Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 lip 2010, 14:29
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 01 lip 2010, 14:51
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 01 lip 2010, 16:39
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 lip 2010, 18:01
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lip 2010, 19:58
Lepiej to wygląda niż ustawianie w drugiej linii Di Marie i Maxiego obok Mascherano. Veron mu z pewnością się przyda, a tego młodego nie kojarzę, więc się o nim nie wypowiadam. Jonas także nie byłby złą opcją. Liczę, że mimo wszystko Walter zagra, bo przydałby się, wyglądałoby to dla mnie pewniej.Corinthians pisze: Romero; Otamendi, Burdisso, Demichelis, Heinze; Veron, Masche, Pastore; Messi, Higuain, Tevez
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: system2010 » 03 lip 2010, 9:42

system2010
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 03 lip 2010, 10:09
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lip 2010, 10:28
Jarzinho pisze:a tego młodego nie kojarzę, więc się o nim nie wypowiadam.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2010, 10:59
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 lip 2010, 11:31
Akurat na tych mistrzostwach mało kto go traktuje jak wielkiego, z wyjątkiem Argentyny. Wszędzie jest powodem śmiechu i kpin co ciężko mi zrozumieć. Według mnie większym debilem jest obecnie Pele, który zachowuje się jak dziecko bez przerwy wypowiadając się o Maradonie, jakim to on nie jest beznadziejnym szkoleniowcem. Nie przeszkadza mu to, że Argentyna wygrała pierwsze cztery mecze, czego nie dokonał ani Pekerman, ani Bielsa, ani Pasarella ani nikt inny od kilkudziesięciu lat.czeher pisze:wkurwia mnie juz wielki maraDONA
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2010, 11:50
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 lip 2010, 12:07
Gracz Palermo.Jak dla mnie jeden z największych talentów Serie A.Podobny stylem gry do Kaki.Dużo lepszy chociażby od takiego Hamsika za którego chce prezes Napoli 30 milionów euro.Za rok, góra dwa Palermo zarobi na nim wielki hajsteż Pastore nie kojarzęmało kojarzę z SerieA, bo chyba tam gra, choć teraz już zwątpiłem, bo piszesz o jednej z najlepszych lig
[tak, wiem Inter wygrał LM]
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 03 lip 2010, 12:35
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 03 lip 2010, 12:40
Mylisz się, ileż to razy chociażby w meczach ligowych Messi potrafił uwolnić się spod krycia nawet trzech rywali? Nie wspominając już o bramkostrzelnym Higuainie, a Angel Di Maria? Jeśli ich umiejętności i potencjał eksploduje w tym meczu to możemy mieć naprawdę ciekawe widowisko. Niemcy najprawdopodobniej znowu wyciągną wszystko z niczego, jak to Niemcy. Szkoda tylko, że nie będę miał okazji obejrzenia tego meczu na żywo...Maciek (interista) pisze:Osobiscie uwazam, ze mecz ten moze byc bardzo jednostronnym widowiskiem. Skoro takie druzyny jak Meksyk czy nawet Korea dosyc swobodnie dochodzily do pozycji strzeleckich to Niemcy rowniez nie beda mieli z tym problemu. Sila indywidualnosci w Argentynie jest potezna, ale to na zorganizowana druzyne Lowa powinno byc za malo.
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2010, 15:12
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio