Niestety nie wymyśliłem nic konstruktywnego,ale moim zdaniem może zostać Xavi.Dlaczego ? Nie grał nic wielkiego, ale był mózgiem drużyny.Nikt się nie wyróżnił zbyt więc stawiam na gracza Blaugrany.Jakie są Wasze typy ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 22:37

czeher pisze:
Ja miałem dziś sen, że Niemcy sczęśliwie wygrali 5:4 po hat-tricku Podolskiego, więc wszystko jasne
dokladnie wszytsko jasne majac na uwadze powstala na forum teze mowiaca o przewrotnosci snow .... kilka razy sie spelnialo czyli

O FUCK ! :o

Jednak Villa z 4trafieniami, w tym 3 w jednym spotkaniu ale gral tylko w 4spotkaniach z czego w 4zszedl na poczatku wiec znowu nie tak zle, ale inni niech sie wstydza :P

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 cze 2008, 23:01

czeher pisze:
czeher pisze:

O FUCK ! :o

Jednak Villa z 4trafieniami, w tym 3 w jednym spotkaniu ale gral tylko w 4spotkaniach z czego w 4zszedl na poczatku wiec znowu nie tak zle, ale inni niech sie wstydza :P
M<yślałem, że jebnę jak mecz się skończył wynikiem 1-0 :lol: Zobaczymy co następne sięprzyśni (oby się przyśniło np. odpadnięcie Polski po fazie grupowej to wyjd.ą z geupy :lol: )

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 cze 2008, 23:03

mistyk pisze:Ja stawiam na Ville, ktorego brakuje w ankiecie.
Moj typ przed turniejem. Szkoda, ze do buka nie poszedlem :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”