Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 27 cze 2010, 16:46
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2010, 16:46
Dr.Football1 pisze:Cos czuje,ze to bedzie najnudniejszy ze wszystkich meczow 1/8 finaluStawiam 1-0 dla Niemcow
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 cze 2010, 16:49
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gangsteroflove » 27 cze 2010, 16:50
gangsteroflove
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 cze 2010, 16:52
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 27 cze 2010, 16:52
Też tak myślałem, jednak piłka nożna to sport nieprzewidywalny i jak na razie Niemcy wygrywają 2:1, ale powinni remisować, przed utratą bramki uratował ich... sędzia, który nie zaliczył dobrego trafienia bodajże Lamparda. W dodatku wydaje mi się, że gol Klose padł ze spalonego, jeśli to się potwierdzi to sędziowie będą po meczu pod ostrą krytyką mediów i nie tylko.Jarzinho pisze:Ja liczę na sporo emocji, choć coś mi mówi, że Niemców stać, żeby ustawić sobie Anglików na 3-0 i pozbawić ich jakichkolwiek złudzeń. Nie mogę sobie wyobrazić Anglików grających dobrze przeciwko Niemcom i to w tej fazie.
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 cze 2010, 16:54
tak, ale to kolejny raz jak na w fazie pucharowej Niemców sędzia ratuje od bramki wyrównującej.W momencie tej bramki powinno być 2:2, a nie prowadzenie Angoli, czy mi się źle wydaje. Więc Niemcy mogliby spokojnie dalej awansować tak samo jak Angole.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 27 cze 2010, 16:56
Strusiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2010, 16:57
nie było spalonego, wg mojej wiedzytoporow pisze:W dodatku wydaje mi się, że gol Klose padł ze spalonego
dostawał od swojego, Niemiec tylko ją trącił, juz przy podaniu Anglika był chyba spalonyRooney wychodził sam na sam i sędzia gwizdnął spalonego a Rooney chyba dostał piłkę od Niemca
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 cze 2010, 16:57
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 cze 2010, 16:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 27 cze 2010, 16:59
Kolejny raz?tak, ale to kolejny raz jak na w fazie pucharowej Niemców sędzia ratuje od bramki wyrównującej.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 cze 2010, 17:05
No właśnie. Masz kolejny raz. Był pierwszy, teraz jest kolejnyKolejny raz?
Ja przypominam sobie na poważnie jeden raz, gdzie Jeremies dostał w rękę po rogu w 2002 r i tyle.
Gdzie i kiedy te inne razy wystąpiły?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 cze 2010, 17:26
Co ty Anglicy ci chyba świadomość przesłonili. A co Włosi, Hiszpanie i kilka innych nie zostało w ostatnich latach skrzywdzeni, a najwidoczniej przez Koreę Płd. Wielka Anglia.MGiggs pisze:jak mozna było tego nie widzieć![]()
, cos czuje ze w przypadku odpadniecia angoli bedziemy mieli kamery a bramkach i powtorki, to nie polska czy szwajcaria, dobrze ze ktos wielki odpadnie po takim błedzie, wtedy może sie zacznie to co miało miejsce w hokeju.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 cze 2010, 17:27
maciek_88
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio